Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.142
- 39.937
- 3.013
Lutfen anlasarak istifani ver tazminatin fazla olmasin ve seni de iyi hatirlayalim giderken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir açıklaması mı var?Torrent'i asma şenlikleri başlamış yine. Geçen bir renkdaş Pulgar'ı aldırdı diye yüklenmiş artık pes dedim. Adam Gedson'u istiyordum Pulgar'ı ben istemedim diyor olmuyor, bu takımı ben kurmadım diyor yine olmuyor. Her iki başkanda Torrent olmaz diyor ama takım kurgusundaki abukluğu sorgulamadığı gibi bu kurguyu yapan asıl sorumluyu da yüceltiyorlar.
Sadece Gedson bile alınsa Barca maçını 1-0 dan kaybetmeyebilirdik. Ortasahasız, 6 ve 8 numarasız oynamaya çalışıyoruz ama tek suçlu bu takımı kurmamış olan Torrent oluyor. Fener maçında kendisini bende hatalı buluyorum ama bir yaz kampı bir transfer dönemi hakkı olduğunu düşünüyorum. Adama çok bariz haksızlık ediliyor. Terim'in gidişine üzüleni de Elmas'tan tiksineni de bu adam üstünden yürüyor.
Torrent’in iyi yaptığı şeyleri yazdığım bir kaç post var ve senin dediğin gibi kendi aldığı oyuncularla bir kadro kurmalı ve bir sezon geçirmeli bence de. Söylediğin gibi Gedson bizde olsaydı belki de 4-7 puan daha fazla alırdık. Alanya, Kayseri, Konya, Antep maçları tamamen farklı olabilirdi. Buna kesin inanıyorum. Bir de golcü ve hızlı bir kanat olsa ve takımı ileri taşıyabilse takımın çehresi tamamen değişirdi.Torrent'i asma şenlikleri başlamış yine. Geçen bir renkdaş Pulgar'ı aldırdı diye yüklenmiş artık pes dedim. Adam Gedson'u istiyordum Pulgar'ı ben istemedim diyor olmuyor, bu takımı ben kurmadım diyor yine olmuyor. Her iki başkanda Torrent olmaz diyor ama takım kurgusundaki abukluğu sorgulamadığı gibi bu kurguyu yapan asıl sorumluyu da yüceltiyorlar.
Sadece Gedson bile alınsa Barca maçını 1-0 dan kaybetmeyebilirdik. Ortasahasız, 6 ve 8 numarasız oynamaya çalışıyoruz ama tek suçlu bu takımı kurmamış olan Torrent oluyor. Fener maçında kendisini bende hatalı buluyorum ama bir yaz kampı bir transfer dönemi hakkı olduğunu düşünüyorum. Adama çok bariz haksızlık ediliyor. Terim'in gidişine üzüleni de Elmas'tan tiksineni de bu adam üstünden yürüyor.
Öyle bir açıklaması yok.Böyle bir açıklaması mı var?
Şahsen benim hiç bir şeyi unuttuğum yok. Şu ana kadar Terim ile ilgili yaptığım tüm yorumlar süreci ve kadroyu yönetemediği ve mental çöküntünün zeminini hazırladığı yönündeydi.
Övdüğünüz içeriklerin neredeyse altı boş demişsin.
Neye göre boş. Hangisi boş mesela? Boşlukları doldur okuyalım evet boşmuş diyelim biz de.
Sen de gördüğüm "şu kadar maçta şu kadar puan aldı. Şu kadar almalıydı." Eee? "Başarısız gitsin. "
Eii gitsin. Yarın diğeri gelsin. Terim varken uzun bir mesaj atmıştım bu taraftarla bu kulüp büyük bir antrenör sirkülasyonuna girtecek diye. Tam da o oluyor şu an.
Dome gitsin başkası gelsin. Sonra o da gitsin diğeri gelsin. Hesap makinesini alıp maç/puan hesabı yapalım. Rakipler bizden daha hazır nasılsa süreç de zor. Sürekli değiştirelim Selçuk İnan'ın dediği gibi. Bu esnada bir bakmışız 6-7 sezon geçmiş Fenerbahçe gibi kısır döngüye girmişiz.
Ben her zaman istikrar ve çalışmanın başarı getirdiğini düşünenlerdenim.
Serdar Kelleci'nin Son Sayfa programındaki dokundurmasını hoş buldum.
"Marsilya ,Lazio ve Barça 'ya karşı Taylan ve Berkan'ı iç koridoru kapatan oyunda kullanarak iyi işler yapıyorsun ... e bugün neden Berkan forvet arkası gibi ileride ? Araları açınca gol yedin - iyi analiz edilmemiş"
doğru söze ne denir - bütün teknik taktik mık mık olaylaro haricinde de futbolcu grubunun kafasının oyunda mı , trasnfer de mi , arayışta mı , parada mı belli değil. Barça maçından sonra da artarak düşüş bariz.
Kendi kurmadığı kadroda durmasının alemi yok. Kendi kadrosu işini de anlamıyorum sanarsın city yaratacak altı üstü benzer kalitede bir takım olur ekstra da 2-3 dokunuş olur. O 2-3 dokunuşu da devre arasında yaptırabilirdi madem yapılmadı ve yapılmıyor gelecek sene kendi takımını kurduracağı fikrini bize gösteren garantörler neler bunu bilen söylesin biz de bilelim.Torrent'i asma şenlikleri başlamış yine. Geçen bir renkdaş Pulgar'ı aldırdı diye yüklenmiş artık pes dedim. Adam Gedson'u istiyordum Pulgar'ı ben istemedim diyor olmuyor, bu takımı ben kurmadım diyor yine olmuyor. Her iki başkanda Torrent olmaz diyor ama takım kurgusundaki abukluğu sorgulamadığı gibi bu kurguyu yapan asıl sorumluyu da yüceltiyorlar.
Bence Barcelona maçından sonra takım tamamen saldı kendini bundan sonra toparlamaz psikolojik olarak bıraktı oyuncular kendini
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Normal yahu bir karış surat. Bütün başkan adayları kovacağız diye alenen açıklama yaptı. Kendini onun yerine koy; patronun 1 ay sonra kovacağım diye konuşsa her yerde sen ne yaparsın?Katılıyorum , fenev maçı bunu kanıtladı bana neredeyse tamamen. Teknik heyette kafada işi bitirmiş zaten. Dinamo hazırlık maçında bile surat bir karıştı hepsinin.
Normal yahu bir karış surat. Bütün başkan adayları kovacağız diye alenen açıklama yaptı. Kendini onun yerine koy; patronun 1 ay sonra kovacağım diye konuşsa her yerde sen ne yaparsın?
Adamın son 3 hocalık deneyimi fos. Bundan sonra kariyeri biteceği için alabileceği ne varsa almak isteyecektir.Lutfen anlasarak istifani ver tazminatin fazla olmasin ve seni de iyi hatirlayalim giderken
Newyork fos değil renktaş. Orada takım için ilki başarmış.Adamın son 3 hocalık deneyimi fos. Bundan sonra kariyeri biteceği için alabileceği ne varsa almak isteyecektir.