5 senedir adim adim takimin ağzına eden bir adamı yerin dibine soktuğumuz icin özür dileriz. Keske dibin de dibine soksaydık. Bu sene ft bey niye 17. yaptı ulan o zaman. Sanki tekmeyi yiyip kovuldugunda takim liderdi gibi sacma sapan şeyler yazma. Onun pisliğini temizlemeye çalışıyorlar su anda.
Ft kotu oldugu icin gitti bu sene iste .Ama daha kotusu geldi.Sen gelmis bu adami savunuyorsun.ft biraktiginda 12.siradaydik simdi 15.Ne degisti.Ilk bese filan girsek diyecemki adam nerden nereye getirdi takimi.12.siradaki takimi 15. yapmis adam.Bu mu pislik temizlemek?

Ft kotu oldugu icin gitti bu sene iste .Ama daha kotusu geldi.Sen gelmis bu adami savunuyorsun.ft biraktiginda 12.siradaydik simdi 15.Ne degisti.Ilk 5 filan girsek diyecemki adam nerden nereye getirdi takimi.12.siradaki takimi 15. yapmis adam.Bu mu pislik temizlemek?

He aynen imparatorunun 13. yaptığı, futbolu unutturup tembelliğe alistirdigi kazmalarla dolu takimi alip bir anda 5. yapacak. Bu arada taraftar bozuntularinin ve medyadaki şerefsizlerin saldirilari altinda yapacak bunu.

Bu dönemde ya bir devrim yapacagiz ya da malum duzene geri dönüp boyle mal gibi gideceğiz. 2 sene sampiyon ol 4 sene surun, 1 sene sampiyon ol 3 sene surun. Bu şansı bir kere Lucescuyla kaçırdık ve 2000-2010 arasını yaşadık.

boşa zaman kaybı. kadro kötü olabilir ama her türlü ilk 7-8 e sokması gerekirdi ki gelecek adına ışık verebilsin. avrupa maçı ve derbilere bakmıyorum çünkü terim döneminde de bakmıyordum, orada tamamen B planı üzerinden farklı bir oyun oynanıyor. bize A planını iyi oynatan hoca lazım

He aynen imparatorunun 13. yaptığı, futbolu unutturup tembelliğe alistirdigi kazmalarla dolu takimi alip bir anda 5. yapacak. Bu arada taraftar bozuntularinin ve medyadaki şerefsizlerin saldirilari altinda yapacak bunu.

Bu dönemde ya bir devrim yapacagiz ya da malum duzene geri dönüp boyle mal gibi gideceğiz. 2 sene sampiyon ol 4 sene surun, 1 sene sampiyon ol 3 sene surun. Bu şansı bir kere Lucescuyla kaçırdık ve 2000-2010 arasını yaşadık. Senin gibi ergenler hatırlamaz.
Aga sen anlamiyor musun 5.yapmasin tamam ama 15.yapmasin ayiptir yaziktir gunahtir .Ben Ftyi cok seviyorum ama onu bile her mactan sonra elestiriyordum Gittiginde bile yonetimi elestirmedim.Torent geldi hic bisey degismedi.Torent gitsin baskasi gelsin Illede Terim geri gelsincilerden degilim.Terim beceremedi Torentte beceremedi beceremeyecekte belli.

Aga sen anlamiyor musun 5.yapmasin tamam ama 15.yapmasin ayiptir yaziktir gunahtir .Ben Ftyi cok seviyorum ama onu bile her mactan sonra elestiriyordum Gittiginde bile yonetimi elestirmedim.Torent geldi hic bisey degismedi.Torent gitsin baskasi gelsin Illede Terim geri gelsincilerden degilim.Terim beceremedi Torentte beceremedi beceremeyecekte belli.

Lan ne yapsin adam bugunku macta. Takim 10 günde 2 barça+ bjk maci oynamış. Mental ve fiziksel olarak yorgun. Sağ beklerin ikisi birden sakat, forvet yok. Hakem ağzımıza sıçmış. Yetmemiş berkan sadece ağzımıza degil boydan her yerimize sıçmış. Kaçan gollerimiz vs. Sürü psikolojisinden çık da biraz mantığını ve vicdanını kullan.

Lan ne yapsin adam bugunku macta. Takim 10 günde 2 barça+ bjk maci oynamış. Mental ve fiziksel olarak yorgun. Sağ beklerin ikisi birden sakat, forvet yok. Hakem ağzımıza sıçmış. Yetmemiş berkan sadece ağzımıza degil boydan her yerimize sıçmış. Kaçan gollerimiz vs. Sürü psikolojisinden çık da biraz mantığını ve vicdanını kullan.
Hakemler her zaman agzimiza siciyordu yeni bisey degil bu

Hocalik is degil, komple orta saha degismeli ve sag kanat alinmali. Bu orta saha ile her deplasman zor. Ne defansa katkilari var ne ofansa. Hep kerem hep kerem nereye kadar, sag acik tamamen ölü. Birde sezon basinda keremi gönderen vardi marcao olayindan sonra :puhaha:

Bu hoca ile olmayacak belli ki bu takım ne zaman deplasmanda korkmadan oynayacak ne zaman orta açıldığında icerde iki üç oyuncu olacak ceza sahasında ne zaman öne geçince rahat bir maç izleyecek taraftar bu kadar mı korkak bir takim olduk zaten yeniliyoruz neden saldırmıyoruz

Geçici olarak kalabilir sonrasinda ister gitsin le mans da bisiklet turu mu yapiyor valencia sahilinde tapas mi yiyor bizi ilgilendirmez

Mevcut şartlar içerisinde değil Torrent, feriştahı gelse daha fazlasını umamazdım; bunu belirteyim öncelikle...

Futbolda öncelikli mevzu kadro kalitesidir ve bu bakımdan çok kötü durumdayız; sorumluları da bellidir...Orta sahası ve bekleri oyuna kreatif pek bir şey katamayan, çok beğendiğimiz stoperlerinin alayı sezonda en fazla 5 gol atabilecek, net bir santrforu ve Kerem' den başka etkili kanat oyuncusu olmayan bir kadrodan bahsettiğimizi göz ardı ediyor bazıları...

Seneye diyelim, oyuncu satmadan bile 100 milyonluk bir transfer bütçesi oluşturabileceğiz; o durumda ben de mesela Schmidt gibi 'marka' birinin getirilmesini isterim elbette, alacağı 3-5 milyon sorun olmaz...Ancak mevcut şartlarda öyle adamı getiremezsin, gelse de beklentileri karşılayamaz...

Torrent, şu ana kadarki performansıyla benden geçer notu aldı. Demeçlerinde verdiği olgun görüntü, tatktik ayrıntılar vs. Sadece Terim zamanında 2-5-3 saçmalığıyla, topu kazandığımız anda 2 beki orta gönderlerin önüne konuşlandırıp, hem hücumda bir şey üretememelerini, hem de top kaptırıldığında canhıraş şekilde yerlerine dönmek için boş yere efor sarfetmelerini engellemesi bile yeterli bir donedir benim için...

Bu hoca ile olmayacak belli ki bu takım ne zaman deplasmanda korkmadan oynayacak ne zaman orta açıldığında icerde iki üç oyuncu olacak ceza sahasında ne zaman öne geçince rahat bir maç izleyecek taraftar bu kadar mı korkak bir takim olduk zaten yeniliyoruz neden saldırmıyoruz
Orta sahain yokta ondan, hocalik degil is.

Geri
Üst Alt