Bizim topçular acayip maç seçiyor be. Şu Berkan böyle salak salak işler yapmadı Barça/Bjk maçlarında.
Onu da anlattım, bazi oyuncular Barca macindan sonra bu lig maclarina aynı şekilde konsantre olamayacak diye zaten bu sezon başından beri gördüğümüz birşey.

Okan hem şampiyonluk yaşamış hem de UEFA gruplarında gruptan çıkmayı başarmış bir hoca. Bize merhem olabilir diye düşünüyorum açıkçası.
Okan’ı 2001 meselesinden ötürü sevmem. Keza istemem de zaten Elmas istemiyormuş o zamanlardan ötürü (yönetimdeymiş falan). Ama gelecekse de en kötü o gelsin demiştim. Bakalım ne olacak
Olsun ama terim gitti reis

Yine felaket senaryoları başladı halbuki mactan once dedik; Barcelona macindan sonra bizim icin sezon kapanmıştır diye. Bu maclara gerektiginden fazla anlam yükleniyor ligde hedefi kalmamış bir takımız sonuçta.
barcelona maçından önce de anadolu takımlarına karşı bu durum vardı. terim ve torrent bir türlü ana oyun planını işletemediler. bu yıl sonuç aldığımız her maç rakibin bize karşı açık oynadığı maçlardı

sırf isme göre kadro yapmayı bırakıp sahada taraftar gibi mücadele edecek oyunculara dönmesi gerek. bu karı kılıklı topçular her fırsatta yuhlanmalı ayrıca da.

Burak elmas gitmeli bu herifi gönderse de yine başka bir rezili getirir gustavo, bulgur gibi başka saçma sapan bir oyuncu transfer eder işin özü burak elmas ın rezilliğinde.

Okan’ı 2001 meselesinden ötürü sevmem. Keza istemem de zaten Elmas istemiyormuş o zamanlardan ötürü (yönetimdeymiş falan). Ama gelecekse de en kötü o gelsin demiştim. Bakalım ne olacak
Olsun ama terim gitti reis

Terim gitti zaten Terim hoca olarak geri gelsin diyen yok şu saatten sonra. Ondan sonrası için ben hep Okan’ı düşünüyordum. Burak Elmas kendisi kalabilecek mi bakalım Başkan olarak.

Kadro kötü kabul ediyorum ama bir de seneye iyi kadroyla görmek lazım diyen arkadaşlar için seneye iyi kadro falan olmayacak. O yüzden bize taşın suyunu sıkacak td lazım. Transferle düzelecekse Terim kalsa daha iyiydi. Torrent geldi geleli bir kere şapkadan tavşan çıkaramadı.

Yeni sezonda devam edecekse Barça ve City'e focuslanması lazım... Adı sanı duyulmamış takımlardan yetenek fukarası Rumen'ler gibi topçular transfer edecekse 5.haftada defolsun. Adı olan kulüplerde ki yeteneklere yoğunlaşmak elzemdir.

Bu maçtan benim nazarımda sen suçlu değilsin ama sende bulunmaz hint kumaşı değilsin . Takım zaten rahatlamış kime düşme hattında uzaklaşmış o yüzden sağ bek yoksa alt yapıdakini oynat ne diye Semih'i oynatırsın. Takıntılı adamlardan hoşlanmam sende de Gomis takıntısı var anlaşılan bunu da beğenmedim hocam umarım bu yanlışlarını düzeltirsin.

Burakın devre arasındaki 3 transferine(gomis, semih, pulgar)baktığımızda gelecek sezon icin de guzel bir ekip kurulamayacagi hususunda arkadaşlara katılıyorum. O halde biz boku yemişiz.

Yine felaket senaryoları başladı halbuki mactan once dedik; Barcelona macindan sonra bizim icin sezon kapanmıştır diye. Bu maclara gerektiginden fazla anlam yükleniyor ligde hedefi kalmamış bir takımız sonuçta.

Daha kalmayi garantilemedik ( duseriz demiyorum ama ) sezonun bitmemesi lazim

Kadro kötü kabul ediyorum ama bir de seneye iyi kadroyla görmek lazım diyen arkadaşlar için seneye iyi kadro falan olmayacak. O yüzden bize taşın suyunu sıkacak td lazım. Transferle düzelecekse Terim kalsa daha iyiydi. Torrent geldi geleli bir kere şapkadan tavşan çıkaramadı.
Sorun şuydu ki Fatih hoca transferlerle takımı düzeltemiyordu daha da bozuyordu. Zaten bozduğu için kendi de toparlayamadı ve gönderildi.

bu kadro kötüyse barcelona ve bjk maçlarında neden kötü değildi. tamam iyi bir kadro değil ama bu kadar mağlubiyet görmesi gereken bi kadro da değil. ortada taktiksel bir sorun da var

Geri
Üst Alt