Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım savunması gerilemesinin sebebi geriye koşmuyorlar oyuncular ,bir bütün olarak hareket etmedden oynama istekleri yüzünden.torent diyorki benim felsefemde ya da torent değilde başka bi hocada aynı felsefede olsaydı ,yani top kaptırıldığında hangi bölgedeyse top anında oraya kümelenip topu kaparak anında gol pozisyonuna girmek,ama bakıyorsun bunu yapmıyor oyuncular,işin kötü yanı şu ki bu oyuncu grubu hiç bişey yapmamak için and içmiş sanki .şimdi böyle bi oyuncu grubuyla torent felsefesi kloop felsefesi terim felsefesi ,dünyada ne felsefe varsa hiç bişey oynayamazsın.
Şu çelişkiden kurtulamadı bazı renktaşlar,arkadaş bu takım tümden değişmeli diyorsan nasıl oluyorda hoca suçlu çıkıyor bu kompozisyonun sonucunda?ben bunu anlamıyorum,yahu takımdaki bütün oyuncular madem kovulmalıysa yetersizsse hoca yeterli olsa nolur ki?hoca yeterli değilse sen bu hoca yönetiminde iç sahada 4 te 4 yapmışsın kondisyonun düzelmiş duran topun düzelmiş,iki maç üst üste kazanmışsın ve şu noktayı kesinlikle görmek lazım ,hoca hala oyuncuları sahaya sürmeyi ve maç almayı başarmış ,bu oyuncu grubuna bunu yaptırmak dahii büyük başarıdır yaw.adamlar salmış herşeyi normalde ama sen hala bişeyler yaptırabiliyorsun.yani şimdi ben nasıl torenti asayım keseyim?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonluğa oynatabileceğini pek düşünmüyorum hatta ilk 15 hafta, 25 puan falan toplayıp gönderilir kalırsa muhtemelen.Önümüzde ki sene kalmasını istiyor musun
Hocam geldiğinden beri her hafta ileri gidiyoruz, takım zor gol yemeye başladı, saha parselleme konusunda ligin en iyisiyiz, fiziksel duruma hiç değinmiyorum bile cl top 5 seviye
Federasyonun zaten Ft düşmanı olduğu açık, o mevkiye kim gelirse gelsin Gs'li olmadığı sürece hep zıt gidecektik.Şampiyonluğa oynatabileceğini pek düşünmüyorum hatta ilk 15 hafta, 25 puan falan toplayıp gönderilir kalırsa muhtemelen.
Lakin ne istiyorum konusu Kasımpaşa semtini içeren söz öbeğiyle benzer, başarılı olabilmemiz için ligdeki kayrılmalar son bulmalı.
FT dönemi çalınmayan penaltılar Torrent sonrası çalındı, öyle fahiş hakem skandalı da yaşamadık, bunlar göz ardı edildi, geçen sene TJKnin kollanması gibi. İlk Altay maçını hatırlayan var mı? Ondan önceki Malatya ve FB maçlarını? O 3 maçta hakkımız olan 9 puanı alsak nerede olurduk cevap vermek lazım bu sorulara, bazılarının aksine ben bunları unutmadım.
TS yok bütçeyle 360 tane transfer yapıp hayvani maaşlar öderken herkes bizim ödediğimiz bonservisi konuştu ama maaşı konuşmadı, geçen sene o 25 maaşlara harcansa seneye y.yemiş durumdaydık.
Kısacası bu muhakeme yeteneği olmayan taraftar ve medya ortamında ne futboldan ne de Galatasaray'dan beklentim yok.
Önce riyakarlığa son verilmeli, bugün Torrent'i övenlerin bir çoğunun tek sebebi FT nefreti, böyle bir ortamda futbol izlemek falan bile saçma yani ki seneye de erken düşersek maçları izlememe moduna girerim iyice.
Federasyonun zaten Ft düşmanı olduğu açık, o mevkiye kim gelirse gelsin Gs'li olmadığı sürece hep zıt gidecektik.
Ft ile hakemlerin ve federasyonun ters gitmesini kabul ediyorum, onun dışında Ft döneminde duran toplara çare bulunamaması ve oyun planın olmaması zaten bir kovulma sebebi normalde.
Ts'nin yeni olacak transferlerinin fiyatları medyaya düştü zaten, o skandallar bir araştırılsa 2010 şike dönemine tekrar dönülür. O derece rezil bir dönemdeyiz. Şahsi görüşümü soracak olursan, seneye 2010'da yaptığımız değişimi yapmamız gerek. İmkan yok para yok biliyorum bunları, ancak bu kadro ile devam edilmesi kaybeden takımın önümüzde ki seneye taşınması demek. Yeni bir değişime ihtiyacımız var. Şimdi gelecek teknik adamlara bakıyorum içimde bir umutta oluşmuyor öyle değişik hislerdeyim.
İyi maaş vermeden sağlam adamları nasıl alacağız orası soru işareti bende. Çok eski değil aslında 10 senelik süreçte kadro değerimiz nasıl aşağılara düştü önümüzde ki sene daha iyi anlayacağız gibi.İmkan var aslında renktaş ,sağlam para alan oyunculardan bi tek muslera kalıyor,onun dışında kiralık gidecek oyuncular var,üç beşe bakmadan gelir elde edebileceğimiz kılınç alpaslan v.s tarzı oyuncular var,kerem marcao gibi temiz para edecek oyuncular var.maaş yükü eskisi gibi olmayacak düşük ücrete oynuyor çoğu oyuncu.bence çok temiz bi kadro kurulabilir,haa birde mesela üç tane yerli dönecek ve iş ahlaksızlığı yapmazlarsa çok çok elimizi rahatlatacaklar ,yunus ,akbaba ve kaleci okan.
Bence çok iyi bi transfer sezonu yaşayabiliriz yeterki komisyonculuk ve pis işler dönmesin
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pas opsiyonu olsun diye oynatıyor. Hücumda top ayağına gelince 3-4 saniyede kaybetmeyecek 2-3 oyuncu var. Terim de dahil Feg-Babel ve Arda tercihlerinin sebebi bu. İyi veya kötü. Ama sebebi bu. Zaten ARda girince Kerem bir kaç pozisyona girdi hemen. Kılınç da, Cica da, Barış Alper de, Morutan da ayağına gelen her topu -eğer baskı altındaysa- kaybediyor. Hazırlıksız yakalanıyor defans da. İstemiyor bu hocalar bunu.Kritik dakkalarda ardayı oynattığını görse kalan 2 3 tel saçı da dökülür guardiolanın
İyi maaş vermeden sağlam adamları nasıl alacağız orası soru işareti bende. Çok eski değil aslında 10 senelik süreçte kadro değerimiz nasıl aşağılara düştü önümüzde ki sene daha iyi anlayacağız gibi.
Pas opsiyonu olsun diye oynatıyor. Hücumda top ayağına gelince 3-4 saniyede kaybetmeyecek 2-3 oyuncu var. Terim de dahil Feg-Babel ve Arda tercihlerinin sebebi bu. İyi veya kötü. Ama sebebi bu. Zaten ARda girince Kerem bir kaç pozisyona girdi hemen. Kılınç da, Cica da, Barış Alper de, Morutan da ayağına gelen her topu -eğer baskı altındaysa- kaybediyor. Hazırlıksız yakalanıyor defans da. İstemiyor bu hocalar bunu.
Haaa demek ki Arda'nın oynamasını istediğimizi falan düşünüyor...Domenec Torrent:![]()
"Medyada 'Ben sanki Arda'yı oynatmıyormuşum' gibi algı var."![]()
"Gerçek bu değil."![]()
ney