Emre Bari
Berlin Panteri
demek ki torrente laf çarpmak için riyakarlık yapmadan önceki hocaya da korkmadan çekinmeden utangaçlık yaşamadan eleştirmek lazım bu 1
torrent de takıma bir bok katamıyor ve yeni başkanlar asla çalışmamalı
Geçen seneki onaylanan bütçeden devam ediyor.evet çünkü bütçe onaylanmadı
Oylanan önümüzdeki sene için miydi yoksa oylandıktan sonraki zaman için mi?Geçen seneki onaylanan bütçeden devam ediyor.
Ben de bunu cok garip buldum ama bunu Dome kendisi mi yapti yoksa baska bir yerden emir mi geldi? Ya da diger konu Muslera kendi naz yapmis olabilir, cunku 10 kusur senedir bu takimda, kesin bir agirligi vardir.Sırf penyayı kesip muslerayi koymasi bile kovulmasi icin yeterli.
2 milyon euro galiba.Tazminatı ne kadar acaba ?
Kongre sonrası içinOylanan önümüzdeki sene için miydi yoksa oylandıktan sonraki zaman için mi?
Tamam şimdi anladım. EyvallahKongre sonrası için
Onaylanmazsa önceki sene onaylanan bütçeden devam eder.
Öyle bir fesih bedeli yok filan demişti sanki Nihat Kırmızı.Benim anlamadığım nokta şu açıklarsınız sevinirim
Mesela Torrentde ne gibi bir özellik vardı da 2 m fesih bedeli var
Kariyerli biri değil
Başarılı olacağı kesin değil
Bu kadar yüksek fesih bedelleri olunca adamla yolları da ayıramıyorsun maalesef
Bir dahaki sefer hoca alırken de böyle sıkıntıya sokacak fesih bedelleri koymamalıyız
Kulağmıza küpe olsun
Zaten böyleydi ki. Newyork ta muhabire mi ne fuck off çekmiş adamçirkefleşmeye başladı hemen kovulmalı
Levent tüzemen ;nerden buldunuz bu zurnayı yow. tut reha ergineri fln getir aynı şey