Gerets ve Lucescu en haksız biçimde gönderilenlerdir benim gözümde.
olm sampiyon olmus adamı shutluyor bu yapi. 1 sezon sampiyon olup sonraki sezon olamayanı shutluyorlar. Ikinci olan shutlanıyor lan. 4 yıl ust uste sampiyonluk gelmese bugun uefa kupası falan da olmazdı müzede cunku terimi de shutlarlardı.

Öyle oldu mod olarak hizmet vermeye çalışacağız.
Ne tür hizmetlerin var?
olm sampiyon olmus adamı shutluyor bu yapi. 1 sezon sampiyon olup sonraki sezon olamayanı shutluyorlar. Ikinci olan shutlanıyor lan. 4 yıl ust uste sampiyonluk gelmese bugun uefa kupası falan da olmazdı müzede cunku terimi de shutlarlardı.
Bu düzende zaten FT nin yaptığını bir daha kimse yapamaz.
3 şey aynı anda denk gelmişti:
*Başarıya aç ve iyi hoca
*İyi harmanlanmış ve kaliteli kadro
*iyi bir yönetim.

Adam futbolu gelişerek yaşadı,bu adam boş olsa münih cty barçada yardımcı bile yapılmazdı.geçmişinde nerde hangi kasaba köyde olması önemli değil,önemli olan gelişim için hırs iş ahlakı çalışmaktır.adam kendine bi yol çizmiş hocalık donanımına tamamiyle sahip olduğuna inandığı zamanın geldiğini düşünüp adım atmış.

İş hayatında büyük hoca veya daha az kalitedeki hoca kesin başarı belirleyen bi durum değildir.takımla uyuşması ,bulunduğu ülke futbolu ve genetiği,zamanlama v.s v.s

Biesla büyük hoca olarak adlandırılır,guardiola yanılmıyosam bu sene övmüştü .ama adam yer değiştiriyor sık sık.bi marsilyada bi leddste bi napolimiydi neydi.veya bakıyorsun tuchel teneke bağlanıp yollanıyor psgden ,chelsea gidip 6 ayda kan uyuşuyor cl yi kaldırıyor,emry psgden kovuluyor villerealde estiriyor.yani başarının gelmesi çarkların uyumluluğu önemli.sadece hocalıkta yetmiyor.haa hoca kriteri bende şudur ,insani karakteri iyi ,futbolu gerçekten bilen konuşurken bunu gösteren,şovmenlik yapmayan ,hırslı çalışkan işini seven biri.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aslında sen de anlatmışsın. Doku uyumu her şey. BayernMunich Heynkess sonrası Pep'i kabullenemedi. Pep Bayern'de kadrom yetersiz dedi ve City'e gitti. Bu adamın oynatmayı vaat ettiği oyun uygun maliyetle uygulanamaz. Bankalar Birliği varken ve Torrent bir şey kanıtlayamamışken kendisine böyle bir kadro verilemeyecek. 4 adamla şampiyon yaparım vaadi BElmasın seçim vaatleri gibi. Bu yol için 15 hafta bir ışık vermesi gerekiyordu ama veremedi. 3 maçı daha var, yine veremeyecek.
2007 bizim için berbat geçmişti. Fener Ali Sami Yen'e şampiyon gelmiş ve futbolcular bodyguard'lık yapmıştı. Kendisini çok severim, keşke gönderilmeseydi. Sulu derbi sonu oldu. Oradan toparlayabilir miydi emin değilim, o yüzden dahil etmedim. Hagi-Gerets-Feldkamp-Cevat Güler dönemini ben bir arada değerlendiriyorum. 3 hocada iyi şeyler kattı takıma. Cevat Hoca şampiyonluk aldı. Tarihimizin en katastrofik dönemiydi, 2 şampiyonluk mucizedir benim için. Gözümdeki en değerli şampiyonluklardandır aynı zamanda.

Adnan Polat, Gerets'e şampiyonlar ligi için Vogel, Emana orta sahası sözü verip İnamoto, Topal'ı almıştı. Doğru oyuncular alınsa Gerets bizi o kadroyla 3-4 sene götürürdü.

Aradan 20 sene geçtikten sonra arkaya bakıp konuşmak o kadar kolayki.

Lucescu bizdeyken oynanan futboldan herkes nefret ediyordu ki kazanılan şampiyonluğun devre arasında ayrılmak üzereydi. Yanılmıyorsam iç sahada 17de 17 yapmıştık da olmuştuk. 2003te bize şampiyonluğu kaybettiren Lucescu değil Sergen'dir ayrıca, Sergen bizde kalsa biz şampiyon olurduk zira şampiyonluğu da 2 Tjk maçını kaybettiğimiz için verdik.

2005 Hagi, büyük haksızlık yapılmıştır kendisine zira başarılıydı.

Geretstir asıl haksızlığa uğrayan zira adam transfer yaptıramadan şampiyon yaptı ve sonraki sezon yine kimse alınmadı. Gönderdik Lincoln, Linderoth falan almaya başladık.

Skibbe olayında da başarılıydı ama stopersiz kalmıştık, Euro 2008in bedelini ödedi zira herkes sakatlanıp durdu o sezon.

Allah rahmet eylesin de , bu camiaya en büyük zararı Sayın Canaydın vermiştir. Taş gibi Lucescuyu gönderip Terimi getirdi.
Torrentin tek bir cümlesine katılıyorum. Galatasaray 20 yıl önceki gibi değil artık.
Bu dediğim tarihten itibaren bütün kimya bozuldu.
İnanıyorum ki o dönemler Luce devam etseydi , bir Avrupa kupası daha gelirdi.

Sami ugurlu kadar hoca olmayan adamin geleceginin parlak oldugu mu soyleniyor halis mi goruyorum

Adam 10 sene sonra ölecek

Tazminat pazarlığı yapılan ortamda bu adam maça çıkacak, takımın başında olacak, maçı kazanmayı bekleyeceğiz ve maç sonu toplantısına falan katılacak?

Gerçekten çok komik bir kulübüz.

Ciddi transferler yapilmiyacaksa o vakit yeni td gelmesinin hic bir anlami yok, bos yere adama tazminat ödeyip birde les gibi oyuncular alirsak isterse pep gelsin, besinci bile olamayiz.

Aradan 20 sene geçtikten sonra arkaya bakıp konuşmak o kadar kolayki.

Lucescu bizdeyken oynanan futboldan herkes nefret ediyordu ki kazanılan şampiyonluğun devre arasında ayrılmak üzereydi. Yanılmıyorsam iç sahada 17de 17 yapmıştık da olmuştuk. 2003te bize şampiyonluğu kaybettiren Lucescu değil Sergen'dir ayrıca, Sergen bizde kalsa biz şampiyon olurduk zira şampiyonluğu da 2 Tjk maçını kaybettiğimiz için verdik.

2005 Hagi, büyük haksızlık yapılmıştır kendisine zira başarılıydı.

Geretstir asıl haksızlığa uğrayan zira adam transfer yaptıramadan şampiyon yaptı ve sonraki sezon yine kimse alınmadı. Gönderdik Lincoln, Linderoth falan almaya başladık.

Skibbe olayında da başarılıydı ama stopersiz kalmıştık, Euro 2008in bedelini ödedi zira herkes sakatlanıp durdu o sezon.

Yukarıdaki teknik direktör listesi aslında sorunun yapısızlık, sistemsizlikten kaynaklı olduğunu yüzümüze bi tokat gibi vuruyor. Boldladığım kısımda taraftarın ne kdr sığ olduğunu gösteren önemli bi nüans. Bizim taraftar futbolu hücumdan ibaret sanıyor, Euro 16'da millet gülüp eğlenirken biz mehter marşı eşliğinde takılıyorduk tribünde. güçlü 1 rakipten 5 tane yiyelim, maç sonu konuştuğumuz konu, bulduğumuz fırsatları değerlendirseydik skor böyle olmazdıya geliyor. ya da 5 gol de yesek oynanan oyundan keyif aldım takım korkak değil yürekli oynuyor vs gibi yorumlar görmek çok olası. 2022 yılındayız durum o güne göre pek de farklı değil.

Merak edip baktım, gitmek üzere olduğu dönem Lucescu 2001-2002 sezonunda ilk yarı sonu 17 maçta 12G 3B 2M almış. ve lider, 3 puan farkla. puantaja bakarsak bu adamı kimse shutlamaz dünya üzerinde. taraftar çok farklı bi kafada. Hala öyleler.

lucescu, gerets, hagi, tudor haksızlığa uğramış hocalardır

kalli ve mancini kendileri gitti zaten

geretsin hakkı yenmedi z. batırdı 2. sezonda. ayrıca skibbeyi niye yazmıon ? en çok haksızlığa uğrayan hoca o avrupada geleni geçeni domine ediyordu 3-4. ayda yardımcılarını kovup istifaya zorladılar. şimdi skibbe yaşında ve tecrübesinde adamı rüyamızda göremeyiz iyi 1 fırsattı o dönem

Aslında sen de anlatmışsın. Doku uyumu her şey. BayernMunich Heynkess sonrası Pep'i kabullenemedi. Pep Bayern'de kadrom yetersiz dedi ve City'e gitti. Bu adamın oynatmayı vaat ettiği oyun uygun maliyetle uygulanamaz. Bankalar Birliği varken ve Torrent bir şey kanıtlayamamışken kendisine böyle bir kadro verilemeyecek. 4 adamla şampiyon yaparım vaadi BElmasın seçim vaatleri gibi. Bu yol için 15 hafta bir ışık vermesi gerekiyordu ama veremedi. 3 maçı daha var, yine veremeyecek.

2007 bizim için berbat geçmişti. Fener Ali Sami Yen'e şampiyon gelmiş ve futbolcular bodyguard'lık yapmıştı. Kendisini çok severim, keşke gönderilmeseydi. Sulu derbi sonu oldu. Oradan toparlayabilir miydi emin değilim, o yüzden dahil etmedim. Hagi-Gerets-Feldkamp-Cevat Güler dönemini ben bir arada değerlendiriyorum. 3 hocada iyi şeyler kattı takıma. Cevat Hoca şampiyonluk aldı. Tarihimizin en katastrofik dönemiydi, 2 şampiyonluk mucizedir benim için. Gözümdeki en değerli şampiyonluklardandır aynı zamanda.

Torent pahalı transfer istemiyor ,yalan konuşmuyorsa eğer.adam oynattığı sisteme uygun elmander melo gibi işini yapan , gerçekten o sistemi oynayan ,öğretmek için zaman kaybı yaşamayacağı savaşçı hırslı mücadeleci oyuncu istiyorum diyor.

Mesela torentten barça cty oyuncuları için kiralık yararlanabiliriz ayrıca.kemik kadrosu kurarsın yanınada kiralık olarak barça cty den getirtirsin pena gibi faydalı olacak oyuncular.adamlar penayı bize kiraladıysa bunda torentin ve yardımcısının faydasını görmezden gelemeyiz.

Bu şekilde yedek as kadro arasında uçurum olmaz ,adam kadroyu azaltmak istiyor bunun sebebide şişik kadro hem saçma maliyet demek hemde faydalanamıyorsun.adam yeterli kadro sayısıyla tüm oyuncuların oynamasınıda sağlıyor ve bu durumda herkes hazır kıta bekliyor.e zaten hepsi sisteme cuk diye oturacak oyuncu olunca kimse demeyecek arkadaş bunu niye oynatmıyon hoca.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt