- 20 Haziran 2011
- 60.826
- 69.139
- 4.758
En cok ben bilirim, futbol profuyum tarzi aciklamalarina sinir oluyorum ,y gibi kadro kuruyon ondan bahset birazda .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neaaTermostatı bozulmuş 1 kazan gibi
lan olm9 haftada 6 galibiyet alan Imparatorrent hocami tebrik ederiz. Sampiyonluk icin neredeyse yeterli bir ortalama. Gelecek sezon ekibimizi sampiyon edeceğinin bir diğer göstergesi.

Burdaki Y nin anlamı ne dayı?En cok ben bilirim, futbol profuyum tarzi aciklamalarina sinir oluyorum ,y gibi kadro kuruyon ondan bahset birazda .
En cok ben bilirim, futbol profuyum tarzi aciklamalarina sinir oluyorum ,y gibi kadro kuruyon ondan bahset birazda .
Fenerin yükselişe geçtiği kadroya bakalım :
Serdar Aziz : Konusuna girip bakılsın en son neler denmişti.
Ferdi : Ferdi'den winger mı olur bek mi olur diyordu herkes sezon başında.
Osayi : Sadece koşuyordu.
Crespo : Nerden buldular bu malı deniyordu.
Zajc : Arada yorumlar, net kötü bir düşünce hakim değildi.
Mert Hakan : İyiki almamışız denilen 100 tane mesaj vardır.
Rossi : Nerden buldular vs
Serdar D. : en fazla biz yedeğe alsaydık diyen vardır.
7-8. olsa leş denilecek kadro şu an nerelerde.
Bizde ise o kadar kötü ki kadro 3 maç kazanmamız çok normal. Berkan o kadar kötü ama yerine geçen sene o bölgede koyan Kılınç koyulamadı. Taylan o kadar kötü ama yerine Torrent'in aldırdığı Pulgar koyulamadı. Cicaldau kötü ama alternatif hiç kimse denenmedi bile Feg dışında.
Tek olumlu nokta MM pozitif yöne ilerliyor Torrent geldikten sonra, biraz da Berkan'a katkısı var. Oyuncular aksine daha da geriye gitti.
Anlatamadigim olay şu, Cica, Morutsan vs futbolculardaki düşüş Torrent doneminde olmadı ki, Terim döneminde dibi gördüler, Torrent doneminde az buçuk toparliyorlar, Morutsan hariç. Ayrica Terim nefreti değil yaptığım. Terim'in Galatasaray nefretini herkese göstermek. Yeni TD gelmeden eleştirildi ölümüne bu adam yüzünden. İlk kampta futbolcular içki içti vs diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Orda burda garip garip haberler türedi. İlk yarı ile ikinci yarı kiyaslaniyor, ilk yarı takım diri idi. Çoğu oyuncu başka takım antrenmanı yedi geldi, iyi başladık, Terim etkisini gören oyuncuların istisnasız hepsinde düşüş oldu. Terimle sene başı başladığında takımın gücü +1 ise, Terim gittiğinde fizik ve mental olarak -5di. Medya Tudorda yaptığının aynısını yaptı, yapmayada devam ediyordu. Terim gibi ful yönetim desteği yok adamın ve futbolcuların arkasında. Yönetim kendi poposunu kurtarma derdindeydi sırf FT yüzünden ibra edilmemekle mesgullerdi. Ayrıca futbolcularda çok büyük ambale oldular. Alparslan gibi Arda gibi gevsekler FTci gorunursek kazanırız modunda takıldılar. Şimdi size soruyorum, şartların hiçte eşit olmadığı bu süreçte, FTden daha güzel futbol oynatan ve görece benzer puanları almış(elinde aynı takım olmadan) TDyi savunmakta ne gibi bir beis var?
Bu süreçte bile ben takımda büyük artılar gördüm. Sonuçta -5 olan takım +1 oldu tekrardan 2 ayda. 12 maç üst üste kazanamamış loser takıma geldi adam, biraz insaf edin. O takımı Barça maçında gördük.
Ayrıca bana aynısını FT yapsa neler söylersin diyorlar, iyide FTnin yaptığını toparlamaya çalışan birine ben bunu neden söyleyeyim? 25 milyon Torrent harcatsin, aldığı oyuncuları o iç etsin, en ağır ben soverim Torrente. Aynısını FT yaptı, Mancini yaptı, ikisinide savundugum yok. Buna FT düşmanlığı demeniz sizin yanilginiz, Galatasaray'a düşman olan herkese tepki gösteririm. Aksi bir durum göremezsiniz. FT kendi çıkarlarını düşünen popülist bir insan olmasa inanın FTnin arkasından zamanında kostugum gibi kosardim
Yok Emre, genel yazmıştım.renktaş bana yazdıysan benim sana itirazım terim savunusu değildi
öyle bir şey yapmayacağımı, 4 senedir verdiği sportif ve imaj zararını yazmaktan yorulmuş biri olduğumu bilmen lazım
ama terim hataları var diye durduk yere torrentin yapmadığı artıları söyleyecek değilim
bana göre hemen hiçbir şey katmadı
kattıkları ve gerilettikleri birbirini nötrler iyi ihtimalle
ha dersin ki kalsın seneye bakalım bir şey demem ama ortada bu sene için torrente artı yazacak bir şey yok
Trabzon ve Kayseri maçlarını götürmeliydik. Kayseri maçının kaçması felaket bir şeydiDuran top etkisi pozitif
Bazı hücumsal aksiyonlar pozitif
Lakin defansif anlamda gittikçe rezalet olmaya başladık, en iyi özelliğimiz kaybolunca da oyundan düşmek kolaylaşıyor.
Keşke 2 galibiyet daha alabilseydik, kalan maçlarda 4te 4 yapmasını umuyorum.
Anlatabiliyorum yaniIlk cumle dogru degil.

bu kadar fazla sayıda oyuncumuz terim döneminden iyi olsa zaten takım olarak da iyi olurduk renktaş
pva ve bir nebze berkan dışında bir ilerleme yok bireysel olarak
cica morutan gibi isimlerde de gerileme var
takım oyununa gelirsek sol kanat set hücum aksiyonlarda biraz daha iyiyiz ama geçiş hücumunda ve takım savunması konusunda geriledik
Önümüzde ki sene kalmasını istiyor musunDuran top etkisi pozitif
Bazı hücumsal aksiyonlar pozitif
Lakin defansif anlamda gittikçe rezalet olmaya başladık, en iyi özelliğimiz kaybolunca da oyundan düşmek kolaylaşıyor.
Keşke 2 galibiyet daha alabilseydik, kalan maçlarda 4te 4 yapmasını umuyorum.
Haklıdır hocam 3-4 transfere gelecek sene ilk 5 kovalanırHaberturk’e yaptigi aciklama da 3-4 transfer gerekiyor demisti
2 orta saha,sag acik ve forvet anladigim kadariyla