lol.webp

Maalesef iki haftadır kadro açısından bakınca bu şekilde bakmama neden oluyor...

Son düzenleme:
Morutan ve Barış naptı ulan sana ihtiyar. Ardayi kadroya alip bunları almiyorsan sen git bi zeka testi yap.

Burda basarili olmak icin, farkli cesit hucum planlarin olmasi lazim.

Valeren
Kartal
Torrent

Bunlarda hicimbirinde farkli cizilmis setler yada hucum planlari yok.

2.7 milyon tl iyi de euro değil 170 bin euro için çok tantana yapmaya gerek yok yani hem morutan , barış altyapıdan bir iki genç ile vs yenemiyorsunda babelle falan mı yenebiliyorsun herifin kulübü düşündüğü en iyi sırada olmak istediği falan hikaye risk almak istemiyor ve 1 olan mbp sini yükseltmek istiyor seri galibiyetler ile tek derdi bu.
TSL de 1 galibiyet 2.7m bu arada

Fenerin yükselişe geçtiği kadroya bakalım :

Serdar Aziz : Konusuna girip bakılsın en son neler denmişti.

Ferdi : Ferdi'den winger mı olur bek mi olur diyordu herkes sezon başında.

Osayi : Sadece koşuyordu.

Crespo : Nerden buldular bu malı deniyordu.

Zajc : Arada yorumlar, net kötü bir düşünce hakim değildi.

Mert Hakan : İyiki almamışız denilen 100 tane mesaj vardır.

Rossi : Nerden buldular vs

Serdar D. : en fazla biz yedeğe alsaydık diyen vardır.

7-8. olsa leş denilecek kadro şu an nerelerde.

Bizde ise o kadar kötü ki kadro 3 maç kazanmamız çok normal. Berkan o kadar kötü ama yerine geçen sene o bölgede koyan Kılınç koyulamadı. Taylan o kadar kötü ama yerine Torrent'in aldırdığı Pulgar koyulamadı. Cicaldau kötü ama alternatif hiç kimse denenmedi bile Feg dışında.

Tek olumlu nokta MM pozitif yöne ilerliyor Torrent geldikten sonra, biraz da Berkan'a katkısı var. Oyuncular aksine daha da geriye gitti.

2.7 milyon tl iyi de euro değil 170 bin euro için çok tantana yapmaya gerek yok yani hem morutan , barış altyapıdan bir iki genç ile vs yenemiyorsunda babelle falan mı yenebiliyorsun herifin kulübü düşündüğü en iyi sırada olmak istediği falan hikaye risk almak istemiyor ve 1 olan mbp sini yükseltmek istiyor seri galibiyetler ile tek derdi bu.
3 maç kazan = Arda'nın maaşı

3 maç kazan = Arda'nın maaşı
Ardanın normal şartlarda kulüpte dahi olmaması gerekiyor yav ve yukarda da yazdığım gibi altayı morutan , barış ve altyapıdan bir iki sivrilen adam ile yenemeyecekmiyiz oynatmamasının bir bahanesi yok o yüzden.

Ardanın normal şartlarda kulüpte dahi olmaması gerekiyor yav ve yukarda da yazdığım gibi altayı morutan , barış ve altyapıdan bir iki sivrilen adam ile yenemeyecekmiyiz oynatmamasının bir bahanesi yok o yüzden.
Bizim altyapı konusunda ben valla ümidimi kaybettim. şu u15 lere filan bakıyorum bebeler hep böyle zengin evlatıları gibi; torpil beşiği sanki bizim altyapı. O yüzden öncesinde FT ye haksızlık yaptıysam bu konuda ona da ayıp etmişimdir; bundan sonraki hocalarda da aynı şekilde düşünüyorum. Hani diyeceğim biz oynatmıyoruz ve ondan olmuyor. Bak Mustafa Kapı nasıl yağlayıp bekliyordum. Lille bile tutmadı ADS ye geldi.

Normal şartlarda o herifin 4 sene önce futbolu bırakmasi gerekiyordu.

Ferdi : Ferdi'den winger mı olur bek mi olur diyordu herkes sezon başında.

Bu çocuk ve BJK 'deki Rıdvan gözüme eğer türkiye ortamına takılmazlar ise ya da şişirmesine sezonun erken döneminden beri gözüme çarpan adamlar (maalesef adresleri finir ve bjk)

Arda misal eyvallah yetenek var görünüyor tmm ama göreceğiz - salih dursun muydu onuda gördük aynı şekilde popohlandı nerelere geri döndü. Misal gazete yöneten Zeki uzudurukan geçende komedi yorumlar yaptı "Serbest kalma 25 Milyonmuş...çok ufak..50 milyon dolar/euro olması lazım" falan filan . Türkiye ortamından kastıma örnek olarak yazdım.

Aynı şey bizim Kerem içinde geçerli - kalırsa göreceğiz istatistik takip etmek lazım. Avrupa maçı olsun olmasın önemli değil - avrupa kulübü herkesin altyapısına kadar takipte nede olsa.

bu tür genç adamlarda sezonlara bakarak istikrar en önemlisi gözümde.

bizim insanımız markaya etikete çok önem veriyor. neymiş, guardiolanın yardımcısıymış. guardiola yanına herhangi başka bi ortalama hocayı oturtsa da performansından bişey kaybetmez çünkü başarıların asıl sahibi kendisi, zaten yardımcıları kaç defa değişti adam hiç bir performans düşüklüğü yaşamadı.
geçen futbol yorumcusu orhan ulucanın yorumlarını dinlerken duydum, klopp'un yıllarca yardımcılığını yapmış torrenttin guardiolaya yakınlığından bile daha yakın olan yardımcısı aynı torrent'in yaptığı gibi 1.hocalık kariyerine atılmış ve şu anda rusya liginde sıradan bi takımda idareten hocalık yapıyormuş.
yani sadece guardiolanın veya klopp'un yardımcısı olmak tek başına yeter şart değil. 1.hocalık kariyerinde bir başarısı var mı veya bir ışık gösterebiliyor mu mesele bu. torrentte bu 2 sorunun da cevabı negatif.
mesela arteta genç ve ışık gösteren bir hoca olduğu için arsenalin zamanında sabretmesinde bir mantık yatıyor en azından.

Geri
Üst Alt