Nerden bulduk başımıza
Normalde kayıp sezonlarda oyuncu kazanırsın
Torrent sağolsun onlarida kaybettiriyor
Kim akıl etti de bu adam takımın başına geçti
Bıktık artı bu nedir ya

Arda ve Muslera tercihlerini birileri sorsun da öğrenelim bizde.

Pena iyi giderken neden Muslera

Arda hadi fenerbahçe maçında son derbisiydi süre aldı anlarım ama kadroya neden alınıyor hala anlamıyorum. Hiçbir katkısı yok, Babeli anlarım, fegh süre alsa onu da anlarım. bu heriflerin bir kalitesi var. Arda ne yapıyor birader, Abilik mi yapıyor kadroya, o yüzden mi alıyorsunuz. Bu barış alper arda kadar bile değil mi

Arda ve Muslera tercihlerini birileri sorsun da öğrenelim bizde.

Pena iyi giderken neden Muslera

Arda hadi fenerbahçe maçında son derbisiydi süre aldı anlarım ama kadroya neden alınıyor hala anlamıyorum. Hiçbir katkısı yok, Babeli anlarım, fegh süre alsa onu da anlarım. bu heriflerin bir kalitesi var. Arda ne yapıyor birader, Abilik mi yapıyor kadroya, o yüzden mi alıyorsunuz. Bu barış alper arda kadar bile değil mi
Muslera-Pena tercihi, hancı-yolcu meselesi; Pena oynayıp hata yapsa, yine TD ye kabahat bulunurdu, seneye Pena olmayacak. Yapılan son sözleşme ile Muslera futbolu burada bırakır artık; diğer ihtimal daha kötü: Falcao tarifesi...

Arda konusu tam facia. Hadi el-etek öptü diye, rahmetli Galatasaray Başkanına lafını yedirip zorla transfer ettirdin; geçen sezon ne oynadı ve bu sezon ne umdun da sözleşmesini yenilettin?!..O paraya iki adet genç, istikbal vaad eden oyuncu alırdın, belki biri tutardı da yüzümüzü güldürürdü. O gitti, yerine gelen de aynı yoldan gidiyor. ''Adam'' diğer oyuncuları örgütleyip baskı mı yaptırıyor nedir?!..

adam maçları kazanırsam belki seneye de devam ederim diye düşünüyor.

genç oyuncu oynatma kaygısı olmaması doğal.

Fenerin yükselişe geçtiği kadroya bakalım :

Serdar Aziz : Konusuna girip bakılsın en son neler denmişti.

Ferdi : Ferdi'den winger mı olur bek mi olur diyordu herkes sezon başında.

Osayi : Sadece koşuyordu.

Crespo : Nerden buldular bu malı deniyordu.

Zajc : Arada yorumlar, net kötü bir düşünce hakim değildi.

Mert Hakan : İyiki almamışız denilen 100 tane mesaj vardır.

Rossi : Nerden buldular vs

Serdar D. : en fazla biz yedeğe alsaydık diyen vardır.

7-8. olsa leş denilecek kadro şu an nerelerde.

Bizde ise o kadar kötü ki kadro 3 maç kazanmamız çok normal. Berkan o kadar kötü ama yerine geçen sene o bölgede koyan Kılınç koyulamadı. Taylan o kadar kötü ama yerine Torrent'in aldırdığı Pulgar koyulamadı. Cicaldau kötü ama alternatif hiç kimse denenmedi bile Feg dışında.

Tek olumlu nokta MM pozitif yöne ilerliyor Torrent geldikten sonra, biraz da Berkan'a katkısı var. Oyuncular aksine daha da geriye gitti.
Fenerin özellikle orta sahası bizden hem sayıca hemde kalite olarak 10 kat daha iyi. Kullanamayan tdleri gerizekalı idi. Bizde sayi olarak 4 orta sahamız var. Pulgar, Berkan, Taylan, Cica. Pulgar son dönem form tuttu ve Torrentin aldirdigi demek bence yakışıksız olmuş. Gedsonu alamayan yönetimin son dakika menajer önerisi transferi. Kılınçi torrent tekrar kendine getirdi ilk geldiğinde. Gayet efektif oynadı 2-3 maç, ama sonra rezilleri oynadı tekrar. Torrentlik bir durum değil, adam kafada loser olmuş artık. Oyuncuların kesinlikle daha kötü olduğunu düşünmüyorum, tam tersine Berkan, Taylan, Nelson, Marcao, Kerem, MM, Babel, Omar bunların hepsi ve unuttuğum birkaç oyuncu Terim döneminde oynadıklarindan çok daha verimli ve akıllı oynuyorlar. Özellikle Keremdeki seviye artışı muazzam. Yeteneğin yanında futbol aklıda geldi.

Torrente yazılan çoğu mesajın medya gazı ve vurun abaliya tarzı olduğunu dusunuyorum. Futbol cahili bir kulüp olduğumuz için iş yapan bir TD gördüğümüzde saldırıyoruz. Ve bir ekip var Galatasaray'da, birilerinin işine çomak sokuldugunda aninda devreye giren. Burak Elmas başkanlığında bu oldu, Torrent geldiğinde bu oldu, Tudor döneminde bu oldu. 90 yaşındaki Levent tuzemeninden Twitter trollerine kadar herkes olur olmaz herşeyi eleştirir oldu. Başkan adayı kılıklı 2 Galatasaray'a yakışmayan adamda buna yönelik konuşuyorlar. Getirecekleri adamların Torrentin tırnağı etmeyeceğini görmemiz lazım. Torrente bir transfer dönemi ve bir kamp dönemi vermek lazım.

Fenerin özellikle orta sahası bizden hem sayıca hemde kalite olarak 10 kat daha iyi. Kullanamayan tdleri gerizekalı idi. Bizde sayi olarak 4 orta sahamız var. Pulgar, Berkan, Taylan, Cica. Pulgar son dönem form tuttu ve Torrentin aldirdigi demek bence yakışıksız olmuş. Gedsonu alamayan yönetimin son dakika menajer önerisi transferi. Kılınçi torrent tekrar kendine getirdi ilk geldiğinde. Gayet efektif oynadı 2-3 maç, ama sonra rezilleri oynadı tekrar. Torrentlik bir durum değil, adam kafada loser olmuş artık. Oyuncuların kesinlikle daha kötü olduğunu düşünmüyorum, tam tersine Berkan, Taylan, Nelson, Marcao, Kerem, MM, Babel, Omar bunların hepsi ve unuttuğum birkaç oyuncu Terim döneminde oynadıklarindan çok daha verimli ve akıllı oynuyorlar. Özellikle Keremdeki seviye artışı muazzam. Yeteneğin yanında futbol aklıda geldi.

Torrente yazılan çoğu mesajın medya gazı ve vurun abaliya tarzı olduğunu dusunuyorum. Futbol cahili bir kulüp olduğumuz için iş yapan bir TD gördüğümüzde saldırıyoruz. Ve bir ekip var Galatasaray'da, birilerinin işine çomak sokuldugunda aninda devreye giren. Burak Elmas başkanlığında bu oldu, Torrent geldiğinde bu oldu, Tudor döneminde bu oldu. 90 yaşındaki Levent tuzemeninden Twitter trollerine kadar herkes olur olmaz herşeyi eleştirir oldu. Başkan adayı kılıklı 2 Galatasaray'a yakışmayan adamda buna yönelik konuşuyorlar. Getirecekleri adamların Torrentin tırnağı etmeyeceğini görmemiz lazım. Torrente bir transfer dönemi ve bir kamp dönemi vermek lazım.
Crespo - Zajc dışında bir orta sahayla oynamadılar bu süreçte. Gustavo, Ozan varmış önemi yok.

Bizle de kıyaslamadım, genel olarak forumun üzerinde kötü diye mutabık olduğu bir kadro. İlk Fenerbahçe maçındaki tablo buydu ki adamları ezdik evimizde.

Marcao, Nelsson, Kerem zaten iyidi, Torrent sonrası bir artı yok, Taylan da öyle. Aksine çok gol yemeye başladık.

Şu dönemi Terimle yaşasak aynı şeyler olsa, rezil bir dönem diyecektin, Torrent olunca gereksiz abartılıyor diyorsun, bunu kendin de çok iyi biliyorsun.

Umarım seneye kalır, kalır da mevzunun kadro olmadığını herkes iyice idrak etmiş olur. Adam küme düşse ya kadro kötüydü denip kabul edilecek, ne Torrentmiş yav.

Son olarak Pulgar %100 Torrent transferidir, aldırmasaydı. Taylan o kadar kötüyse onun yerine adapte etseydi bir şekilde.

Pulgar gelirken bir çok kişi Pulgar hazır geliyor, Gedson için 2 ay form tutmasını beklicektik Torrent istemedi dedi. Herif kötü oynayınca ne hikmetse Gedson'u istedi alınamayınca Pulgar geldi oldu.

bu kadar fazla sayıda oyuncumuz terim döneminden iyi olsa zaten takım olarak da iyi olurduk renktaş

pva ve bir nebze berkan dışında bir ilerleme yok bireysel olarak

cica morutan gibi isimlerde de gerileme var

takım oyununa gelirsek sol kanat set hücum aksiyonlarda biraz daha iyiyiz ama geçiş hücumunda ve takım savunması konusunda geriledik

bu kadar fazla sayıda oyuncumuz terim döneminden iyi olsa zaten takım olarak da iyi olurduk renktaş

pva ve bir nebze berkan dışında bir ilerleme yok bireysel olarak

cica morutan gibi isimlerde de gerileme var

takım oyununa gelirsek sol kanat set hücum aksiyonlarda biraz daha iyiyiz ama geçiş hücumunda ve takım savunması konusunda geriledik

25 miljon harcayip boyle kadro kuranlarin ben..

Yeni gelecek adamin torrentin tirnagi etmeyecek olmasini anlayamadim ben kuşum aydın veya koksal baba vs gelmezse daha kotu bi performans gosteremez zaten bundan

Bu ve benzeri hezeyanların sebebi direkt FT düşmanlığı olmalı zira rasyonellikten son derece uzak, uyduruk ve temelsiz ifadelerle dolu. Kendi gerçekliğinizi yaratmışsınız. Komik duruma düşürmeyin kendinizi bu kadar, Torrent gibi silik bir hoca için değmez.

Crespo - Zajc dışında bir orta sahayla oynamadılar bu süreçte. Gustavo, Ozan varmış önemi yok.

Bizle de kıyaslamadım, genel olarak forumun üzerinde kötü diye mutabık olduğu bir kadro. İlk Fenerbahçe maçındaki tablo buydu ki adamları ezdik evimizde.

Marcao, Nelsson, Kerem zaten iyidi, Torrent sonrası bir artı yok, Taylan da öyle. Aksine çok gol yemeye başladık.

Şu dönemi Terimle yaşasak aynı şeyler olsa, rezil bir dönem diyecektin, Torrent olunca gereksiz abartılıyor diyorsun, bunu kendin de çok iyi biliyorsun.

Umarım seneye kalır, kalır da mevzunun kadro olmadığını herkes iyice idrak etmiş olur. Adam küme düşse ya kadro kötüydü denip kabul edilecek, ne Torrentmiş yav.

Son olarak Pulgar %100 Torrent transferidir, aldırmasaydı. Taylan o kadar kötüyse onun yerine adapte etseydi bir şekilde.

Pulgar gelirken bir çok kişi Pulgar hazır geliyor, Gedson için 2 ay form tutmasını beklicektik Torrent istemedi dedi. Herif kötü oynayınca ne hikmetse Gedson'u istedi alınamayınca Pulgar geldi oldu.
Evimizdeki maçta özellikle 55. Dakika sonrası adamları yok ettik yaw. İptal edilen gol, verilmeyen penaltı ve kaçan 6-7 tane net pozisyon sonrasında kaybettik o maçı. Şimdi aynı kadrolarla adamlar şampiyon olamadık diye zırlarken biz küme düşmedik diye seviniyoruz.

Anlatamadigim olay şu, Cica, Morutsan vs futbolculardaki düşüş Torrent doneminde olmadı ki, Terim döneminde dibi gördüler, Torrent doneminde az buçuk toparliyorlar, Morutsan hariç. Ayrica Terim nefreti değil yaptığım. Terim'in Galatasaray nefretini herkese göstermek. Yeni TD gelmeden eleştirildi ölümüne bu adam yüzünden. İlk kampta futbolcular içki içti vs diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Orda burda garip garip haberler türedi. İlk yarı ile ikinci yarı kiyaslaniyor, ilk yarı takım diri idi. Çoğu oyuncu başka takım antrenmanı yedi geldi, iyi başladık, Terim etkisini gören oyuncuların istisnasız hepsinde düşüş oldu. Terimle sene başı başladığında takımın gücü +1 ise, Terim gittiğinde fizik ve mental olarak -5di. Medya Tudorda yaptığının aynısını yaptı, yapmayada devam ediyordu. Terim gibi ful yönetim desteği yok adamın ve futbolcuların arkasında. Yönetim kendi poposunu kurtarma derdindeydi sırf FT yüzünden ibra edilmemekle mesgullerdi. Ayrıca futbolcularda çok büyük ambale oldular. Alparslan gibi Arda gibi gevsekler FTci gorunursek kazanırız modunda takıldılar. Şimdi size soruyorum, şartların hiçte eşit olmadığı bu süreçte, FTden daha güzel futbol oynatan ve görece benzer puanları almış(elinde aynı takım olmadan) TDyi savunmakta ne gibi bir beis var?

Bu süreçte bile ben takımda büyük artılar gördüm. Sonuçta -5 olan takım +1 oldu tekrardan 2 ayda. 12 maç üst üste kazanamamış loser takıma geldi adam, biraz insaf edin. O takımı Barça maçında gördük.

Ayrıca bana aynısını FT yapsa neler söylersin diyorlar, iyide FTnin yaptığını toparlamaya çalışan birine ben bunu neden söyleyeyim? 25 milyon Torrent harcatsin, aldığı oyuncuları o iç etsin, en ağır ben soverim Torrente. Aynısını FT yaptı, Mancini yaptı, ikisinide savundugum yok. Buna FT düşmanlığı demeniz sizin yanilginiz, Galatasaray'a düşman olan herkese tepki gösteririm. Aksi bir durum göremezsiniz. FT kendi çıkarlarını düşünen popülist bir insan olmasa inanın FTnin arkasından zamanında kostugum gibi kosardim

Sadece duran top organizasyonların yeter reis. Her duran top tehlike

Geri
Üst Alt