Bence x td yi ft ye karsi gomdugunuz kadar, Fatih terim"inde berbat olduğu gerçeğini saklamıyor .

takimin periyot bazlı basarilarinin , hedefsiz kaldıkça düşmesi gayet doğaldır .

fatih terim de 3 senedir başarısız ve sonuca göre değil sahadaki performansa göre bunu söyleyebiliriz, ama bu sene sonuna kadar kalmayı hak ediyordu

torrent de bjk ve barca maçlarında iyi iş çıkardı ama genel performansı başarısız, bu da geldiği durum ve ortamda normal zaten

Bence x td yi ft ye karsi gomdugunuz kadar, Fatih terim"inde berbat olduğu gerçeğini saklamıyor .

takimin periyot bazlı basarilarinin , hedefsiz kaldıkça düşmesi gayet doğaldır .

kaç tane iddiasız takımın hocası takımlarını şaha kaldırmış yukarda yazıo ayrıyetten ftnin berbat olduğunu örtbas etme girişimi söz konusu değil, kim gelirse gelsin daha iyi oluruz ft gitse kim gelecek diyenler akplidir diye kafa ziken heyetin şimdi tavus kuşu gibi kafayı kümesin öbür tarafına gömmesi ile ilgili bir sıkıntı söz konusu diye düşünüyorum

Herkes kendi PR'ı peşinde.

Galatasaray'ı basamak olarak kullanan çok futbolcuya şahit olduk. Ama bu dönemki kadar değil. Takımı sahiplenen 1 tane futbolcu yok.

Nelsson'u , Marcao'yu kenara alırım - Kerem'i de kısmen (hani bazen doğru pası verse ille de son şutu ben atayım kafası olması oyunda)

gerisi bizim kulübün tarihi maçlarını falan ortamını ne izlemiştir ne benimsemiştir ne de ipliyordur.

Burda eleştirilen tam aksi yalnız.

FT'nin gömüldüğü sebeplerin daha beterleri mevcutken Torrent hiç bir şeyin sorumlusu değilmiş gibi davranılıyor.

Yakında taraftar yüzünden falan da demeye başlarlar dkksms

fatih terim de 3 senedir başarısız ve sonuca göre değil sahadaki performansa göre bunu söyleyebiliriz, ama bu sene sonuna kadar kalmayı hak ediyordu

torrent de bjk ve barca maçlarında iyi iş çıkardı ama genel performansı başarısız, bu da geldiği durum ve ortamda normal zaten
Taraftarız
O kalsa bu gitse bizde farazi anlam taşıyor
Gönderildiği için kalsaydı diyoruz
Maç maç herkes içinden ft ile doyum noktasına geldik diyorduk
Kadro falan sonraki mevzu

Dome doğru yanlış ne bilelim olurda ,olmazdıda oyuncu transferi gibi bir bakıma (az çok)

Proje -beklenti-sonuç yok ortada
Yıllardır yok olmadı olmayacakta

O gidecek bu gelecek günlük başarı dizayn edilecek

O zaman niye 15. Siradaydin diye sorarlar adama

Kimse sanssizlikla 15. Siraya dusmez. Berbat bir sezondaki kadikoy maglubiyetini amma abarttiniz.

şanssızlık yüzünden 15. olduk mu yazmışım orada ulan hakemler ve şanssızlık da etkiliydi ama ligde başarısız olduk diyorum işte sorumlusu da fatih hoca zaten, 15. olduk diye sahada neler yaşandığını unutan ya da çarpıtanlara cevap vermek zorunda kalıyoruz birde böyle yarım yamalak anlayıp itiraz edenler çıkıyor a

torrent ile alakalı yorumlarım da dünkü maçtan ibaret değil

Nelsson'u , Marcao'yu kenara alırım - Kerem'i de kısmen (hani bazen doğru pası verse ille de son şutu ben atayım kafası olması oyunda)

gerisi bizim kulübün tarihi maçlarını falan ortamını ne izlemiştir ne benimsemiştir ne de ipliyordur.
Maalesef kimsenin %100 kulübü benimsediğini zannetmiyorum r'taş. Herkes profesyonel olmuş.

Horoz yok takımda. Bilemiyorum ya. Son şampiyonluktan beri soğuğum zaten takıma da kulübe de.

Torrent i severim ama ne olursa olsun Galatasaray ile STSL seviyesinde maç başına 2 puan ortalamasını yakalayamamış her teknik adam benim gözümde başarısızdır ki Torrent 1.17 gibi bayağı kötü bir puan ortalaması ile devam ediyor

konuyu çevirmiş gibi olmyayım ama bu sezonun BARİZ en doğru hareketi sezonun başlarında yapıldı.

Marcao - Kerem olayında medya ve tivitter yer gök yaptı gene - evladımız ve defolması gereken bir "çingene" yorumları vardı - defedilmeli vs yorumlarıda vardı.

O süreç en doğru şekilde yönetildi FT ile başta olmak üzere - ki o iki adam döndü dolaştı çeyrek finale çıkarıyordu takımı neredeyse.

sezona dair ne yönetim - yönetimin kararıyla gelen , giden FT ve yerine gelen Domenece - alınmayan/alınamayan trasnfer vs her taraftarn kusurlu bir sene tamamlamak üzereyiz.

Maalesef kimsenin %100 kulübü benimsediğini zannetmiyorum r'taş. Herkes profesyonel olmuş.

Horoz yok takımda. Bilemiyorum ya. Son şampiyonluktan beri soğuğum zaten takıma da kulübe de.

yoruma açık tabii , benim kastettiğim o isimleri kenara koymazsam örneğin gitmeyi bekleyen Feguli ile aynı kefeye koymuş olurum gibi. en azından sahaya çıkınca ciddiyeti olan hırsı olan ve ftubol kafasını geliştiren çalıştıran adamlar bunlar.

Taraftarız
O kalsa bu gitse bizde farazi anlam taşıyor
Gönderildiği için kalsaydı diyoruz
Maç maç herkes içinden ft ile doyum noktasına geldik diyorduk
Kadro falan sonraki mevzu

Dome doğru yanlış ne bilelim olurda ,olmazdıda oyuncu transferi gibi bir bakıma (az çok)

Proje -beklenti-sonuç yok ortada
Yıllardır yok olmadı olmayacakta

O gidecek bu gelecek günlük başarı dizayn edilecek

gider gitmez yanlış olduğunu söylüyordum bence birçok açıdan yanlış karardı, yerine gelen kişi için de sıkıntı yaratan bi durum yani torrent'in doğru yanlış tercih olmasından bağımsız

Burda eleştirilen tam aksi yalnız.

FT'nin gömüldüğü sebeplerin daha beterleri mevcutken Torrent hiç bir şeyin sorumlusu değilmiş gibi davranılıyor.

Yakında taraftar yüzünden falan da demeye başlarlar dkksms
1k dan fazla kisinin mesajları var muhtemelen
bir cok fikir icinden suzgeclenmis kisilerin mesajları ile , yine iki gruba ayırmak hos degil.

ben ft yi beğenmiyorum , digeri sovuyor ,öbürü ft=gs diyor , netice ? sadece 2 grup var gibi cikiyor.

bence öyle degil , ft basarisizdi dediğimde anti ft ci gibi gözükmem (genel anlamda) mantıklı bir bakış acısı degil

1k dan fazla kisinin mesajları var muhtemelen
bir cok fikir icinden suzgeclenmis kisilerin mesajları ile , yine iki gruba ayırmak hos degil.

ben ft yi beğenmiyorum , digeri sovuyor ,öbürü ft=gs diyor , netice ? sadece 2 grup var gibi cikiyor.

bence öyle degil , ft basarisizdi dediğimde anti ft ci gibi gözükmem (genel anlamda) mantıklı bir bakış acısı degil
Benim söylediğimle ne alakası var yav

Ft başarılıydı diyen pek kimse yok bence hatta kimse yok

Hatta ciddi şekilde küfreden bir kitle vardı gidene dek

Bu kitlenin ekseriyeti Hayri'nin de dediği gibi kim gelse daha kötü olmaz diyordu.

Tüm veriler gösteriyorki şu ana kadarki performansı daha kötü ama kabul edilmiyor.

Aksine kadro kötüymüş ve kim gelse daha iyisi olmazmış gibi dayanaksız varsayımlar söz konusu.

Kısacası burada tartışılacak yegane husus Mr. Torrent şu ana kadar fark yaratabildi mi zira antin kuntin takımların Sami ve Nuri isimli hocaları dahi seri yapmış görüldüğü üzere.

kaç tane iddiasız takımın hocası takımlarını şaha kaldırmış yukarda yazıo ayrıyetten ftnin berbat olduğunu örtbas etme girişimi söz konusu değil, kim gelirse gelsin daha iyi oluruz ft gitse kim gelecek diyenler akplidir diye kafa ziken heyetin şimdi tavus kuşu gibi kafayı kümesin öbür tarafına gömmesi ile ilgili bir sıkıntı söz konusu diye düşünüyorum
akp olayını 6-7 ay once bende dile getirdim
mevzu bir ornekleme idi -kiyasdan ziyade

kasimpasanin basarili bir serüven geçirmesi beni pek alakadar etmez acikcasi -ayni ayarda takim degiliz keza nuri de var o ornekte -daha onceden Aldi takimi ve transferde yaptı.-kotu halimizle 2 tane attık o takıma(ft ile)

fb ve bjk de kıyas anlarım ikisininde kadrosu net daha iyi
fb üstüne vitorun beklerini kullanıyor hala ,

ve yine diyorum ben, Dome takimin td si diye bekledim , basarili olsun diye , ama kadro ve hoca yapısı basarili olamayacak ,basarisiz oldu diye de yazdım zaten

Benim söylediğimle ne alakası var yav

Ft başarılıydı diyen pek kimse yok bence hatta kimse yok

Hatta ciddi şekilde küfreden bir kitle vardı gidene dek

Bu kitlenin ekseriyeti Hayri'nin de dediği gibi kim gelse daha kötü olmaz diyordu.

Tüm veriler gösteriyorki şu ana kadarki performansı daha kötü ama kabul edilmiyor.

Aksine kadro kötüymüş ve kim gelse daha iyisi olmazmış gibi dayanaksız varsayımlar söz konusu.

Kısacası burada tartışılacak yegane husus Mr. Torrent şu ana kadar fark yaratabildi mi zira antin kuntin takımların Sami ve Nuri isimli hocaları dahi seri yapmış görüldüğü üzere.

Bu troll grupla , baska bakış açıları birbirine karisip sanki iki grup varmış gibi bir durum oluşmuş
Benim analizim bu yondeki duruma idi

akp olayını 6-7 ay once bende dile getirdim
mevzu bir ornekleme idi -kiyasdan ziyade

kasimpasanin basarili bir serüven geçirmesi beni pek alakadar etmez acikcasi -ayni ayarda takim degiliz keza nuri de var o ornekte -daha onceden Aldi takimi ve transferde yaptı.-kotu halimizle 2 tane attık o takıma

fb ve bjk de kıyas anlarım ikisininde kadrosu net daha iyi
fb üstüne vitorun beklerini kullanıyor hala ,

ve yine diyorum ben, Dome takimin td si diye bekledim , basarili olsun diye , ama kadro ve hoca yapısı basarili olamayacak ,basarisiz oldu diye de yazdım zaten

örnekleme ile kıyasın farkı ne oluyor tam olarak o zmn 2 tane ciddiyet ve ehemmiyet babında birbiriyle alakası olmayan ve olmaması gereken konuda bu kdr millete dokunacak şeyleri rahatça yazmadan önce biraz düşünmek gerekiyor, ha yazıyorsan sonra da evet millete ftnin yerine kim gelirse gelsin daha iyi olacak diye düşündüğüm için ağzımı yaya yaya biatçı akpli ftsporlu dedim ama malesef yanıldım ve de göt oldum (örnekleme) diyebilmek gerekiyor diye düşünüyorum bunu da sana demiom yanlış anlama ama rahat rahat o lafları edip küfür yemedi diye yanına kar kaldığını sanan şeref fakirlerine diyorum

Bu troll grupla , baska bakış açıları birbirine karisip sanki iki grup varmış gibi bir durum oluşmuş
Benim analizim bu yondeki duruma idi

Benim eleştirdiğim şey riyakarlık, şu bu mevzusu değil. Torrent için de kötü bir söz söylediğimi hatırlamıyorum karakter olarak iyi birisidir ama mesleki anlamda şu ana dek bak hep de belirtiyorum bunu şu ana dek bekleneni veremedi.

Gerisi mevzu değil zaten gitse yerine kim gelecek FT varken de dedim Gasperiniler havada uçuşuyor Tedesco beğenilmiyordu.

Okan gelir maks

örnekleme ile kıyasın farkı ne oluyor tam olarak o zmn 2 tane ciddiyet ve ehemmiyet babında birbiriyle alakası olmayan ve olmaması gereken konuda bu kdr millete dokunacak şeyleri rahatça yazmadan önce biraz düşünmek gerekiyor, ha yazıyorsan sonra da evet millete ftnin yerine kim gelirse gelsin daha iyi olacak diye düşündüğüm için ağzımı yaya yaya biatçı akpli ftsporlu dedim ama malesef yanıldım ve de göt oldum (örnekleme) diyebilmek gerekiyor diye düşünüyorum bunu da sana demiom yanlış anlama ama rahat rahat o lafları edip küfür yemedi diye yanına kar kaldığını sanan şeref fakirlerine diyorum
Hayri hocam dediğim (dengim yazmış pc) gibi , süzgeçte bir suru profil ve yazıları var .
forum ortami , mizah olarak bile bir seyler yazılır ,anlamını tam o kalibrede sentezlemek makul gelmiyor bana

adam vasat yazıyor mesela oyuncuya , vasati boktan anlamında yazıyor ,trajikomik
Ölüsu daha iyi x in y den diyoruz mesela , buda bir söylem , ölüsü nasıl daha iyi olsun ?

Evet birde dediğin grup var ,10 kere yazıp 1 kere düşünmeyen , normalde tek tek not edip gömmek lazım .ara sıra yapıyoruzda

bu kadar derinine inmemek lazım arkadaşlar

Biz ve fenev aynı zamanda TD değiştirdik değil mi ? puan tablosunda da aman aman fark yoktu.

Torrent'in sportif başarısı puan belli.
İsmail Kartal'ın da topladığı puan belli.

özetle sportif başarı olunca ya da puanlar öyle ya da böyle toplanınca sükünet oluyor. fark bu kadar.

Na şimdiden diyorum - ismail kartal gitti kalan 6 maçta 5 G 1 beraberlik alarak namağlup bitirdi diyelim uzun süre ve kaldı diyelim fenerde- bakın seneye avrupada dağılınca edince nasıl çatırdayacak hemen o işler. Mantık ayn - galibiyet topladığında OK'sin , değilsen çöpsün (çok ynalış ve ultra sağlıksız bakış açısı ama sırf taraftar değil- basın medya yorumcu tatavalarıda bu yönde)

şu gelse bu gitse değil - eldekini yorumlamak eyvallah ama eskiyi deşmenin, anlamı pek yok. Torrent sayfasıda bana göre muhtemelen kapanacak çünkü zaten büyük bir profil yerine geldi ve ne oyunda ne ofansif işlerde etkisini görmedik maalesef.

gene yeni bir hoca ve yönetim kafasına gireceğiz - geçen senenin hazirano gibi ama avrupa kulvarı olmayacak ne yazık ki. en azından doğru olma ihtimali olan şeylerda daha sabırlı olmayıda öğrenmeliyiz bu da bir gerçek.

Son düzenleme:
bu kadar derinine inmemek lazım arkadaşlar

Biz ve fenev aynı zamanda TD değiştirdik değil mi ? puan tablosunda da aman aman fark yoktu.

Torrent'in sportif başarısı puan belli.
İsmail Kartal'ın da topladığı puan belli.

özetle sportif başarı olunca ya da puanlar öyle ya da böyle toplanınca sükünet oluyor. fark bu kadar.

Na şimdiden diyorum - ismail kartal gitti kalan 6 maçta 5 G 1 beraberlik alarak namağlup bitirdi diyelim uzun süre ve kaldı diyelim fenerde- bakın seneye avrupada dağılınca edince nasıl çatırdayacak hemen o işler. Mantık ayn - galibiyet topladığında OK'sin , değilsen çöpsün (çok ynalış bakış açısı ama sırf taraftar değil- basın medya yorumcu tatavalarıda bu yönde)
lira kazanıp euro ödeyince
son cümlen fact oluyor, sürdürülebilir sistem icin a takıma degilde alt yapılara getirilecek hocalarda

bu lig anlık başarılarla ayakta kalinabilinen bir lig

Geri
Üst Alt