takıma liderlik edecek cevval bir esinti sunmuyor gel gelelim şu maçın 2. yarısı çok iyiydik şayet düzgün transfer yapılırsa acaba dedirtiyor. okan fln ne kdr iyi oynatabilir o da muamma. bilemedim

dome.sahaya yayilis anlaminda ve de oyun kurgusu anlaminda belli bir sablonu olan bir hoca idi kendisi- bunu ilk mesajimda nacizane vurgulamistim.
keza, sonradan geldigi takima eldeki tipolojilere gore oyun oynatacagini kendisinin ilk A plani olarakta belirtmistim,,, zamanla takimi taniyip kendi tarzina uygun olanlari sahaya surmeyi oncelik gordu.

ben sectigi oyuncularda ayrimdayim. babel,feg ozellikle... ikisi de 1 dakika bile sure almamaliydi ozellikle ligin son maclarinda. pulgar konusunda da gec davrandi, olu hali bile pulgar'in taylan dan onde idi dm bolgesinde.

ki, zamanla kendisi oynadikca *dm ve civarinda denge bizim tarafa gecti cogunlukla. bu da oyuncunun kalitesi ve dutbolun dogrularini bildiginden -serie a gibi dunyanin en iyi taktik olusumlarinin cok iyi uygulandigi ligdeki *kendisinin mac tecrubesi ve olgun futbolu one cikan faktordu orta sahamizda. bunu kendisi gelmeden kendi basligindaki ilk mesajimda da belirtmistim.

gunu birlik yasayan bir toplumuz genelde. dolayisiyla, bu, fikirlere ve yorumlarada bakis acisi olarak sirayet ediyor.... ornk; pulgar'in toptan anlamadigini belirten yorumlari da okuduk sozlukte ve burada kimi mesajlarda...
pulgar ayni pulgar di oyuncu kalitesi ve tipolojisi olarak. kendi asal yerinde ilk tercih edilmeliydi geldigi ilk hafta. hatta, duran topta onemli gucumuz olacakken her topun basina pva,omer,babel,kerem vs geldikce once cica sonra pulgar bu anlamda saglam sindirildi. misal bugun macta pulgar'in kullandigi korner de berkan di sanirim bombos kafayi auta gonderdi.adeta nokta atisi kornerdi... oyuncunun kendi asal one cikan ozelliklerini kullanmasina imkan veren olanaklari da malesef diger ustte bahsettigim isimler seke vurdu bir bakima...

nacizane, yeni sezonda mevcut takimda gormek istedigim 3,4 oyuncudan biri de kendisidir kendi adima....

okan versus nuri denkleminde benim net tercihim okan buruk. daha once de belirtmistim.

selamlar,

Oyuncu tercihleri ve geç değişiklikleri gerçekten çok eleştirilecek düzeyde ama bu kadro bu kadar top oynayacak deseler hadi ordan derdim bu adam biraz daha iyi bir kadroyla başarılı olur bence zaten amerikada gittiği takımla sezonu lider bitirip tarihinin en iyi sezonunu yaşattı asla gömüldüğü gibi boş bir hoca değil ben kalmasını istiyorum çok zor ama umarım yönetimde kararını bu yönde kullanır

Çok karikatürize oldu kendi taraftarında ya adı çaycıya çıktı :( Hani seneye mükemmel oynatıp seriler yakalasa yine küfür etmeye devam edecekler maalesef.Her tökezlemede buna maruz kalmasını istemiyorum.Dursun da arkasında duramaz zaten.Yolun sonu görünüyor...

Herkesi güzel hatırlamak isterim, sizi de bjk-barça maçlarıyla hatırlayacağım hocam yolunuz açık olsunn 🎉

zlatan-out.gif

Aslında olaya şu şekilde bakarsakta olabilir,kasımpaşaya bile sanırım 4 atan ligi son dönemde kasıp kavuran bi takıma karşı bu kadar yetetsiz ve uyumsuz ,üstüne aldığı paranın karşılığını vermekten uzak duran bi takımla deplasmanda yenilmedi ve galibiyeti kaçırdı ,sükse bi önceki haftaya gelelim iyi bi kadrosu olan ,enazındna bizimki gibi uyumsuz olmayan bi adanasporu yenilen saçma iki gol olmasa farklı yenmiş diyebileceğimiz gene bahsettiğim gibi bizim kadroyla bunu başaran bi hoca var.

Şimdi gömüyorsak gömelim güzel hoşta yenilince felan gömülüyorsa yenince veya galibiyeti kaçırıncada adamı gene gömersen bu haksızlıktır bence.

Ben yinede tek anlamadığım şey şudurki,takım için kalitesizdir tembeldir uyumsuzdur tarihin en kötüsüdür denilen yerde nasıl oluyorda suçlu torent oluyor anlamıyorum.

Tuz yok salça küflü,nane karabiber reyhan yok veya biri var ,eldeki malzeme bunlar ama suç aşçıda.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray taraftarı kendi hocasıyla dalga geçilmesine, rezillikler yapılmasını bizzat kendisi teşvik ediyor
Eskiden kimse Galatasaray’ın hocası kim olursa olsun bu şekilde davranamazdı
Kulüp çiftlik yapmışlar şimdi de çiftliği geri almaya çalışıyorlar
Bunu da sosyal medya trolleriyle etkilediği bizzat kendi taraftarına yaptırıyor
Resmen utanıyorum

Diren, transferlerini yap, yaz kampını geçir ve bir sene daha devam et hocam.

10 gün sonra sözleşmesi bitecek 4 isim, Antalya'ya götürüldü.

2 sene ve daha üstü kontratı bulunan 4 kişi, kadroya alınmadı.

Altyapıdan yeni genç yeteneklerimiz, yine kadroda yok.

Domenec Torrent, sen işte bunun için nefretlik bir adamsın.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 gün sonra sözleşmesi bitecek 4 isim, Antalya'ya götürüldü.

2 sene ve daha üstü kontratı bulunan 4 kişi, kadroya alınmadı.

Altyapıdan yeni genç yeteneklerimiz, yine kadroda yok.

Domenec Torrent, sen işte bunun için nefretlik bir adamsın.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oynaması gerekenler oynadı sözleşmesi var diye cica ve morutanın kötü oyununa katlanacak degiliz

Hocamin keyfi yerindedir simdi. Hocam Esref baskan secilince herkese laflarini yutturacaksin inaniyoruz!!

Geri
Üst Alt