Hayır illa 11'de başlatma ama Halil mesela seneye kesin bizde değil onu sokma Babel'i forvete at orta saya bu gençlerden birini sok 10 dakika en kötü çocuk bir havasını alsın hiç şans, sorumluluk vermeden nasıl gelişmesini bekliyoruz ben bunu da anlamıyorum yani affedersiniz ama baskıyı her türlü hissedecekler baskı olmadan nasıl gelişecek bunlar bu yaşlarında baskıyı görüp ilerde ona göre çalışıp gelişecekler yoksa 20-21 yaşından sonra bekliyoruz baskıyı kaldırsın diye daha çok bocalıyorlar haliyle.
bu mantıksızlığı kaç senedir çekiyoruz boş boş maçlara stres yapıyoruz zaten rezlaed kim gelirse aynısı oluyo

Takımın saha yerleşimi çağ atladı, oyuncular nasıl pozisyon almaları gerektiğini biliyorlar
Organize atak anlamında ciddi gelişme var, kim nereye koşacağını, ne yapacağını biliyor
Rölanti oyun oynayabilmeye başladık, telaş yapmadan, kaptıracağım korkusu olmadan uzun süreler pas yapabiliyoruz
Ön alan baskısı çağ atladı, laf olsun diye değil olması gerektiği gibi pres yapıyoruz, top kapıp tehlike oluşturabiliyoruz
Kapanmak istediğinde barcayı bile zorlayan bir defans anlayışı oluştu, burada da kim nereyi kapatacağını, ne yapacağını biliyor
Defanstan topla çıkışlarda nasıl çıkılacağı alternatifli olarak çalışılmış, panik yapılmıyor
Kronikleşen ve saçma sapan ciddi bireysel hatalar bitti gibi
Bireysel olarak birçok oyuncunun performansında artış var, özgüven sorunu iyice azaldı
Kondüsyonda gözle görülürün ötesinde artış var, bizden önce rakipler oyundan düşmeye başladı
Takım ruhu geri kazanılmaya başlandı, birine sert girildiğinde, hatalı bir karar olduğunda falan takım olarak itiraz ediyorlar, birbirlerine yardım ediyorlar, önceden umurlarında bile olmuyordu
Oyuncuları tanıma süresini de katarsak bu kadar zamanda takım bence gayet iyi gelişim gösterdi
Ki bunlar maçlar devam ederken en yoğun eleştirilerin ortasında sağlandı
Takım çok eksik ama gerekli takviyeler ve sezon öncesi kampıyla seneye çok daha iyi oyun izletebileceğini düşünüyorum

‘’Malum tayfa’’ hep eleştirecek bir şey bulacaktır. İşini profesyonelce yaptığın için teşekkürler. Şu arabesk tayfa yakamızı bir bırakmadı.
Torrent'i eleştirenler malum tayfa yani, diğer türlü müthiş hoca ve eleştirilebilecek bir yanı yok öyle mi?

Terim varken ne yapsa eleştiren senin gibilerin şimdi de milleti etiketleme çabası bayağı tutarlı olmuş.

Bahsettiğin malum tayfa neyse sen de o'sun.

Raporlanan : ⚽ SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan ⚽ SL 21/22 H:31 | Galatasaray 2-0 Karagümrük | MS | 2 Nisan

Karagümrük favori falan deyip gelmiş millete laf atıyor bir de.

Antrenörlük ve teknik direktörlük farklı şeyler. Bu adam antrenör. Tıpkı Tudor gibi.

Bu adamın oyuna müdahalesi ve oyuncu değişiklikleri hep sorunlu oldu. Bence buradan kaybediyor.

İkinci yarıyı izleyebildim. Defansif olarak takımın yerleşiminde, oyuncuların rakibe göre pozisyonlarını almalarında, top aralarına girmelerinde, sırtı dönük rakibe sert hamleler yapmalarında hiç bir sorun yok. Takımı ve Torrent’i o açıdan alkışlıyorum. Ayrıca, Terim dönemine göre ne değişti diyenleri de anlamak mümkün değil.

Ofansif olarak ise takımı beğenmedim. 5 ve üstü olması gereken bir maçtı. Rakip geride bayağı dengesiz yakalandı. Maalesef hep tekrar ediyorum ama yine yazmak zorundayım. Gedson gibi çift yönlü bir orta saha-buna topu kapıp rakibi dengesiz yakaladığımızda topla dripling yapıp, doğru pası, doğru anda atmak dahil-kaliteli bir 10 numara ve Onyekuru tarzında hızlı, rakip dengesiz yakalanmışken defans oyuncusu topuklarıyla geri koşmaya çalışırken kabusu olacak bir oyuncu lazım. Bu Babel ve Emre tarzı değil, Kerem ve Onyekuru tarzı bir oyuncu olmalı.

Torrent adına ve takımımız adına üzülüyorum. Çünkü bu adam şu bahsettiğim iki veya üç oyuncuyu alsa, yedek kulübesini de yenilese bu ligin içinden geçer ve Avrupa’da da makul başarılar elde eder. Hocada özellikle defansif olarak takım organizasyonu, oyuncuların pozisyon almaları ve fiziki anlamda fitlik konularında çok sağlam ışık var. Ofansif olarak da her zaman kaliteli ayaklara mecbursun. Bizim takıma ilk on bir için golcü ve driplingçi bir kanat şart. Adamın eli kolu o açıdan şu an için bağlı…

Son not olarak da şunu ekleyeyim. Hocanın ilk on birleri bazen beğenilmiyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam, neredeyse her oyuncu değişikliğinden sonra takım net düşüş yaşıyor. Bu da yedek kulübemizin kalitesizliğinin en büyük kanıtı.
O dedigin isimler alinsaydi Barca'yi gecerdik. Simdi haftaya fenere full defans yapsak duran top harici golu nasil atacagiz? Bu takima yardiran kanat nasil alinmaz hala inanamiyorum.

Galatasaray kaos dolu,herkes birbirine girmiş, seçim, başkanlık,yuhlayan Terimistler. Ama hiçbirini görmeyen, duymayan sadece işini yapan,şu şartlarda bile takımı en iyi şekilde hazırlayan bir hoca.Domenec Torrent. bu adama sahip çıkın, tek düşüncesi futbol ve sistem...!

Ikinci yarı öncesi Taylan ile bir sohbeti var. Ikiside gülümsüyor. Icim eridi.

Cana yakin duruyor. Babacan ve sakin.

Antrenörlük ve teknik direktörlük farklı şeyler. Bu adam antrenör. Tıpkı Tudor gibi.
Oyuncularla arasının iyi olduğu ve saygı gördüğü belli, Tudor net bir şekilde takım üzerindeki kontrolünü kaybetmişti. Gerilimi yüksek maçlara takımı gayet iyi hazırlıyor, Tudor korkup hezimetin eşiğinden döndürüyordu. İdeal 11'imiz sakatlıklar harici belli, Tudor döneminde ne taktik ne de 11 belliydi. Tudor antrenör demene bizdeki dönemi için katılırım, yaşı gençti zira fakat bu adamın Tudor'un bizdeki haliyle alakası bile yok, ezbere yorum yapıyorsun tamamen.

Teknik direktörlük için kenarda devamlı oyunculara sövüp basın toplantısında racon kesmek, senede 10 maç ceza almak falan gerekmiyor.

Sen yeni fark etmissindir. 3 yildir boyle takim olm
I2R5Yr0i_400x400.jpg

samiyende ilk yarıları daha iyi oynamağa başladığımız bir hakikat. bence torentin en büyük +sı bu. bi de deplasmanda poşet olmasak iyi olur

Sen yeni fark etmissindir. 3 yildir boyle takim olm
Terim dönemi topu geri kazanmada kanser seviyesindeydik. Hiç bir saha yerleşimi buna çözüm bulmak için değildi. Şu an topu geri kazanmak için gerek duran toplarda yay çizgisine 2 hızlı adam koyarak, gerekse geçişlerde rakibi döndürmeyen şok presler veya doğru dizilimlerle oyunu sıkıştırarak topu geri kazanıyoruz. Bu çalışılmış bir taktik.

Teşekkürler hocam. 2 yıldır kabız futbolla yenemediğimiz Karagümrüğün fişini 12 dakikada çektin.

Geri
Üst Alt