Takım savunması gerilemesinin sebebi geriye koşmuyorlar oyuncular ,bir bütün olarak hareket etmedden oynama istekleri yüzünden.torent diyorki benim felsefemde ya da torent değilde başka bi hocada aynı felsefede olsaydı ,yani top kaptırıldığında hangi bölgedeyse top anında oraya kümelenip topu kaparak anında gol pozisyonuna girmek,ama bakıyorsun bunu yapmıyor oyuncular,işin kötü yanı şu ki bu oyuncu grubu hiç bişey yapmamak için and içmiş sanki .şimdi böyle bi oyuncu grubuyla torent felsefesi kloop felsefesi terim felsefesi ,dünyada ne felsefe varsa hiç bişey oynayamazsın.

Şu çelişkiden kurtulamadı bazı renktaşlar,arkadaş bu takım tümden değişmeli diyorsan nasıl oluyorda hoca suçlu çıkıyor bu kompozisyonun sonucunda?ben bunu anlamıyorum,yahu takımdaki bütün oyuncular madem kovulmalıysa yetersizsse hoca yeterli olsa nolur ki?hoca yeterli değilse sen bu hoca yönetiminde iç sahada 4 te 4 yapmışsın kondisyonun düzelmiş duran topun düzelmiş,iki maç üst üste kazanmışsın ve şu noktayı kesinlikle görmek lazım ,hoca hala oyuncuları sahaya sürmeyi ve maç almayı başarmış ,bu oyuncu grubuna bunu yaptırmak dahii büyük başarıdır yaw.adamlar salmış herşeyi normalde ama sen hala bişeyler yaptırabiliyorsun.yani şimdi ben nasıl torenti asayım keseyim?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalniz bir iki ekleme yapalim. Bu takim yeni olusturulmus bir takim ve birlikte oynadikca gelisir hatta birbirlerine alisirlar. Bu 4'te 4 olayi bundan dolaydia olabilir ayrica ligde cozulmeye basladi bununda etkisi var. Hedef kalmadi bunu boyle de aciklayabiliriz.

Kotu transfer ayri bir konu. Genel olarak hangi hoca olursa olsun bu kadro planlama yanlis ve bunda en buyuk sorumluluk Terim ve Yonetimdedir. Diger konu ise dogru kadro ile maclara cikmak, bu konuda da Torrent sinifta kalmakta. Hocanin suclandigi konu bu. Ondan gelecek seney yonelik oyuncu kazandirma ve/veya oyun plani oturtmasi bekleniyor. Boyle bir isik gorulmedi diyor renktaslar genel olarak. Ayrica ara transfer donemide cope atildi, iyi bir ortasaha ve kiralik bir kanat oyuncusu ile cok farkli bir sezon gecirebilirdik. Hocanin bu noktadfa ne kadar istedigi/usteledigi ise mechul. Pulgar daha anca forma giriyorsa yine ayni sorun soz konusu. Gunun sonunda, Torrent'in bu takima kattigi buyuk bir degisim yok. Hatta hesap kitap yaparsak daha da kotu bir puan ortalamasinda (haa sezon sonuna dogru duzeltir ama bunu ilk paragrafta acikladim neden-sonuc olarak ). Her ne olursa olsun, aradigimiz tipte bir hoca olmadigini dusunmekle birlikte kendisi zaten yardimci hoca olarak refere edilen biri bu da durumu acikliyor, az sorumluluk.

Önümüzde ki sene kalmasını istiyor musun
Şampiyonluğa oynatabileceğini pek düşünmüyorum hatta ilk 15 hafta, 25 puan falan toplayıp gönderilir kalırsa muhtemelen.

Lakin ne istiyorum konusu Kasımpaşa semtini içeren söz öbeğiyle benzer, başarılı olabilmemiz için ligdeki kayrılmalar son bulmalı.

FT dönemi çalınmayan penaltılar Torrent sonrası çalındı, öyle fahiş hakem skandalı da yaşamadık, bunlar göz ardı edildi, geçen sene TJKnin kollanması gibi. İlk Altay maçını hatırlayan var mı? Ondan önceki Malatya ve FB maçlarını? O 3 maçta hakkımız olan 9 puanı alsak nerede olurduk cevap vermek lazım bu sorulara, bazılarının aksine ben bunları unutmadım.

TS yok bütçeyle 360 tane transfer yapıp hayvani maaşlar öderken herkes bizim ödediğimiz bonservisi konuştu ama maaşı konuşmadı, geçen sene o 25 maaşlara harcansa seneye y.yemiş durumdaydık.

Kısacası bu muhakeme yeteneği olmayan taraftar ve medya ortamında ne futboldan ne de Galatasaray'dan beklentim yok.

Önce riyakarlığa son verilmeli, bugün Torrent'i övenlerin bir çoğunun tek sebebi FT nefreti, böyle bir ortamda futbol izlemek falan bile saçma yani ki seneye de erken düşersek maçları izlememe moduna girerim iyice.

Hocam geldiğinden beri her hafta ileri gidiyoruz, takım zor gol yemeye başladı, saha parselleme konusunda ligin en iyisiyiz, fiziksel duruma hiç değinmiyorum bile cl top 5 seviye

Hoca aslında oyuncu grubundan memnun değil kendisi bunu belirtir şekilde mırıldandı,ama oyuncularından faydalanmak zorunda olduğundan onları öğrenme arzuları müthiş,hepsi çok karakterli çok iyi ve yetenekli diye pohpohladı,sadece bazen dediklerimi yerine getirmiyorlar bu konuda memnun değilim diye aradan sıyırttı kendini,bence bu adama gerçekten tam yetki verilse büyük bi temizlik yapar.adam görüyor emre k, ömerin onun bunun keyfi oynayıp oynamadığını.bunları yollar karakterli ve sisteme uygun ne kadar oyuncu varsa getirtir fıstık gibi yaz kampıyla harmanlamasını yapar

Şampiyonluğa oynatabileceğini pek düşünmüyorum hatta ilk 15 hafta, 25 puan falan toplayıp gönderilir kalırsa muhtemelen.

Lakin ne istiyorum konusu Kasımpaşa semtini içeren söz öbeğiyle benzer, başarılı olabilmemiz için ligdeki kayrılmalar son bulmalı.

FT dönemi çalınmayan penaltılar Torrent sonrası çalındı, öyle fahiş hakem skandalı da yaşamadık, bunlar göz ardı edildi, geçen sene TJKnin kollanması gibi. İlk Altay maçını hatırlayan var mı? Ondan önceki Malatya ve FB maçlarını? O 3 maçta hakkımız olan 9 puanı alsak nerede olurduk cevap vermek lazım bu sorulara, bazılarının aksine ben bunları unutmadım.

TS yok bütçeyle 360 tane transfer yapıp hayvani maaşlar öderken herkes bizim ödediğimiz bonservisi konuştu ama maaşı konuşmadı, geçen sene o 25 maaşlara harcansa seneye y.yemiş durumdaydık.

Kısacası bu muhakeme yeteneği olmayan taraftar ve medya ortamında ne futboldan ne de Galatasaray'dan beklentim yok.

Önce riyakarlığa son verilmeli, bugün Torrent'i övenlerin bir çoğunun tek sebebi FT nefreti, böyle bir ortamda futbol izlemek falan bile saçma yani ki seneye de erken düşersek maçları izlememe moduna girerim iyice.
Federasyonun zaten Ft düşmanı olduğu açık, o mevkiye kim gelirse gelsin Gs'li olmadığı sürece hep zıt gidecektik.
Ft ile hakemlerin ve federasyonun ters gitmesini kabul ediyorum, onun dışında Ft döneminde duran toplara çare bulunamaması ve oyun planın olmaması zaten bir kovulma sebebi normalde.

Ts'nin yeni olacak transferlerinin fiyatları medyaya düştü zaten, o skandallar bir araştırılsa 2010 şike dönemine tekrar dönülür. O derece rezil bir dönemdeyiz. Şahsi görüşümü soracak olursan, seneye 2010'da yaptığımız değişimi yapmamız gerek. İmkan yok para yok biliyorum bunları, ancak bu kadro ile devam edilmesi kaybeden takımın önümüzde ki seneye taşınması demek. Yeni bir değişime ihtiyacımız var. Şimdi gelecek teknik adamlara bakıyorum içimde bir umutta oluşmuyor öyle değişik hislerdeyim.

Ayrıca bu adam Terim'e çok benziyor.

Daha sakin ve iyi bir teknik ekibi var ancak inadı ve oyuna müdahale eksiği net. Babel, Arda hk. açıklamaları FT ile birebir aynı. O dönem söverken şimdi ses çıkarmama noktasında da riyakarlık başlıyor.

Siz kendi takımınıza sahip çıkmazsanız böyle ağzınıza sıçarlar. Kadro kötü diye diye camia içi düşmanlık yarattınız yıllardır. Birileri TS 7 m euro bonservis harcadı yazıyordu, maaşları başkası mı ödüyor? Bu sene TS'nin oynatmadığı Gervinho ve Edgar'a ödediği para 4 m euro. Dorukhan, Taylan, Berkan ve Bay'ın toplamı kadar maaş alıyor. Kouassi ve Yusuf'u keyfi rotasyona alıp 2 m euro maaş verdiler. Ses çıkaran, konuşan oldu mu? Avrupa geliri yok bu takımın, oyuncu satmadı, ŞL garanti değil nereden geldi değirmenin suyu?

Ama 25 m bonservis. O bonservis çıkacak, çıktığında da umarım adam olur aylardır kafa ütülediniz diye özür dilersiniz.

Bu senenin en büyük sıkıntısı topu çizgiden geçirememekti, üstüne hakem katliamlarıydı, baştan beri yaptılar bunu. Geçen sene şampiyonluğa giderken Ankaragücü maçında olanlar bu sene Fener, Malatya, Altay serisinde oldu ama FT vardı değil mi, ses çıkaramazdınız çünkü hocadan nefret ediyordunuz.

Karşınızdaki gücün farkına değilsiniz, kendi içinizde kavgayı bırakın da GSli olduğunuzu hatırlayın biraz, FT gitti, Torrent de bizi Avrupa'ya götüremedi, seneye ne olur muamma ama ben Avrupa'ya gidememenin acısını yaşıyorum, bu da kadro ya da FT kötü diye değil, birileri öyle istediği için oldu. Geçen sene şampiyonluğumzu nasıl çaldılarsa bu sene de aynı şekilde kaosa sürüklediler, biz de yine kendi içimizde kavga etmekten kapıdaki düşmanları göremedik.

Bu düzen bu kafayla böyle devam eder.

Federasyonun zaten Ft düşmanı olduğu açık, o mevkiye kim gelirse gelsin Gs'li olmadığı sürece hep zıt gidecektik.
Ft ile hakemlerin ve federasyonun ters gitmesini kabul ediyorum, onun dışında Ft döneminde duran toplara çare bulunamaması ve oyun planın olmaması zaten bir kovulma sebebi normalde.

Ts'nin yeni olacak transferlerinin fiyatları medyaya düştü zaten, o skandallar bir araştırılsa 2010 şike dönemine tekrar dönülür. O derece rezil bir dönemdeyiz. Şahsi görüşümü soracak olursan, seneye 2010'da yaptığımız değişimi yapmamız gerek. İmkan yok para yok biliyorum bunları, ancak bu kadro ile devam edilmesi kaybeden takımın önümüzde ki seneye taşınması demek. Yeni bir değişime ihtiyacımız var. Şimdi gelecek teknik adamlara bakıyorum içimde bir umutta oluşmuyor öyle değişik hislerdeyim.

İmkan var aslında renktaş ,sağlam para alan oyunculardan bi tek muslera kalıyor,onun dışında kiralık gidecek oyuncular var,üç beşe bakmadan gelir elde edebileceğimiz kılınç alpaslan v.s tarzı oyuncular var,kerem marcao gibi temiz para edecek oyuncular var.maaş yükü eskisi gibi olmayacak düşük ücrete oynuyor çoğu oyuncu.bence çok temiz bi kadro kurulabilir,haa birde mesela üç tane yerli dönecek ve iş ahlaksızlığı yapmazlarsa çok çok elimizi rahatlatacaklar ,yunus ,akbaba ve kaleci okan.

Bence çok iyi bi transfer sezonu yaşayabiliriz yeterki komisyonculuk ve pis işler dönmesin

ben yönetim olsam taraftarla kırılan bağ sonrası devam etme riskine girmem

ama yerli olarak okan yabancı olarak clement, schmidt ayarında biri gelmeyecekse de kalsın

sergenden filan iyidir:

not: haise nasıldır bilmiyorum onu ayırıyorum

İmkan var aslında renktaş ,sağlam para alan oyunculardan bi tek muslera kalıyor,onun dışında kiralık gidecek oyuncular var,üç beşe bakmadan gelir elde edebileceğimiz kılınç alpaslan v.s tarzı oyuncular var,kerem marcao gibi temiz para edecek oyuncular var.maaş yükü eskisi gibi olmayacak düşük ücrete oynuyor çoğu oyuncu.bence çok temiz bi kadro kurulabilir,haa birde mesela üç tane yerli dönecek ve iş ahlaksızlığı yapmazlarsa çok çok elimizi rahatlatacaklar ,yunus ,akbaba ve kaleci okan.

Bence çok iyi bi transfer sezonu yaşayabiliriz yeterki komisyonculuk ve pis işler dönmesin

İyi maaş vermeden sağlam adamları nasıl alacağız orası soru işareti bende. Çok eski değil aslında 10 senelik süreçte kadro değerimiz nasıl aşağılara düştü önümüzde ki sene daha iyi anlayacağız gibi.

Kritik dakkalarda ardayı oynattığını görse kalan 2 3 tel saçı da dökülür guardiolanın

Kritik dakkalarda ardayı oynattığını görse kalan 2 3 tel saçı da dökülür guardiolanın
Pas opsiyonu olsun diye oynatıyor. Hücumda top ayağına gelince 3-4 saniyede kaybetmeyecek 2-3 oyuncu var. Terim de dahil Feg-Babel ve Arda tercihlerinin sebebi bu. İyi veya kötü. Ama sebebi bu. Zaten ARda girince Kerem bir kaç pozisyona girdi hemen. Kılınç da, Cica da, Barış Alper de, Morutan da ayağına gelen her topu -eğer baskı altındaysa- kaybediyor. Hazırlıksız yakalanıyor defans da. İstemiyor bu hocalar bunu.

İyi maaş vermeden sağlam adamları nasıl alacağız orası soru işareti bende. Çok eski değil aslında 10 senelik süreçte kadro değerimiz nasıl aşağılara düştü önümüzde ki sene daha iyi anlayacağız gibi.

İş maaş alanlar gidiyor onların yerine iş ahlakı olan iyi maaş alacakları almamız mümkün bence.zaten iyi maaş alan babel feg ve musli ,bunlardan bi tek musli kalacak diğerleri gidiyor,ayrıca iyi maaş alacaklara denk gelen işe yaramaz oyuncu grubu var,bunlardan kurtulursak nerden baksan üç iyi maaş alan oyuncuya tekabül ediyor ,yani iyi maaş alanlar+işe yaramayan ve maaş alan oyunculardan kurtulursak üstünede kerem marcao para eden bizdeki misyonları öteye gitmeyecek(bizdeki gelişim konusunu vurguluyorum)oyuncularıda satıp gerçekten ben avrupadaki lille villereal gibi bi sistemin oyuncu grubunu getirecem ve iş ahlakı olan oyuncular olacak bunlarada iş ahlakı olan üç tane baba oyuncuyla bi harman oluşturacam denirse ,hepimizin arzuladığı geçiçi olmayan güçlü bi oyuna sahip bi takıma kavuşuruz ALLAHIN izniyle

Pas opsiyonu olsun diye oynatıyor. Hücumda top ayağına gelince 3-4 saniyede kaybetmeyecek 2-3 oyuncu var. Terim de dahil Feg-Babel ve Arda tercihlerinin sebebi bu. İyi veya kötü. Ama sebebi bu. Zaten ARda girince Kerem bir kaç pozisyona girdi hemen. Kılınç da, Cica da, Barış Alper de, Morutan da ayağına gelen her topu -eğer baskı altındaysa- kaybediyor. Hazırlıksız yakalanıyor defans da. İstemiyor bu hocalar bunu.

Çok çok iyi görmüşssün detayı renktaş.barışı oynatsa ayak yok beyin yok morutanı oynatsa ki kiev maçında görüldüğü üzere sadece çalım düşünen oyunu hızlandırmayan topu geveleyen bi oyuncu,elde aslında futbol beyni ve ayakları olan feg ve ardadır ,adam el mecbur bunlara şans veriyor işte.

İlkay gibi iş ahlakı oyuncular elinde olsa zaten ardayı fegi babele saniye şans tanımaz

📺
Domenec Torrent:

🎙
"Medyada 'Ben sanki Arda'yı oynatmıyormuşum' gibi algı var."
🎙
"Gerçek bu değil."

ney

Hangi basın arda oynamıyor diye eleştiriyormuş lan, yoksa arda fb medyasını mı servis ediyor torrente

Geri
Üst Alt