Yazdığımdan bunu mu anladın Recep?
Video üzerine alıntı yapmış terime bu tepki verildi mi diye. Sen de gelip torrentin başarısı yok terimle bir mi diyorsun işte. Torrent hoca başarılı olsa anasına sövülmeyecek yani

Video üzerine alıntı yapmış terime bu tepki verildi mi diye. Sen de gelip torrentin başarısı yok terimle bir mi diyorsun işte. Torrent hoca başarılı olsa anasına sövülmeyecek yani
Videoyu izlemedim. Küfür eden varsa, o da kendine yakışanı yapıyordur. Keza Twitter'a bile girdiğinde bolca FT'ye edilen küfür bulabilirsin, bunun tribünde olmadığını düşünmek boşa hayal.

Tüm bunlardan bağımsız FT ve Torrent nezdinde bir "tepki verilmesi" karşılaştırması yapılması için eş değerde olmaları gerek. Torrent'in bu karşılaştırmada bir taraf olması için de tabii ki bir şeyler kazanmış olması gerek.

FTr65d7XwAAzqx2

İyi başladı, takımda yaptırmaya çalıştığı pas oyununun, tek amacının manasız şekilde defansta ve orta alanda topa hakim olmak, yan ve geri paslar yapmak değil hücuma beklerin desteği ile hızlı ve dikine çıkmanın ilk seçenek olduğu bir oyun stratejisi gördüm. Bence eldeki oyunculardan ötürü başarılı olamadı ancak bu strateji doğruydu.

Takımın disiplinli saha yerleşimi konusunda net geliştiğini söyleyebilirim.

Ayrıca oyuncuların fiziki kaliteleri Terim dönemine göre ciddi artış gösterdi.

Diğer taraftan şunları kabul etmek lazım:

İlk baştaki oyun stratejisindeki değişimi gördükten sonra iki üç ay sonra takım iyice yukarı çıkar derken, ilk çıkıştan sonra takım gelişimi devam ettiremedi.

Elindeki oyunculardan maksimum verimi aldığını kesinlikle düşünmüyorum.

Babel’de ısrar etmesi bende çok büyük hayal kırıklığı yarattı.

Kalırsam alt yapıdan oyuncu çıkartacağım vesaire tarzı açıklamalar yaparken, hiç bir iddiamızın olmadığı süreçte hiç bir genç oyuncuya şans vermemesi en utanç duyması gereken noktaydı.

Bunları söylemekle birlikte ben kendi alacağı oyuncularla Avrupa’da olmayacağımız gelecek seneyi Torrent ile geçirmeyi ve ona şans vermeyi en doğru seçenek olarak görüyorum. Pulgar takıma girdikten sonra orta alanda ciddi bir pozitif gelişim görmüşken, kendi alacağı doğru tipte oyuncularla memnun olacağımız bir futbol oynatabileceğini düşünüyorum.

Şampiyonlar Ligi ve garanti 30 milyon Euro tarzı rakamların olmadığı, takımın gelirlerinin çok düşük olduğu şu süreçte kalkıp Torrent ve yardımcılarına 2 milyon Euro tazminat vermenin çılgınlık olduğunu düşünüyorum. Ayrıca teknik direktör olarak bu lig için yeterli olduğunu düşünüyorum. Bence tek ihtiyacımız doğru tipte oyuncular.

Gelecek seneyi iyi geçirmezse ve Nuri önümüzdeki sene de Antalya’da iyi performans sergilerse onu takımın başına getirmeyi en iyi strateji olarak görüyorum.

Hain herif kaybedilmiş şu sezonda altyapıdan kimseyi 1 dk bile oynatmadı. Hiçbir şekilde geleceğimize katkısı olmamış, birde kalmak istiyor. Yürü başka kapıya

Tudor'u pek sevmem ama 34 maçta puan ortalaması 1.79 Torrent'in 20 Maçta Puan Ortalaması 1.30 Tudorla karşılaştırılması güldürür :D

Geri
Üst Alt