abi bişey görsek ısrar edelim sabredelim dicem ama sadece gördügüm cok iyi niyetli çalışkan bi insan. td karireyine gelelim bizdeki . ne gördük ? bjk maçı iy cok iyiydik neden cok iyiydik ? önder hoca atibayla başladı bitik olan stoper necip vs pjanic batshayi larin josef falan olsa elek ederdi bizi bjk ( bazıları 2. yarı girdi ) tek kale top oynadı bjk. barca maçına gelince gözle görülür ilk maç var orada iyiydik ama tamaiyle pena marcao ve nellsonun bireysel performansı bizi orada berabere bitirdi . terim terim diyoruz terimle 6 yada 5 yedik ama içerdeki şamp maçlarında madrid ve psg maçları hatırlayın cok iyi top oynadık içeride . lig maçlarında azıcık düzenli takımlar zorlanmadan puan alıyor. cıkarılan 11 ler hatalı ben bişey göremedim. hoca dedigin bişeyleri değiştirir değişen tek şey fizik gücü onu rıza çalımbayda yapıyor ama sonuç yok sonuç kaç maç oldu ? bi babeli atıyor bi morutanı atıyor ne oynadıgımız belli değil babele uzun top . bu nedir ya çiftlikmi burası. feg barca maçında yok bu maç oyuna giriyor . falan torrent iyidir değildir sabredelim sabretmesine ama ışıgı göremedim . rakip fener güçleniyor kadro olarak en iyi takım onlarda adam gibi bi hocayla şamp oynarlar ts keza öyle seneyede çöpe gidicek bu gidişle .

Bu çapsızı şu arada def etse bari Başkan koltuğunu işgal eden zat.

Terim varken coşmuştuk doğru...
Torrent kötü hoca eleştirisi diyen biri , sizin dahiyane mantığınıza göre aynı anda ``Terim ile coşmuştuk.`` demiş oluyor nasılsa. Gerçekten bu korelasyonu kurup kutuplaşmaya oynayanlara laf anlatılmıyor. Heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Torrent eleştirisi yapmak bu eleştiriyi yapanı Terimci yapmaz. Terim iki yıldır çok kötü performans gösterdi ama en azından kulüp efsanesiydi. Torrent hem daha kötü hoca hem de ağırlığı yok. Sanki Terim'i yollayıp Tedesco'yu aldık da alelade düşmanlık ediyoruz sırf kinimizden yeni hocaya. Skibbe'den bu yana bir tane doğru hoca seçimi yok kulübün , bunun da Terimle falan alakası yok.

Terimin son haftalarını hatırlıyorum da lig çoktan gitmiş elimizde UEFA ile kala kalmıştık. Kadro kalitesi yetersiz bunu Fatih hocada görüyordu bence gitmesi hayrına oldu. Bu kadro öyle ha deyince düzelmeyecek

Keşke Fatih Hocam geri dönse de yarım kalan işini tamamlasa 🥰

Torrent kötü hoca eleştirisi diyen biri , sizin dahiyane mantığınıza göre aynı anda ``Terim ile coşmuştuk.`` demiş oluyor nasılsa. Gerçekten bu korelasyonu kurup kutuplaşmaya oynayanlara laf anlatılmıyor. Heceleyerek mi yazalım anlamıyorum. Torrent eleştirisi yapmak bu eleştiriyi yapanı Terimci yapmaz. Terim iki yıldır çok kötü performans gösterdi ama en azından kulüp efsanesiydi. Torrent hem daha kötü hoca hem de ağırlığı yok. Sanki Terim'i yollayıp Tedesco'yu aldık da alelade düşmanlık ediyoruz sırf kinimizden yeni hocaya. Skibbe'den bu yana bir tane doğru hoca seçimi yok kulübün , bunun da Terimle falan alakası yok.
Sen niye takım kötü sonuç aldığında bu başlıkta online oluyorsun.

Son 8 final maçımız var hocam.İnşallah güzelce değerlendirirsin de yeni td aramak zorunda kalmayız.Gelecek olan bir Okan var zaten.Başarılar dilerim:hat:

Geri
Üst Alt