Domenec Torrent'in Sözleşme Detayları Basına Sızdırıldı!

abi her şeye rağmen sen niye performans maddesi koymazsın yarım sezon için ? tabii ki çok kabul görecek bir şey olmayabilir ama yani en azından bu senaryoyu düşünüp bir şeyler yapılmalıydı.

yani konsept olarak bir sözleşmede iki tarafta kendi çıkarına ya da kendini koruma adına maddeler ister. biz baya baya kendimizi hiç korumamışız.

Sabah yorumcularına baktım , misal TSK çok cüzi meblağya Valerian'ı yollayabilirmiş isterse - rakamı hatırlamıyorum.

Allah bilir ne talipleri vardı da kesenin ağzını açmışız, sağolsun o da bizi kırmamış.

Sözleşmenin içeriği sıkıntı sözleşmenin medyanın eline geçmesi de ayrı sıkıntı hatırlarsanız Omar'ın kontratını da abisinin alacağı paraya kadar yayınlamışlardı. Kulübün içeride dışarıda bu kadar savunmasız kalması başarısızlığın bir numaralı sebebi zaten.

Olsun canım mevcut adaylara bakarsak Burak Elmas mutlaka kalmalı.

Olsun canım mevcut adaylara bakarsak Burak Elmas mutlaka kalmalı.
9893.jpg

abi her şeye rağmen sen niye performans maddesi koymazsın yarım sezon için ? tabii ki çok kabul görecek bir şey olmayabilir ama yani en azından bu senaryoyu düşünüp bir şeyler yapılmalıydı.

yani konsept olarak bir sözleşmede iki tarafta kendi çıkarına ya da kendini koruma adına maddeler ister. biz baya baya kendimizi hiç korumamışız.

Sabah yorumcularına baktım , misal TSK çok cüzi meblağya Valerian'ı yollayabilirmiş isterse - rakamı hatırlamıyorum.
37 yaşındaki topçuya bile koyamadılar tdye mi koyacaklar performans opsiyonunu bu çapsızlar

37 yaşındaki topçuya bile koyamadılar tdye mi koyacaklar performans opsiyonunu bu çapsızlar
Sonrasını düşünmeden işler işte.

Gerçi bizim oyunumuz olmadığı için kağnı gibi hareketsizliği göze çarpıyor - bu adamın olayı içerde buluştur zımbalasın kafasıydı , gel gör ki kontratını bitmesini bekleyeceğimiz yeni adam olacak seneye (ki transferi olduğu zaman sevinenlerde çoktu - MO hakkıdna net olamıyordu çoğu taraftar)

1.5 sezon için 3 milyon euro ödediğimiz adamı yardımcı antrenör yapacaktık öyle mi ?

Geri
Üst Alt