Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.559
- 44.642
- 2.388
Torrent ft sonrasi geldi diye degil, hoca moca olmadigi icin elestiriliyor.
Torrent gitmeli ft gelmemeli. Bu kadar basit
Torrent gitmeli ft gelmemeli. Bu kadar basit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dome ve ekibinin iyi bir yardımcı ekip olduğu söylemimŞu adamı övenlerin %99u FT nefretiyle dolup taştığı için, eleştirenleri de FT dilosu sanıyor. Normal yani herkesi kendileri gibi sandıkları için.
Takım başarısız olursa hoca bilgisayarını vermedi ondan başarısız oldum diyebilirdome ve ekibinin iyi bir yardımcı ekip olduğu söylemimhakkındaki görüşlerin?
bahane g.t gibidir herkeste bulunurTakım başarısız olursa hoca bilgisayarını vermedi ondan başarısız oldum diyebilir
Çok haklı buluyorum , bizim zihniyetimizde genel olarak bir tarafta durmak var - geri çekilip her şeyi ele alıp düşünmek yok.Şu adamı övenlerin %99u FT nefretiyle dolup taştığı için, eleştirenleri de FT dilosu sanıyor. Normal yani herkesi kendileri gibi sandıkları için.
Hocam kim takar Yalova kaymakamını moduna getiriyorlar takımı. Ne yönetim o topa giriyor, ne basın ne de taraftar musveddeleri. Ondan sonra iki günlük Galatasaraylı Alparslan soyunma odasında laf ediyor. Arda denilen adam tür rehberimiyim diye açıklama yapıyor. Hepsi biliyor ki onlara birşey olmaz, FT yi desteklerse eninde sonunda takıma tekrar gelir, desteklemezse sonu diğer liyakatliler gibi kıyıda köşede kalır.Tudor'un yaşadığını Vitor Pereira da yaşamıştır, Valerien Ismael de yaşayacaktır. Bir FT'leri olmamasına rağmen. Terim medyası değil, Türk spor medyası böyle. Tudor 17/18'de yakaladığı ivmeyi sürdürebilse kimse bir şey diyemezdi. Teknik, taktik eleştiriye girmiyorum. Ama basını, taraftarı geç, soyunma odasını kaybetti adam. Hala en büyük eksiğinin adam yönetimi olduğunu düşünürüm. Oyuncuları kaybedersen FT bile olsan müsait bir yerde indirirler.
Hayricim bu kadar uzun yazmana gerek yok, FT boşta olmasa Tudor falan gitmezdi. Terim basını Tudorun üstüne gitmezdi. Torrentin üzerinede pekala Terim yüzünden gidildi. Gelmeden önce adama basın yüklendi. Hala daha da Terim yüzünden üstüne gidiliyor. Bunu görmemek için zorlamak gerekir biraz. Yabancı tdlere yerli yiyicilerden dolayı bir antipati mevcut kabul, ama söz konusu Terimse milli takım ya da Galatasaray yabancı TDsi üzerinde ekstra 10 misli yapay bir baskı olusturuluyor
terim hiç mili takımdan ayrılmasa ve tudor sezon sonuna kadar kalsaydı şampiyon olamayacağımızdan adım gibi emindim. tudor freni boşalmış kamyon gibi şampiyonluk yarışından uzaklaşmak üzereydi tam zamanında t.direktör değişikliği yaparak şampiyonluğu aldık.uzun yazımda değindiğim üzre takım kazanırken tudora bişey diyen yoktu. ft milli takımdayken de tudorun içinde bulunduğu ve basın tarafından amplifiye edilen bir çok mevzu vardı kredisini azaltan. ama bjk ve başak madara edince tudorun eleştirilmesi bu kadar koyuyorsa, hele hele o sezon td değişikliğinden sonra şamp olmuşsak ve 5 sene sonra bile bu kin varsa o zmn sizin önceliğinizi sorgulamak gerekir.
Gençlerle daha fazla puan kaybedeceğini düşünmüş. Ben de isterdim oynamalarını ama oynatmadı bilerek ve isteyerek.Gençlerle puan kaybetmek farz mı? Bu mu yani gençlere bakış açımız. Haklı ozaman babel mabel oynasın kapatalım altyapıyı