Hocam geç açıldı. sezon başı gelseydi 36 puan farkla şampiyon olurduk.

alacağı seri 4 mağlubiyetle mayıs sonu vedalaşırız gibi

Anlatamadigim olay şu, Cica, Morutsan vs futbolculardaki düşüş Torrent doneminde olmadı ki, Terim döneminde dibi gördüler, Torrent doneminde az buçuk toparliyorlar, Morutsan hariç. Ayrica Terim nefreti değil yaptığım. Terim'in Galatasaray nefretini herkese göstermek. Yeni TD gelmeden eleştirildi ölümüne bu adam yüzünden. İlk kampta futbolcular içki içti vs diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Orda burda garip garip haberler türedi. İlk yarı ile ikinci yarı kiyaslaniyor, ilk yarı takım diri idi. Çoğu oyuncu başka takım antrenmanı yedi geldi, iyi başladık, Terim etkisini gören oyuncuların istisnasız hepsinde düşüş oldu. Terimle sene başı başladığında takımın gücü +1 ise, Terim gittiğinde fizik ve mental olarak -5di. Medya Tudorda yaptığının aynısını yaptı, yapmayada devam ediyordu. Terim gibi ful yönetim desteği yok adamın ve futbolcuların arkasında. Yönetim kendi poposunu kurtarma derdindeydi sırf FT yüzünden ibra edilmemekle mesgullerdi. Ayrıca futbolcularda çok büyük ambale oldular. Alparslan gibi Arda gibi gevsekler FTci gorunursek kazanırız modunda takıldılar. Şimdi size soruyorum, şartların hiçte eşit olmadığı bu süreçte, FTden daha güzel futbol oynatan ve görece benzer puanları almış(elinde aynı takım olmadan) TDyi savunmakta ne gibi bir beis var?

Bu süreçte bile ben takımda büyük artılar gördüm. Sonuçta -5 olan takım +1 oldu tekrardan 2 ayda. 12 maç üst üste kazanamamış loser takıma geldi adam, biraz insaf edin. O takımı Barça maçında gördük.

Ayrıca bana aynısını FT yapsa neler söylersin diyorlar, iyide FTnin yaptığını toparlamaya çalışan birine ben bunu neden söyleyeyim? 25 milyon Torrent harcatsin, aldığı oyuncuları o iç etsin, en ağır ben soverim Torrente. Aynısını FT yaptı, Mancini yaptı, ikisinide savundugum yok. Buna FT düşmanlığı demeniz sizin yanilginiz, Galatasaray'a düşman olan herkese tepki gösteririm. Aksi bir durum göremezsiniz. FT kendi çıkarlarını düşünen popülist bir insan olmasa inanın FTnin arkasından zamanında kostugum gibi kosardim

renktaş bana yazdıysan benim sana itirazım terim savunusu değildi

öyle bir şey yapmayacağımı, 4 senedir verdiği sportif ve imaj zararını yazmaktan yorulmuş biri olduğumu bilmen lazım

ama terim hataları var diye durduk yere torrentin yapmadığı artıları söyleyecek değilim

bana göre hemen hiçbir şey katmadı

kattıkları ve gerilettikleri birbirini nötrler iyi ihtimalle

ha dersin ki kalsın seneye bakalım bir şey demem ama ortada bu sene için torrente artı yazacak bir şey yok

Galatasaray, Domenec Torrent yönetimindeki 2. deplasman galibiyetini aldı.

✅ Göztepe 2-3
✅ Altay 0-1

Geri
Üst Alt