Merak etttigim genel anlamda, ilk yariyi geride kapatmisin cok da iyi futbol oynamamisin ikinci yariya neden bir iki yeni oyuncu ile baslanmaz? Bunu hemen hemen her hoca yapiyor, yok tam olarak beklenti ne oluyor onu anlamiyorum.

Daha önce de söylemiştim. Kenar enerjisi çok düşük. Hoca değil. Çok iyi bir yardımcı olabilir ama hoca olamamış. İnanılmaz silik.

Burası da pişme kulübü değil.

Yeni gelecek yönetim asla devam etmeyecektir Torrent'le bu hissiyatım tam.

Gelecek olan başkanın önünü açmak için bu akşam görevine son verilmeli.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenarda tepkisiz duruyor. teknik direktörlük bu degil. kadrosu, taktigi ve hamleleriyle olumsuz.
dünyanın şuan aktif en büyük taktik deha hocalarını inceleyin hepsi hırsla saha kenarında atlayıp zıplıyor, bu torrentin yaptığı gibi hocalık yapılmaz. takımına enerji vermen lazım vücut dilinle hareketlerinle, taktiksel bilginin de olması şart ama.

Severim kendisini ama takimin ilk hocasi olma konusunuda cok gec kalmis kariyerin de. Gereksiz yere yillarca yardimci hoca olarak kalirsan takimin basina gecince de hala öyle yardimci hoca gibi davranirsin.

Barcelona maçında da aynı haltı yedi, yaslandığımız maçlarda gomis nasıl en uçta oynayabiliyor acaba beyinle yapılacak bir açıklaması var mı bilmiyorum. Orta sahayı geçemiyoruz resmen. Biz biraz romantik baktık galiba bu olaya yada ft nin çıtayı yerin 100 km dibine çekmesinden de olabilir. Bu adamın şu saniye ayrılması lazım gibi.

Gomis’i Cica’ya Taylana nasıl tahammül ettin sen nasıl tdsin takım ne oynuyordu da 5 değişiklik hakkının olduğu yerde o kadar sabrettin

FQAXzV9XsAYaNJK

Bitik Gomis ve hayalet Çikaldau yerine kimi alsa şu maçta puan ihtimali olurdu. Bu değişiklikler için beklediği süre felaket. Tamamen ümidi kestim.

Geri
Üst Alt