Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.424
- 49.813
- 3.133
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kereme topculugu ogretirken kerem trip atiyoduAkademinin başına geçirsek çok faydalanırız Torrent'den. Hangi oyuncudan nasıl verim alınır iyi biliyor bu adam.
ne gibi meselaFutbolcudan anlamadığı hususunda görüş birliğine varalım derim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne dionne gibi mesela
futbolcudan niye anlamıyo diyorumNe dion
Biz bunları hep söyledik. Hatta komple altyapıyı verin öyle yada böyle bu adam gelirken yardımcılığ geldi dedik.Herife tazminat vermek yerine yardimci olarak takimda biraksaydik belki bir faydasi olurdu.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
soruya soruyla cevap verioyrsun onu bir kenara biraktim anlamsiz bir soru obegi kullanmissin, ucu bir yere gitmeyecek bir tartisma olur.futbolcudan niye anlamıyo diyorum
"Futbolcudan anlamadığı hususunda görüş birliğine varalım derim" demişsin ben de diyorum ki niye anlamıyo, neyini gördün de böyle bir kanıya vardın ve bizden de sana katılmamızı bekliyorsun diyorum, istersen biraz daha açayımsoruya soruyla cevap verioyrsun onu bir kenara biraktim anlamsiz bir soru obegi kullanmissin, ucu bir yere gitmeyecek bir tartisma olur.