Yok abi bu heriften olmaz kararımı verdim. Bize heyecanlı ve agresif biri lazım. Böyle mıy mıy heriflerden bıktık

Yabancı hocalarda derbi stresi sorunu oluyor. O yüzden bu maçı kıstas almıyorum Konya maçında daha çok kızmıştım. Dep sorununu çözemeyeceksen uza hoca. Lig sonuna kadar inceleyeceğiz bişeyler gelişsin artık.

kadro kötü tamam da niye bu kadar bekliyorsun be adam oyuncu değiştirmek için 2-0 dan sonra takım ayaklandı, gelecek sene devam etmeyiz gibi artık

mancini gibi kaliteli bir yabancı hoca veya zamanında aysalın getirmeye çalıştığı tuchelin wonderkid hoca olduğu dönemlerdeki gibi genç bir hoca getirmeyeceksen yabancı hocanın anlamı yok. ismail kartal, abdullah avcı bile iş yapabiliyor bu ligde. kabullenmekte zorlansak da 16 senedir yerli hocaların şampiyon olması tesadüf değil, bizim ligimiz farklı işliyor.

Yeni başkan devam etmez. Yeni sezona Okan Buruk ile başlanır.

10 yıl takımı çalıştırsa şampiyonluk alamaz maalesef ben hiç ışık görmüyorum Torrent'te. 3 senedir şampiyonluktan uzak olduğumuz bu ortamda seneye bir şekilde orta yol bulunup gönderilmesi lazım. Okan Buruk gibi bir isim varken yeni sezona Torrent'le başlanması çok büyük hata olur. Yeni başkan + Okan Buruk gelsin doğru hamlelerle seneye zirveyi zorlarız bence.

En başta kendi taraftarının gözünde karikatürize oldu oradan dönüp başarılı olan var mıdır ki seneye Tudor gibi harcayacağı 50 milyonu da olmayacak. Geçiş dönemi için Okan veya Nuri'de hemfikir olalım.

Niye bizim bütün hocalar gol yemeyi bekliyor değişiklik için?

Geri
Üst Alt