- 18 Temmuz 2009
- 81.642
- 238.430
- 5.093
?İsmi bile mükemmel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
?İsmi bile mükemmel
adı güzel
tedesco izleyecek kadar nasıl bir hayatsızlık içindesin bayrak egemenimtedesco paso rusya günlerinden bahsediyor. Birazdan hatun mevzusuna girecek gibime geldi
oradaki sıçışlarını da anlatıyor mu yav acaba ben hiç dinlemedim ama.Ligin ortasına kadar önde götürüp sonra bütün büyük maçlarda domalıp zenitten 9 puan fark yemesi falan onları da anlattı mı acaba , burada benzerini yaşar umarım diyeceğim de öne geçme ihtimali yok biz saçmalamazsaktedesco paso rusya günlerinden bahsediyor. Birazdan hatun mevzusuna girecek gibime geldi
rusyada mı yaşıyorsunoradaki sıçışlarını da anlatıyor mu yav acaba ben hiç dinlemedim ama.Ligin ortasına kadar önde götürüp sonra bütün büyük maçlarda domalıp zenitten 9 puan fark yemesi falan onları da anlattı mı acaba , burada benzerini yaşar umarım diyeceğim de öne geçme ihtimali yok biz saçmalamazsak
yok ne işim var rusyadarusyada mı yaşıyorsun
Yahudi vatandaşlarımız dostlarımız hakkında kötü laf ederseniz büyük bir tepkiyle karşı karşıya kalacaksınız