Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.681
- 66.770
- 5.003
lig sonuna kadar ardayı oynatmaya karar vermiş. arda'yı takımın abisi ve taraftarın sevgilisi falan zannediyor herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam tazminatini cikarmaya calisiyorTSL de 1 galibiyet 2.7m bu arada

13 galibiyete çıkyor 2.1 M EuroAdam tazminatini cikarmaya calisiyor![]()
takımın kasa boşAdam tazminatini cikarmaya calisiyor![]()
TSL de 1 galibiyet 2.7m bu arada
3 maç kazan = Arda'nın maaşı2.7 milyon tl iyi de euro değil 170 bin euro için çok tantana yapmaya gerek yok yani hem morutan , barış altyapıdan bir iki genç ile vs yenemiyorsunda babelle falan mı yenebiliyorsun herifin kulübü düşündüğü en iyi sırada olmak istediği falan hikaye risk almak istemiyor ve 1 olan mbp sini yükseltmek istiyor seri galibiyetler ile tek derdi bu.
Ardanın normal şartlarda kulüpte dahi olmaması gerekiyor yav ve yukarda da yazdığım gibi altayı morutan , barış ve altyapıdan bir iki sivrilen adam ile yenemeyecekmiyiz oynatmamasının bir bahanesi yok o yüzden.3 maç kazan = Arda'nın maaşı
Bizim altyapı konusunda ben valla ümidimi kaybettim. şu u15 lere filan bakıyorum bebeler hep böyle zengin evlatıları gibi; torpil beşiği sanki bizim altyapı. O yüzden öncesinde FT ye haksızlık yaptıysam bu konuda ona da ayıp etmişimdir; bundan sonraki hocalarda da aynı şekilde düşünüyorum. Hani diyeceğim biz oynatmıyoruz ve ondan olmuyor. Bak Mustafa Kapı nasıl yağlayıp bekliyordum. Lille bile tutmadı ADS ye geldi.Ardanın normal şartlarda kulüpte dahi olmaması gerekiyor yav ve yukarda da yazdığım gibi altayı morutan , barış ve altyapıdan bir iki sivrilen adam ile yenemeyecekmiyiz oynatmamasının bir bahanesi yok o yüzden.
Normal şartlarda o herifin 4 sene önce futbolu bırakmasi gerekiyordu.Ardanın normal şartlarda kulüpte dahi olmaması gerekiyor yav ve yukarda da yazdığım gibi altayı morutan , barış ve altyapıdan bir iki sivrilen adam ile yenemeyecekmiyiz oynatmamasının bir bahanesi yok o yüzden.
Ferdi : Ferdi'den winger mı olur bek mi olur diyordu herkes sezon başında.
içinden gelmiştirwtf dediğim bir haber. içeriği neğil kesinlikle de...
nasıl olmuş? ne olmuş? Durduk yere kadınlar çiçektir diye gelmedi adam sabah hearlde