- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
İspanyolcamı ilerletmeyi düşünüyorum, ben mot a mot çeviri yapana kadar kalmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İspanyolcamı ilerletmeyi düşünüyorum, ben mot a mot çeviri yapana kadar kalmalı.
Son derece haklıdır söyleminde de. 8. güne girmeden yeni TD başlıkları açılmış idi.Turkiyede bir sonraki maçı kazanmak dışında proje yok, bizde bunu yapacaz demisti derbiden sonra. 2 haftadır bunu yapıyor.
Bölüm bölüm iyi oynuyor takim, hele ki ilk yarilari. Nedense ikinci yarilari hep facia oluyor. Birazda pozisyonlari harcamakla kaynakli.
Aga sen ne anlatıyon dünden beri yavOyuncular kendileri diyor biz çekildik geriye.bunu bizzat emre kılınç söyledi,torent diyor en riskli oyun topu şişirmedir takım ikinci yarı top şişirdi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aga sen ne anlatıyon dünden beri yav
Kötü olan her şey oyuncular yüzündenBu oyuncu grubuyla hocanın bi suçunun olmadığını anlatıyorum ağa .
Almanca'da en sevdiğim kelime tam bunun anlamına geliyor kanka.Başkası adına utanmak
Kötü olan her şey oyuncular yüzünden
İyi olan her şey hoca sayesinde
Böyle mi diyorsun, doğru mu anladım?
PekiKimse mükemmel değildir her insanın bi eksikliği vardır ama bi insan bi eksikliği yüzünden idam edilirse bu yanlıştır.
Terim de eski kafaliydi kendisine tavsiyede bulunana höt derdi
Takim icinde sevildigi kadar korkulurdu her hata yapan topcuya yarinlar yokmuscasina bagirirdi
Bu herifte ise tam tersi cok naif cok yumusak kendisini kiskirtmaya calisan gazeteciyi bile alttan aliyor
Takimdaki hicbir topcu saygi duymuyor cunku otoriter degil zor anlarda kesinlikte ortaya karakterini koymalisin bu herifin karakteri dahi yok
Yani bize ne terim ne torrent lazim bize tam ortayi bulacal bi hoca lazim
Burada isler oyle yurumuyo maalesef bu ulkede top oynamak icin oyunculari ekstra motive etmek zorundasinAslında renktaş Takımdaki oyuncular hiç bi hocayı sevmek zorunda değil ,herkes para kazanıyor hocalarda futbolcularda yaptıkları işin hakkını vermek zorundalar.eğer oyuncular hoca naif biriyse diye oynamıyorlarsa ve tembellik ediyorlarsa o oyuncular jopla gönderilmeli.eğer hoca işini sallıyorsa alem hayatına düşkünse o zaman hocayı jopla göndermeli.
Hocaya saygı duyulma esas değildir ama işine ,verilen taktikleri uygulamaya oyuncular mecburdur ,herkes işini yaparsa emek verirse o zaman başarı olur.
Burada isler oyle yurumuyo maalesef bu ulkede top oynamak icin oyunculari ekstra motive etmek zorundasin
Her mac oluyor bu, sanki kondisyonlari sadece bi yari icin yetiyor.Oyuncular kendileri diyor biz çekildik geriye.bunu bizzat emre kılınç söyledi,torent diyor en riskli oyun topu şişirmedir takım ikinci yarı top şişirdi.