- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
İyi hayaller cidden avrupada olsak bile zor gelecek adam sadece lig için isteniyor.Roger Schmidt bekle gelir. Avrupada yoksun. Adamı daha iyi ligler takip ediyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi hayaller cidden avrupada olsak bile zor gelecek adam sadece lig için isteniyor.Roger Schmidt bekle gelir. Avrupada yoksun. Adamı daha iyi ligler takip ediyor.
Modluk bage'in nereye kayboldu görevini kötüye kullanmaktan gitti mi yoksaKaragümrük maçıyla seri galibiyetlerin ilkini alıyoruz inş hocamla

Şu an getirebileceğimiz ta Türk olur ya da Dome sınıfında biri.İyi hayaller cidden avrupada olsak bile zor gelecek adam sadece lig için isteniyor.
%85 Okan olur. %15 yine macera arayabiliriz.Şu an getirebileceğimiz ta Türk olur ya da Dome sınıfında biri.
Okan ı zerre sevmiyorum TD olarak%85 Okan olur. %15 yine macera arayabiliriz.
ağzın bal yesin sevgili renktaşımİçime doğan bir his ki, hem Elmas gidecek hem Dome.
Terim gelecek rdsh içimizi ferah tutalımİçime doğan bir his ki, hem Elmas gidecek hem Dome.
Terim gelecek rdsh içimizi ferah tutalım
Torrent kötü hoca eleştirisi diyen biri , sizin dahiyane mantığınıza göre aynı anda ``Terim ile coşmuştuk.`` demiş oluyor nasılsa. Gerçekten bu korelasyonu kurup kutuplaşmaya oynayanlara laf anlatılmıyor. Heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Torrent eleştirisi yapmak bu eleştiriyi yapanı Terimci yapmaz. Terim iki yıldır çok kötü performans gösterdi ama en azından kulüp efsanesiydi. Torrent hem daha kötü hoca hem de ağırlığı yok. Sanki Terim'i yollayıp Tedesco'yu aldık da alelade düşmanlık ediyoruz sırf kinimizden yeni hocaya. Skibbe'den bu yana bir tane doğru hoca seçimi yok kulübün , bunun da Terimle falan alakası yok.Terim varken coşmuştuk doğru...
Şu an gördüm duruyormuş yerinde.Modluk bage'in nereye kayboldu görevini kötüye kullanmaktan gitti mi yoksa![]()
Baktım üstad, anormal birsey yok?Bioya bakın
DorukTerimin son haftalarını hatırlıyorum da lig çoktan gitmiş elimizde UEFA ile kala kalmıştık. Kadro kalitesi yetersiz bunu Fatih hocada görüyordu bence gitmesi hayrına oldu. Bu kadro öyle ha deyince düzelmeyecek
Aşk başka iş başka bunu artık kabullen
Sen niye takım kötü sonuç aldığında bu başlıkta online oluyorsun.Torrent kötü hoca eleştirisi diyen biri , sizin dahiyane mantığınıza göre aynı anda ``Terim ile coşmuştuk.`` demiş oluyor nasılsa. Gerçekten bu korelasyonu kurup kutuplaşmaya oynayanlara laf anlatılmıyor. Heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Torrent eleştirisi yapmak bu eleştiriyi yapanı Terimci yapmaz. Terim iki yıldır çok kötü performans gösterdi ama en azından kulüp efsanesiydi. Torrent hem daha kötü hoca hem de ağırlığı yok. Sanki Terim'i yollayıp Tedesco'yu aldık da alelade düşmanlık ediyoruz sırf kinimizden yeni hocaya. Skibbe'den bu yana bir tane doğru hoca seçimi yok kulübün , bunun da Terimle falan alakası yok.