Akademinin başına geçirsek çok faydalanırız Torrent'den. Hangi oyuncudan nasıl verim alınır iyi biliyor bu adam.

Bu kadroyla daha iyi işler yapabilirdi bence hala fikrim bu tabii boş muhabbet ama elindeki kadroyla zaman zaman iyi işler çıkarttı

soruya soruyla cevap verioyrsun onu bir kenara biraktim anlamsiz bir soru obegi kullanmissin, ucu bir yere gitmeyecek bir tartisma olur.
"Futbolcudan anlamadığı hususunda görüş birliğine varalım derim" demişsin ben de diyorum ki niye anlamıyo, neyini gördün de böyle bir kanıya vardın ve bizden de sana katılmamızı bekliyorsun diyorum, istersen biraz daha açayım

Konu engelleme falan yok mu ya şu salağın adını gormek istemiyorum

Anlatıldığı kadar kötü hoca kesinlikle değildi, Fatih Terimle aynı puanları aldı, eldeki kadro gecen sene kerem olmasa küme düşecekti neredeyse.

Adamın eline Ankaragücünde zor forma giyen taylani forvete halili, sağ kanada süt danası feguliyi vermişsin hala nelerden bahsediyorsunuz.

İyi futbol iyi topcuyla oynanır. Adama transfer kredisi bile vermediler, sene sonu yollariz diye getirdi belki de belmas yönetimi. Bir tane kaleci getirdi, onu da serbest kalırsa alalım yazıyorsunuz forumda. Hala torrent şöyle böyle.

Elinde kötü takım olduğu için vasat performans gösterdiğinden yola çıkıp iyi takım olsa şampiyon yapardı demek saçmalıktır.

Geri
Üst Alt