Hocam :uhu::uhu::uhu::uhu:

Onlari kibarliginla yenemedin. Onlar da sabretmeyi bilmediler. Belki de daha cesur ya da daha acik sozlu olabilirdin, ama o zaman da kendini erkenden herkese dusman edecegini sandin.

Biz senden raziyiz. Zaman taninsa yapabilecegin seyleri ozellikle Bjk'nin ipini 45 dakikada cektigin macta gosterdin

Gracias Dome :rose:

Adam gerçekleri konuşup yüzlere vurdu,türkiyenin zihniyetini birgünde başarı bekleniyor mümkün olduğu düşünülüyor diyerek belirtti ve söylediği hiç bişeyde yanlışlık hadsizlik yoktu,adam geçmişinle nereye kadar övünecen nereye varacan diyor millet haddini bil felan diyor,ula geçmiş geçmişte kaldı ,geçmişle ekmek yeniliyorsa niye 3 sene önceki iki şampiyonluk yeterli gelmiyor bize,adam diyor geldiğimde analiz diye bişey yoktu,heryer kağıt parçasıyla doluydu gs ye geldiğimizde bu anlamda elimiz boş kaldı diyor millet vay efendim senn kimsinde gs boş diyorsun diyor, fıkra gibi insanlar var.

Yok genç oynatmamış :)) güldürüyorlar insanı yaw.ula 5. Şansın var tilki gibi ahlaksız oyuncular biliyor torent kalırsa bazıları gs forması göremeyecek adamlar hocayı yedi,görecez kısmetse ömer bayramlar felan kaldığında hocayı gs kariyerleri bitmesin diye harcadıkları.

Boey diyor maç sonrası adam bizi sivas analizinde neye çalıştırdıysa neyi analiz ettirdiyse ordann yedik golleri,la adamlar itiraf ediyor suçluluklarını iki hoca yemişler hala torent suçlu oluyor.ben sana şunu diyim renktaş kazanan torent oldu kaybeden gs.zamanla kısmet olursa görecez.çünkü tek suçsuz işini helalinden hakkıyla yapan tek ekip oydu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gs bunyesinde kalmalidir

U12 takimi duran top antrenoru olarak

Gs den kimseyi üstün tutmam ,ben kimsenin emeğini görmemezlikten gelmem.torent gs gibi kültürlü mazisi olan bi takımın tam aradığı bi hocaydı.üzgünümki kıymeti bilinmedi.şu kesin ki torent alnı tertemiz dik bi şekilde ayrılıyor,gs ise bu ülkenin adam yeme düşüncesine devam ettiği sürece 1 şampiyonluk 1 lig 3-5 liği avrupada işte rast gelince bi gruptan çıkma ile 20 yıl önceki ile büyüklük taslayacaktır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

index.webp

Burak Elmas'ın neden tekrar aday olmak istediği belli oldu. Başkan değiştiği anda bütün rezillikler teker teker ortaya çıkacak.

FR_bgOYXIAEGy2E

Burak Elmas + Torrent ile bir sezon daha

FR_bgOYXIAEGy2E

Burak Elmas + Torrent ile bir sezon daha
Normalde olması gereken buydu. Ancak piranha gibi her şeyi adamın üstüne yıkıp terbiyesizce saldırdıkları için bu şartlarda çalışması mümkün değil. Tarihte en büyük terbiyesizliği yaptığımız hoca olarak tarihe geçecek. Bütün maçlarda ıslıklandı adam. Yeni nesil taraftar profilinden utanç duyuyorum. Bu yapılan haksız linçlerin de acısı bizden çıkacaktır. Belki de daha da kötü bir sezon bekliyor bizi seneye.

Geri
Üst Alt