Elmas kalsa ok di
Ama bir işe yaramaz
‘Yorrentçi ismail’

Sonuc anlaminda bisey diyemem ama oyun anlaminda bahsedildigi kadar kotu oynattigini dusunmuyorum

Futbolcularin yeteneksizligine,maclari satmalarina ve hedefsiz kalinmasina ragmen sahada basi kesik tavuk gibi degildik en azindan

Kalmalimi hayir ama ft falan gelecekse torent kalsin daha iyi

Istanbul yolunu tutmuş.

İlk görüşmeden sonra açıklama gelir.

Bu adama karşı kafada yolları ayıracam düşüncesiyle gidilirse yollar ayrılır ama tek bi durumda vazgeçilir,o da gerçekten futbolu bilen birini yanında götürseler deselerki soruları sen sor hoca hakkında analizi sen yap devam mı ayrılıkmı kararını sen ver deseler yüzde 99 eminim torent kalırdı.

Ben başkan olsaydım bu adamla devam eder tamamiyle oyun stiline yakın 6-7 transfer yapardım.

Bu adam geriden top çıkarıldığında rakibi bozacak paslaşmalarla en kısa sürede pozisyona girmeyi hedefliyor,pas oyunu derken amaç istatistik kasacak can sıkacak mide bulandıracak derecede pas oyunu değil.bütün iyi takımlar geriden benim gözlemlediğim pas oyunuyla çıkıyor ve rakibi en kısa zamanda bozup gol pozisyonu üretecek final pasını yapmayı deniyorlar.yani pas oyunu derken her maç her defasında topu dolandır dolandır sürekli sağa sola oyna geriye oynada rakip açık versin oyunu değil ,o barça oyunuydu tümüyle öyle oynanıyordu,şimdi bazı anlarda o durum oluşur ama her maç her atak öyle yapılmaz.torentte yapmaz nadir durumlar hariç.adam geriden çıkışlarda tiki taka ile geçişi yapıp final pasını yapacak topu aldığı gibi en doğru adama kaptırmadan pası verecek bi kaç oyuncu istiyor .atağı yaptık ama topu kaptırdıktan sonra olabildiğince top kaptırılan yerde sağlam basıp topu almak orda olmadıysa topu olabildiğince en erken sürede kapıp tekrar gol aramak.adamın oyunu aslında rakibe nefes aldırmadan sürekli gol pozisyonuna girebilmektir.yani geriden çıkışlardada rakibi iki üç pasla ama o pasları yapabilecek oyuncularla oynamak.

Kadro tercihlerine gelince ben adamın kafasında bi şablon olduğunu ve o şablona göre hangi oyuncu özellikleriyle en yakınsa onu oynattığını ve antrenmanda kim işini yapıyorsa onun formayı kaptığını görüyorum.yani adam stile uygun kimse ve işini kim iyi yapıyorsa forma senin dedi.eğer adam için oynattığı oyuna uygunluk amacı olmasaydı adam antrenmanda babelden formayı kapacak özveriyi göstermeyen adamlara forma verirdi ,alt yapıdan direkt oyuncuyu sahaya sürerdi ,onlarıda futboldan korkuturdu kendilerine olan güvenlerini bitirirdi.sistem adamı sisteme bağlı kalır ,sistemini kurar ve maceraya girmez.torentin niye bunu nie onu oynatmıyorsun cevabıda budur.adam iş yapıyor macera değil.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buraktan sonra Dursun'u karşısında görünce nasıl adapte olacak acaba ..

Genç bir adam - traşı temiz - kibar görüntüden

Kurtlar vadisi sofrası gibi bir adam - yüzünde yarıklar var - bi asıklık var - bir parlayan tabaka var ... kem küm ediyor ağır sesi.. kulaklar yelken gibi ...yanında zombi misali bir metin özütrk...diş etinde çukur var ...gıdık yerlerde...

Ben nasıl Euro dicem...milyon dicem diyor mudur acaba

Geri
Üst Alt