Haber Domenico Tedesco: "İlk defa son dakikalarda puan kaybetmiyoruz"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1776456623495.webp

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından konuştu.

Domenico Tedesco: "Yolumuza devam edebilmek için odağa tekrar ihtiyacımız var. İlk defa son dakikalarda puan kaybetmiyoruz. Alanyaspor ve Kasımpaşa maçlarında da oldu. Biraz çılgınca bir durum ama bu da bu güzel oyunun bir parçası."

Domenico Tedesco: "İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Rizespor'un son 7 maçta 5 galibiyetleri vardı. Bu maçın zor ve çekişmeli olacağını biliyorduk. İyi bir ilk yarı oynadık. İkinci yarıda ikinci şutta geriye düştük. Maçı çevirdik ama son dakikada olan şey inanılmaz."

Domenico Tedesco: "Öncelikle oynayacağımız bir kupa maçı var. O maç bizim için önemli. Tüm odağımızın o maçta olması gerekiyor. Derbi maç her zaman pozitiftir. Ben böyle maçlar oynamayı severim. Yüzde yüzümüzle o maçta olacağız, her maçta olduğu gibi. Bugün ve yarın kendimizi boşlukta hissedeceğiz bugünkü sonuçtan dolayı."

Çılgınca değil, ilahi adalet o. Kodumun tescilli şikecileri.

abi bu adam fenerbahçeye gelmiş en düzgün insan olabilir. saldırmıyor, olanı söylüyor, önüne bakıyor. hakeme derbiye sallayacağına öncelikle kupaya konsantre olacağız diyor yahu. her konuştuğunda şaşırıyorum. şampiyon olursak bu adamdan tebrik gelirse şaşırmam

Bu adam hakemlerin de yardımıyla fener'i zor yenilen bir takıma dönüştürdü ama aynı zamanda kolay da puan kaybeden bir takım oldular. Kesinlikle büyük takım hocası değil. Başlarında İso falan olsa daha fazla puana sahip olurdular.

abi bu adam fenerbahçeye gelmiş en düzgün insan olabilir. saldırmıyor, olanı söylüyor, önüne bakıyor. hakeme derbiye sallayacağına öncelikle kupaya konsantre olacağız diyor yahu. her konuştuğunda şaşırıyorum. şampiyon olursak bu adamdan tebrik gelirse şaşırmam
aynen haksız aldıgı galibiyetlerdeki sevincini görüyoruz cok efendi

la 80 kere falan da söyledim bu adam spartaktayken 10 küsür falan puan öne geçip sonra 3. mü 4. mü ne olmuş bi adam ne mal olduğu belli yani.Hani rusya ligini de izlediğim yok o zamanlar ligtvde avrupadan futbolda rus ligide vardı her hafta 5-6 özet veriyorlardı yani bunun ne mal olduğu özetlerde bile belliydi bi bakıyosun önde son hafta bir bakıyorsun 4. olmuş mal

la 80 kere falan da söyledim bu adam spartaktayken 10 küsür falan puan öne geçip sonra 3. mü 4. mü ne olmuş bi adam ne mal olduğu belli yani.Hani rusya ligini de izlediğim yok o zamanlar ligtvde avrupadan futbolda rus ligide vardı her hafta 5-6 özet veriyorlardı yani bunun ne mal olduğu özetlerde bile belliydi bi bakıyosun önde son hafta bir bakıyorsun 4. olmuş mal
İyi hoca. Şu açıklamaları yapıp fb lileri galeyana getirmeyelim renktas

İyi hoca. Şu açıklamaları yapıp fb lileri galeyana getirmeyelim renktas
galeyana gelecek bir şey yok zaten aklı olmayan fbliler bile bunun hoca olmadığını biliyor maalesef rtaş , zaten şampiyon olmadığı sürece kalma ihtimali de yok hiçbir şekilde

Başka fenerli güzellemen var mı onları da paylaşabilirsin.
Kodumun fenerlisi bir td sadece vasıfsız vasat

Buna verilen ültimatom da tırt çıktı aynı kendileri gibi.

Dün rizeli tacı 2 mt ilerden attı diye kenarda 5 dk dans etti hakeme
oçinhodan sonra geldiği içn düzgün gözüküyor
halbıki
Lavuğun teki

Geri
Üst Alt