torrent 8'de 5 yaparsa kalması için yeterli o zmn sana göre king, oyle mi?

en kötü demişsin bir de yaw

Okan ikinci senesinde başakşehirle dip yapmamış mıydı? kümeye gidiyorlardı. Birakilan takimi gocaman da toparlayamadi. Geldikten sonra 10 mac 1G almislar.

aldığı şampiyonluğu o dönem hakemlere bağlayan da vardı, pandemiye bağlayan da vardı, siyasete baglayan da vardi. Bugün şampiyon olmuş kendini ispatlamış diyolar. hangisine inanalım?

Hakemler üzmüyordu ve biz yine bu dozda olmasa da mağdurduk o senede evet.

Ancak, Başakşehir ile Avrupa'da çıktığı UEFA grubu, Akhisar ile Türkiye Kupası alması vs gayet de potansiyelini belli ediyordu.

Rize'de bile kümeden çıkarttı.

Başakşehir'in 4 sene şampiyonluk için yarışıp, rahatlama ile dağılma sürecine girmesi sonrası performansını yönetmek kolay değil.

Terim ve nispeten Şenol dışında da bunu bugüne kadar hiç bir hoca başaramadı zaten istikrar da böyle oluyor bir şekilde.

Aykut Kocaman 4-5 senedir zaten çöküşte ve kendini yenileyememiş bir teknik direktör. Son Konya macerası da kötüydü.

Torrent 5 maç kazansa da fikrim çok değişmez çünkü ligin en iyi defans hattına sahip takım her maç 2 gol ortalaması ile gol yiyor.

Senin elinde ki Marcao, Nelsson gibi değerlerini de satmak istesen adamlar bakacak 60-65 gol yemiş takımınız diye pazarlık da elimizi güçsüzleştirecek bu bile.

Sadece burada değil 60 yaşında 60-80 arası maç tecrübesi olan, Amerika'da bile gözle görülür bir başarısı olmayan, Flamengo'dan derhal şutlanan, hakkında yok Messi'yi false 9'a çeken deha tarzı haberler yapılan adamdan olmaz. 9 maçı da kazansa gönderilmeli.

O zaman Cevat Güler şampiyon yaptı hem de 6 da 6'ı yapıp o da kalsaydı.

Okan'dan iyi hoca da var Ragnick, Schmidt vs getirebiliyorsa getirsinler sabredelim. Okan bize yüksek motivasyon ile gelecek gelirse.

Başakşehir'de bile hayalim Galatasaray diyen adam bu. Ama daha iyisini getirebiliyorlarsa getirsinler tabi ki.

Maç seçen ve hedefsiz kalmış bir oyuncu grubuyla istikrar yakalamak bu sezon çok zor gözüküyor. Zamanında belirli kırılma maçlarını kazanıp yukarı tutunabilseydik seri yapmaya başlamıştık çoktan.

Şampiyon olunan sezonun ardından ligin yarısı gelmeden kovulan Okan mı

elde bek yok diye semih'i sağbek başlatması bana korku verdi. zaten topla oynayan bi takım elinde yokken ve beklerinden de mahrumken 3'lü gibi bi denemeyi o maçta değil de hangi maçta yapacan açıkcası? terim de elde orta saha yok diye berkan kazmasından 6 numara yapmaya çalışıyodu sürekli. farioli marioli hiç bilmem ama alanya'yı izleyince çağdaş'tan filan farklı bişey oynamaya çalıştıkları belli oluyo, doğru ya da yanlış. bi tık fiziksel gelişim dışında torrent'i terim galatasarayından ayıran nedir çıkarmakta güçlük çekiyorum. zannımca ihtiyacımız olan buradaki pek çok despot renkdaşımızın söylediği üzere alman veya o tedrisattan geçmiş bi hoca. torrent bey dönüşte de ışık vermezse yardımcılarıyla fm'yi multiplayer oynaması icap edecek.

Ipini cekmisler maalesef sene sonu bekleniyor belli bakalim o istenilen german gelecek mi zor ama imkansiz degil faket torrent hocami kurda KUSA yem etmeyiz

başka bir konu açmayayım diye buraya yazayım dedim

bugün bjkli arkadaşla konuşuyorduk valerien ismael üzerine

bu arkadaş pek sıcak bakmıyor risk filan diyor

ama asıl endişem bu adam aşırı idman düşkünüymüş bizim yerliler sabote ederler dedi

şimdi bu idman konusu gerçekten bizim hocalarda ve avrupada farklı olabilir mi diye düşünüyorum

arda mıydı emre miydi ispanyada antrenmanı öğrendim demişti

oyuncularımızın avrupa takımları karşısında genellikle fiziken ezilmesi filan düşünülünce böyle bir şey var mıdır sizce

Geri
Üst Alt