domenico tedesco

Savaş kaçkını shaktar'dan 4 yiyince paketlemişler adamı

Leipzig kariyerinde üçlü stoper oynatırken Belgium ile 4-2-3-1 formasyonunu benimsemiş.

Stresi yönetebileceğini düşünmüyorum zira beklenti çok büyük. Soyunma odası dışında ipleri elinden çabuk kaçıracaktır.

Eline yüzüne bulaştırır. Bir süre sonra kadroyu Ali Koç ve yöneticleri kendi kurar.

yarı italyan-yarı alman 36 yaşındaki teknik adam.

olası hoca değişikliğinde adayım kendisidir. kendisinin geçmişte şampiyonluğu yoktur ancak maçı yaşayan ve hırslı, coşkulu bir teknik adamdır. fatih terim'in geçmişine de hayran olduğunu belirtmişti bir kaç kez.

schalke'den ayrıldıktan sonra olanlar ya da moskova'dan ayrıldıktan sonra olanlar da ortada, takımlar o gittikten sonra onun ulaştırdığı seviyelere çıkamamıştır.

peki neden bu adamı öneriyorum?

öncelikle ben teknik direktörde coşku ararım, kenarda hırslı ve maçı kaybetmemeye oynayan birisi olması gerekiyor. favre gibi kenarda bale izler gibi izleyen adamlara kıl oluyorum.

ikincisi çok iyi eğitim almış bir adam zaten başlarda nagelsmann ile falan kıyaslanıyordu, son dönemde geriye düşse de.

benim görüşlerimi bilenler bilir, şampiyonluk mücadelesi görmemiş adamı takımın başında istemem normalde, prandelli'ye karşı çıktığım en temel nokta burasıydı ve geldiği gün kovulmalı demiştim. dolayısıyla takımı geliştireceğine iyi şeyler yapacağına inancım tam bu adamın ancak biraz mental sorunları var gibi, bu açıdan da anlaşması zor birisi olabilir.

en önemli husus bizim öyle fonseca falan getirmeye bütçemiz de yetmez ki fonseca'yı da çok tutmuyorum, portekizlilerin geneli balon şu an dünyada.

neyse önerim budur beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez, zamanında da graham potter'ı önermiştim, kendisi düzenli bir epl hocası oldu, muhtemelen arteta kovulursa sonraki durağı arsenal falan olacak.
Yani ne diyim ki

İlginç bir tercih yaptılar. Son dönemde büyük batırıyor fakat burada ligi çözerse şaşırmam. Bence zeki bir hoca.

Okan hoca için yeni bir challenge daha... Bunu da köyüne gönder hocam.

Açıp takımlarındaki sonuçlarına da bakabilirsiniz , genelde deplasmanda daha yüksek puan topluyor içerde sıçıyor.Bir tek belki leipzigde dengelidir bu konuda.Büyük takım hocası değil geride bekleyip alan kapatıp geçiş aramaya çalışıyor şampiyonluk kovalayan takımda bu bir boka yaramaz keza spartakta şampiyonluğu da bu yüzden verdi zenite.Orta sınıf takım hocası yani direkt.Burada deplasmanda,içeride her maçı rakip sahada oynaman gerekiyor ona uygun adam getirmediğin sürece , üstüne mentali zayıf yabancı hoca direkt sıçarsın
hayırlısı olsun fbem için en istediğim kişi geldi

O değil de Chobani için saray ön ayak oldu bakalım Yahudi hoca getirince saray ne diyecek?

Bende biliyorum sarayın umurunda değil Yahudi olması sonuçta adamlarla ticarete devam ediyorlar ama söylemleri Yahudi karşıtı olduğu için öyle yazdım.

Bunların AKP'nin içinden bir yöneticisi vardı Ketenci mi neydi öyle bir şey. Koç'un yeni yönetim listesinde o var mı?

Mourinhodan kötü hoca olacak değil ya yine başa baş mücadele geçer

Yahudi vatandaşlarımız dostlarımız hakkında kötü laf ederseniz büyük bir tepkiyle karşı karşıya kalacaksınız

bayağı tutkulu bir herif ama leipzig sonrası çok kötü. profil olarak lige çok uygundu da, oyun tarzını çok değiştirdi.

duran top odaklı garip bir üçlü oynayan biriydi en son, napcak bakalım.
şimdiden alacağı tazminatı düşünmeye başlayabilir o halde.

isimli hoca ✅
geriye giden kariyer ✅
üçlü oyun ✅

Geri
Üst Alt