Katkıların için teşekkürler derdim de, bir katkısı da olmadı.

Neyse şimdiden yolu açık olsun. Yeni yönetimin ilk işi kendisini yollamak olacaktır.

kalan haftalarda hamzaya şans ver.

Hocam vakit tamam galiba. Jorge Jesus sonrası Brezilya iklimi, onun üstüne Fatih Terim sonrası Türkiye iklimi. Onları cesaretin ve kibarlığınla alt edemedin. Canın da sıkkındır Frankfurt maçından dolayı. Emeklerin için teşekkür ederiz.

Malatya maçında hamzaya barana süre ver gençlerden sivrilenleri küme düşmüş takımla da oynatmayacazda nerde oynatıp yavaştan çarka sokacağız.

Hocam maalesef beklenilen başarının altında kaldı. 2 başkan adayı da kendisi ile çalışmayı düşünmüyor, bende kendisine emekleri için teşekkür ediyorum ve görevde kaldığı son noktaya kadar desteğime devam edeceğim.

Dediğim gibi hoca maalesef fazla başarılı olamadı ama Tuzla maçı örneği gibi hazırlık maçları üzerinden de hocalara sallamak komik olmuyor, çünkü çok komik oluyor.

Dediğim gibi hoca maalesef fazla başarılı olamadı ama Tuzla maçı örneği gibi hazırlık maçları üzerinden de hocalara sallamak komik olmuyor, çünkü çok komik oluyor.
Futbol, fütursuzca hakaret edebilmenin hukuki karşılığının olmadığı tek alan olduğundan, herkes fevri bir şekilde aklına ilk geleni yazabiliyor sosyal medyada.

tersinden de sorulabilir aslında

bu zamana kadar niye almamışlar

en azından girona alabilirdi
Flamengo almış. Daha büyük kulüp diğer ikisine göre. Ama bence böyle Brezilya, Türkiye gibi tezcanlı ülkelerde çalışmamalı.

Flamengo almış. Daha büyük kulüp diğer ikisine göre. Ama bence böyle Brezilya, Türkiye gibi tezcanlı ülkelerde çalışmamalı.
Şöyle ki bence futbol anlayışı ve oturtmaya çalıştığı sistem sadece liglerinin en kuvvetli takımlarında gerçekleşebilecek bir şey. Yani bu oyun anlayışının gerçek değeri sana karşı kapanıp bir puanı kovalayan takımlara karşı çıkıyor o yüzden bu tercihleri kendince mantıklı görmüş olabilir. Brezilya hoca kovma konusunda bizden bile kötü tek ülke 12 Büyüklerin hepsi şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyor her sezon, Flamengo ise tartışmasız en büyüğü o takımların.

Zaten muhtemelen ibrasızlık gelmeseydi gelecek sene de devam edecekti. Onun sözünü almıştır ki zaten konuşulan tazminat bedeli de bunun güvencesi olmuş onun adına. Bu arada Eşref Hamamcıoğlu'nun orta ve uzun vade vurgusu belki de kısa vadede devam edebileceği anlamına geliyor da olabilir, ama sanmıyorum.

Şöyle ki bence futbol anlayışı ve oturtmaya çalıştığı sistem sadece liglerinin en kuvvetli takımlarında gerçekleşebilecek bir şey. Yani bu oyun anlayışının gerçek değeri sana karşı kapanıp bir puanı kovalayan takımlara karşı çıkıyor o yüzden bu tercihleri kendince mantıklı görmüş olabilir. Brezilya hoca kovma konusunda bizden bile kötü tek ülke 12 Büyüklerin hepsi şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyor her sezon, Flamengo ise tartışmasız en büyüğü o takımların.

Zaten muhtemelen ibrasızlık gelmeseydi gelecek sene de devam edecekti. Onun sözünü almıştır ki zaten konuşulan tazminat bedeli de bunun güvencesi olmuş onun adına. Bu arada Eşref Hamamcıoğlu'nun orta ve uzun vade vurgusu belki de kısa vadede devam edebileceği anlamına geliyor da olabilir, ama sanmıyorum.
İrfancan Eğribayat
Mert Müldür
Koray Günter
Kaan Ayhan
Cemali Sertel
Kerim Çalhanoğlu
Emre Demir
Orkun Kökçü
Naci Ünüvar
Enes Ünal

Elimizde olanlar haricinde aldığım yerli oyuncular bu şekilde. FB ve TS tarafından kapılan yerliler ;

Ozan Kabak
Zeki Çelik
Cengiz Ünder
Ali Akman
Burak İnce
Gökdeniz Bayraktar

Geriye zaten belli başlı adamlar kaldı Merih - Çağlar - Yusuf Y - Hakan Ç - Rıdvan bilmiyorum var mı başka unuttuğum üst düzey ama şunlardan 2 tanesini çekersem yabancı sınırı 5 e düştüğünde çok rahat edeceğim gibi. Eve geçtiğimde 2-3 görselle renklendiririm biraz daha :D

İrfancan Eğribayat
Mert Müldür
Koray Günter
Kaan Ayhan
Cemali Sertel
Kerim Çalhanoğlu
Emre Demir
Orkun Kökçü
Naci Ünüvar
Enes Ünal

Elimizde olanlar haricinde aldığım yerli oyuncular bu şekilde. FB ve TS tarafından kapılan yerliler ;

Ozan Kabak
Zeki Çelik
Cengiz Ünder
Ali Akman
Burak İnce
Gökdeniz Bayraktar

Geriye zaten belli başlı adamlar kaldı Merih - Çağlar - Yusuf Y - Hakan Ç - Rıdvan bilmiyorum var mı başka unuttuğum üst düzey ama şunlardan 2 tanesini çekersem yabancı sınırı 5 e düştüğünde çok rahat edeceğim gibi. Eve geçtiğimde 2-3 görselle renklendiririm biraz daha :D
Pardon?

HAMZA ve BARAN

Bu ikisini Malatya maçında istiyorum amigo!

1650039907346.webp

sn torrenti seven kaç kişiyiz

Futbol, fütursuzca hakaret edebilmenin hukuki karşılığının olmadığı tek alan olduğundan, herkes fevri bir şekilde aklına ilk geleni yazabiliyor sosyal medyada.
Bence sırf futbol değil genel olarak, yine aynı şekilde sırf sosyal medya değil hemen hemen her yerde eline klavye alan bir çok kişi yorumlara bakınca her şeyi biliyor.

Bazen bakıyorum sosyal medya v.s. diğer platformlar da daha ekmek fiyatını bilmeyen dünyada son yıllarda artan nüfus ve artan enerji sıkıntısı sonrası bırak temel ihtiyaçları hiç bir öngörü olmadan ileride su ile çalışanı bile üretilse yakıt bulamayacağı arabaların ucuzlamasını bekliyor. Yahu daha geçen yaz Kurban Bayramında Silivri'de 5 zincir markette su yoktu. Maalesef internet insanları gerçeklerden uzaklaştırıyor.

Ben torentle oynatmak istediği oyun için gerekli transferleri yapıp devam ederdim.kendi kuracağı kadro ile görmek lazım.güçlü futbol için bi sistem olmalı ve ona göre kadro kurmalı ve ve ve hocaya 3 .maçında yollayın gitsin denmemeli.

Ben iki hocası değişen takımda oyuncuları asarım net.terimin gönderilmesi ayrı mevzu,yapılandırmayı o yaptı ve ayrıca 3 sezondur güçlü bi oyunumuz olmadı.hep biz ne oynuyoruz arkadaş dediysek terimin etkisi büyüktü.katı defans dışında ve canı çok isteyince oynayan bi takım varsa ,bu demek oluyorki iş ahlakı olmayan oyuncuların fazlalığı bulunuyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cidden basarili olmasini cok istiyordum ama zamani daraliyor hatta bitti bile denilebilir. Yenilsek bile en azindan her mac duzgun oynasak kalsin derdim ama takim bir mac iyi, bir mac kotu(deplasmanlar) oynuyor.

Acaba sayin hocam bu baskan adaylari gundemini takip etmis midir

Geri
Üst Alt