Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Yalnız şaka maka şu bir kaç ayda adam yaşlanmış gibi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torrentle 5 sene miHer zaman olduğu gibi ImparaTorrent tayfa ilk yarı gelmiş, 2. yarı gerçekler her zaman olduğu gibi ortaya çıktı. 5 senelik mukavele talebimi yineliyorum. İbret olması lazım.
Az bile. Riekerink Bey diye diye beden eğitimciyle kulübü kuruttular zamanında, şimdi de Torrent'e yapıyorlar. Hamza şampiyon yapınca bile sözleşme uzatmayın gönderin demiştim. Akıllanmıyoruz, o yüzden kesin çözüm bu.Torrentle 5 sene miBen 1 hafta dayanamıyorum takımda hoca olmasına
![]()
Hamza konusunda bence şans verilmeliydi renktaş takımı şampiyon yaptı.Yoksa hiç bi hoca buraya gelmek istemez..Az bile. Riekerink Bey diye diye beden eğitimciyle kulübü kuruttular zamanında, şimdi de Torrent'e yapıyorlar. Hamza şampiyon yapınca bile sözleşme uzatmayın gönderin demiştim. Akıllanmıyoruz, o yüzden kesin çözüm bu.
Vizyonerler için 3 sezonluk rijkaard paketimiz vardı hocam ama 3-5 sene sonra resetleniyor o kafa bir işe yaramaz yani.Az bile. Riekerink Bey diye diye beden eğitimciyle kulübü kuruttular zamanında, şimdi de Torrent'e yapıyorlar. Hamza şampiyon yapınca bile sözleşme uzatmayın gönderin demiştim. Akıllanmıyoruz, o yüzden kesin çözüm bu.
O sezon şampiyon yaptı ama Yasin-Sneijder ve Muslera'yı sırtında taşımalıydı. Sneijder çok iyi taktisyen vs dedi gerçi ama bilmiyorum. Ben direkt gönderirdim. O dönem şampiyon yaptı diye sözleşme uzatınca tamam hadi demiştim ama ilk ayında pişman etmişti. Şenol Bursa'dan boşa çıkıyordu. Alsaydık 2 fazla şampiyonluğumuz vardı. 5 yıldızdık. Transfer dönemini iyi geçirsek, yine ambargo koyardık. Hamza'nın yerli sevdası bizi yaktı. Taraftar istedi diye alınan Poldi olmasa....Hamza konusunda bence şans verilmeliydi renktaş takımı şampiyon yaptı.Yoksa hiç bi hoca buraya gelmek istemez..
Vizyonerler için 3 sezonluk rijkaard paketimiz vardı hocam ama 3-5 sene sonra resetleniyor o kafa bir işe yaramaz yani.
Şenol hoca bence o zaman gelmezdi.Fatih hocayla bi rekabetleri var..O sezon şampiyon yaptı ama Yasin-Sneijder ve Muslera'yı sırtında taşımalıydı. Sneijder çok iyi taktisyen vs dedi gerçi ama bilmiyorum. Ben direkt gönderirdim. O dönem şampiyon yaptı diye sözleşme uzatınca tamam hadi demiştim ama ilk ayında pişman etmişti. Şenol Bursa'dan boşa çıkıyordu. Alsaydık 2 fazla şampiyonluğumuz vardı. 5 yıldızdık. Transfer dönemini iyi geçirsek, yine ambargo koyardık. Hamza'nın yerli sevdası bizi yaktı. Taraftar istedi diye alınan Poldi olmasa....