İyi futbol adamı olabilir çalışkan ahlaklı vs ama saha kenarındaki duruşu ciddi sıkıntı.
Başka bir x hoca olsa kerem İrfan kırmızı kart pozisyonunda ortalığı birbirine katardı
Duygu konusunda eksik yani
İstediğin kadar taktik uzmanı ol saha kenarında siliksen bizim ülkemizde başarı zor.
Bunu geçtim hadi adam düzgün karakter hakemi etki altına alıp haksız kazanç istemiyor diyelim.
Maç içi taktik ve oyuncu değişikliği konusunda inanılmaz tutucu.
Fb ilk gol öncesi sürekli Samuel i kaçırıyor önlem için 45 dakika dolsun diye bekliyor
Cicaldau hayalet 70 dk oyunda tutuyor.
Madem pasla çıkacaksın neden kalede pena yerine Muslera var?
Kornerlerde 2 adam koyup kontra yiyoruz hangi akılla?
Kısaca torrent iyi bir taktisyen olabilir ama yarışmacı bir lider hoca hiç bir zaman olamaz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bos yapmaya gerek yok. Takım iskeleti sıkıntılı olabilir ama ismail kartal valerian ismail bile takıma etki yapmışken bizimki oyun olarak geriye götürdü takımı.

İç sahada tempolu baskılı bir oyun oynatıyor belli bölümlerde ama deplasman oyunu tam bir eziyet maalesef ligde..Her deplasman kötü oynadık geldiğinden beri ligde..

Gerçi bu kadro ne oynar en fazla o da tartışılır

Maalesef hocam olmadı, olmuyor.
-Teknik direktör değiştiren Beşiktaş, Fener, Alanya v.b. bir çok kulüpte bir performans artışı var gelen hocaların hepsi öyle ya da böyle kendi sistemlerini sahaya yansıtıyor, bir şeyleri değiştirmeye çalışıyor bizde daha gram farklı bir şey izlemedik üstüne üstlük her maç geriye gidiyoruz.
-Bir çok kulüp alt yapısından çıkardığı oyunculara şans tanıyor süre veriyor bizim herhangi bir kulvarda hedefimiz olmamasına rağmen eksik pozisyonlarımız için daha bir tane bile genç oyuncuya şans vermedin, denemedin.
-Proje lafını ağzından düşürmeyip Arda Turan'dan medet umuyorsun.

daha önce kendini 1.hocalıkta kanıtlamamış bir hocaya zaman veremeyiz artık neyazıkki. yeterli zaman verdik ve performansı ķötü. okan hemen gelmeli ve önümüzdeki sezona hazırlanmalı

Torrent değil Guardiola gelse bu takım en fazla 6 puan daha alırdı. Elimizdeki kadronun farkında olmalıyız. Beşiktaş, Trabzon, Fener bu kadrolarla bizim kadromuzu kıyaslamak çok yanlış. O yüzden Fener, Beşiktaş hoca değiştirdi olumlu yansıdı işlerini bırakmak lazım. Fener bugün top mu oynadı o kadrosuyla, oynamadı. Ama kalite farkı bariz belliydi ve kazandırdı.
Beşiktaş bu sezon kadrosuyla ligin favorisiydi, 4.lük için oynuyor. Pjanic, Texeira, Josef, Larin, Ghezzal, Rosier hepsi bizde 11 oynar.
Trabzonspor bir şekilde kopardı gitti. Bakasetas, Hamsik, Corneilus, Nwakeme bunlar çok kaliteli isimler. Bizim takıma bakıyorum en kaliteli oyuncular Marcao, Kerem ve Feghouli. Feghouli zaten piyasada yok. Mostafa bir var bir yok.
Adanademir, Alanya, Başakşehir kadar kadromuz yok bizim.
Taylan, Berkan ve Cicaldau bu saydığım hiçbir takımda ilk 11 oy na ya maz. Rezalet bir kadromuz var bu kadroyla en fazla bu kadar olur.

Torrent değil Guardiola gelse bu takım en fazla 6 puan daha alırdı. Elimizdeki kadronun farkında olmalıyız. Beşiktaş, Trabzon, Fener bu kadrolarla bizim kadromuzu kıyaslamak çok yanlış. O yüzden Fener, Beşiktaş hoca değiştirdi olumlu yansıdı işlerini bırakmak lazım. Fener bugün top mu oynadı o kadrosuyla, oynamadı. Ama kalite farkı bariz belliydi ve kazandırdı.
Beşiktaş bu sezon kadrosuyla ligin favorisiydi, 4.lük için oynuyor. Pjanic, Texeira, Josef, Larin, Ghezzal, Rosier hepsi bizde 11 oynar.
Trabzonspor bir şekilde kopardı gitti. Bakasetas, Hamsik, Corneilus, Nwakeme bunlar çok kaliteli isimler. Bizim takıma bakıyorum en kaliteli oyuncular Marcao, Kerem ve Feghouli. Feghouli zaten piyasada yok. Mostafa bir var bir yok.
Adanademir, Alanya, Başakşehir kadar kadromuz yok bizim.
Taylan, Berkan ve Cicaldau bu saydığım hiçbir takımda ilk 11 oy na ya maz. Rezalet bir kadromuz var bu kadroyla en fazla bu kadar olur

valla o kadar dikkatli izlemedm pek maçı cicanın felaketligini gördükten sonra,fener istese farkı açardı diyenler var doğru mu bu sözde kasmamışlarmış

Motivasyon harici hicbir elestiriye katilmiyorum.
Bu aksam en rahat derbi maclarindan birini izledim cunku kaybedecegimize %100 emindim.

Bizden daha iyi kadro. Baya daha iyi hemde.

Inan bana suan bizdeki oyuncularin cogu 2-3 seneye ya emekli olacak, ya kume dusmemeye oynayan takimlara gidecek

Ne yani Serdar Dursun Bayern, Crespo Madrid takımlarından biri Osayi’de Chelsea mi yapacak? Şu leş ligimizde top mu oynanıyor sanki… Millet gelip stajyer hocalarla seriye bağlıyor yahu. İş hocada bitiyor (hakem vs haricinde)

Maçın ilk yarısını izleyemedim. İkinci yarı için taktiksel olarak ne gördünüz de böyle konuşuyorsunuz, Torrent’e laf atıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Takım Berkan’la, Taylan’la, Cicaldau’yla, Babel’le etkili şekilde ileri çıkamıyor. Ki Babel bugün kötü değildi. Ama iyi hali bile yetersiz.

Defansif olarak da takımın sahaya yayılışı, oyuncuların pozisyonlarını korumaları vesaire gayet iyiydi.

Ofansif olarak tüm takımın hücum hattı Kerem’e bakıyor. Böyle kadro mühendisliği mi olur?

Takımda bireysel olarak çok iyi oyuncular olmasına rağmen çok kritik bölümlerde, çok orta altı oyuncularımız var. Hep tekrar ettiğim gibi bu da takımın belini büküyor.

Değişiklik diyorsunuz Torrent geldiğinden beri yapılan değişikliklerden sonra takım düşüş yaşıyor. Halil girdikten sonra ne yaptı? Morutan girer girmez top kayıpları yaptı. Arda’yı 5-10 dakikadan fazla kullanamazsınız.

Hep tekrar ettiğim eksiklerimiz var.

Tekrar ediyorum. İkinci yarıda teknik direktörlük bir şey görmedim. Varsa analiz yapıp açıklayın. Maçı izliyor, bağırıp çağırmıyor, değişiklik yapmıyor boş laflar.

Fatih Terim bağırıp çağırıp oyunculara maç içinde küfür ediyordu. Ne oldu? Takımın fiziksel
Ne yani Serdar Dursun Bayern, Crespo Madrid takımlarından biri Osayi’de Chelsea mi yapacak? Şu leş ligimizde top mu oynanıyor sanki… Millet gelip stajyer hocalarla seriye bağlıyor yahu. İş hocada bitiyor (hakem vs haricinde)

Crespo madrid yapmazda olympiakos veya basel veya braga yapabilir. Onun muhadili berkan iki seneye bank asya yapmazsa sansli.

Osayi de ayni mesela gidip frankfurt falan yapabilir. Muadili omarin bir sonraki duragi Suudi Arabistan

Geri
Üst Alt