Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.650
- 6.582
- 608
takıma liderlik edecek cevval bir esinti sunmuyor gel gelelim şu maçın 2. yarısı çok iyiydik şayet düzgün transfer yapılırsa acaba dedirtiyor. okan fln ne kdr iyi oynatabilir o da muamma. bilemedim
dome.sahaya yayilis anlaminda ve de oyun kurgusu anlaminda belli bir sablonu olan bir hoca idi kendisi- bunu ilk mesajimda nacizane vurgulamistim.
keza, sonradan geldigi takima eldeki tipolojilere gore oyun oynatacagini kendisinin ilk A plani olarakta belirtmistim,,, zamanla takimi taniyip kendi tarzina uygun olanlari sahaya surmeyi oncelik gordu.
ben sectigi oyuncularda ayrimdayim. babel,feg ozellikle... ikisi de 1 dakika bile sure almamaliydi ozellikle ligin son maclarinda. pulgar konusunda da gec davrandi, olu hali bile pulgar'in taylan dan onde idi dm bolgesinde.
ki, zamanla kendisi oynadikca *dm ve civarinda denge bizim tarafa gecti cogunlukla. bu da oyuncunun kalitesi ve dutbolun dogrularini bildiginden -serie a gibi dunyanin en iyi taktik olusumlarinin cok iyi uygulandigi ligdeki *kendisinin mac tecrubesi ve olgun futbolu one cikan faktordu orta sahamizda. bunu kendisi gelmeden kendi basligindaki ilk mesajimda da belirtmistim.
gunu birlik yasayan bir toplumuz genelde. dolayisiyla, bu, fikirlere ve yorumlarada bakis acisi olarak sirayet ediyor.... ornk; pulgar'in toptan anlamadigini belirten yorumlari da okuduk sozlukte ve burada kimi mesajlarda...
pulgar ayni pulgar di oyuncu kalitesi ve tipolojisi olarak. kendi asal yerinde ilk tercih edilmeliydi geldigi ilk hafta. hatta, duran topta onemli gucumuz olacakken her topun basina pva,omer,babel,kerem vs geldikce once cica sonra pulgar bu anlamda saglam sindirildi. misal bugun macta pulgar'in kullandigi korner de berkan di sanirim bombos kafayi auta gonderdi.adeta nokta atisi kornerdi... oyuncunun kendi asal one cikan ozelliklerini kullanmasina imkan veren olanaklari da malesef diger ustte bahsettigim isimler seke vurdu bir bakima...
nacizane, yeni sezonda mevcut takimda gormek istedigim 3,4 oyuncudan biri de kendisidir kendi adima....
okan versus nuri denkleminde benim net tercihim okan buruk. daha once de belirtmistim.
selamlar,