domenico tedesco

o değil fb yeniden başa döndü cidden ya :D iyi hocalar getirdiler bir nebze , denediler işin sonunda regen cocu'ya döndüler.Bu döngü aykut kocamanla son bulur herhalde

tedesco paso rusya günlerinden bahsediyor. Birazdan hatun mevzusuna girecek gibime geldi

Tedesco: "Benden asla 'Zamana ihtiyacımız var' gibi şeyler duymayacaksınız. Bu benim tarzım değil."

Tedesco: "Buraya vardığımızda kulüpte ekip geç saatte bizi bekliyordu. Onlar burada hazır görünce ben de tesislerde kaldım. Hem rakibi analiz etmemiz, hem idmanları organize etmemiz gerekiyordu. Buradan ne zaman çıkacağımızı etüd edeceğiz ama burada tesislerde kalmayı seviyorum."

tedesco paso rusya günlerinden bahsediyor. Birazdan hatun mevzusuna girecek gibime geldi
oradaki sıçışlarını da anlatıyor mu yav acaba ben hiç dinlemedim ama.Ligin ortasına kadar önde götürüp sonra bütün büyük maçlarda domalıp zenitten 9 puan fark yemesi falan onları da anlattı mı acaba , burada benzerini yaşar umarım diyeceğim de öne geçme ihtimali yok biz saçmalamazsak

Tedesco: "Rusya'da takım çalıştırdığımda takımım ortalama %60-65 topa sahip oluyordu, takım da oldukça gençti. Leipzig'de ortalama 65-70 topa sahipti. Tabiki topa sahip olmak önemli ama rakip 3 tane atar, siz 1 tane atabilirsiniz. Topa sahip olma ve sürekli atak oynama felsefesine sahibim, takımımın da böyle olmasını istiyorum. Elinizde kaliteli oyuncular olduğunda her türlü geçişi oynayabiliyorsunuz."

tutkulu adam, o açıdan lige uygun, mourinho’dan daha çok çekiniyorum ki mourinho’yu hiç beğenmezdim zaten.

insan yönetimi konusundaki sorunları devam eder umarım özellikle trabzon maçında kayıpla başlaması iyi olur.

oradaki sıçışlarını da anlatıyor mu yav acaba ben hiç dinlemedim ama.Ligin ortasına kadar önde götürüp sonra bütün büyük maçlarda domalıp zenitten 9 puan fark yemesi falan onları da anlattı mı acaba , burada benzerini yaşar umarım diyeceğim de öne geçme ihtimali yok biz saçmalamazsak
rusyada mı yaşıyorsun

Rusların efsane 10 numarası Mostovoi 'nin yorumlarına denk geldim, çok net ve çok keskin ifadeler ile yetersizliğinden bahsediyor.

Açıkçası ocak ayından beridir evde oturma ile ilgili anlattıklarından kendisini ispatlama hırsını net bir şekilde görüyorum.

Kısa vadede Fb için olumlu değişim ve dönüşüm görülebilir fakat ben uzun vadede başarısız olacağını düşünüyorum. Mart sonu, Nisan ve Mayısta patlar gibime geliyor.

Ha bu arada kısa vadede başarılı bir top oynatamazsa taraftarda fazla bir kredisi olmadığı için isyan 2 aya da başlayabilir.

Kendisi başak burcu, genellikle işlerini mükemmelliyetçilik esasıyla yapmaya çalışırlar, kendileri için bu yorucu bir durum. Ve genel olarak hayatlarını kendi çemberlerinde yaşadıkları için radikal fikirler pek çıkmaz.

Kadro iyi ama kendisi kurmadı, uyum sağlayabilecekler mi, göreceğiz.

Onu bunu bilmem hakeme muhtaç olmadan çamura batmadan futbol oynasın fbspor.Sadece futbol.Baskanlari konuşmaya başlamış gene.Artik yetmedimi sadece futbol oynayın.Bu kadar transfer yaptınız bir helva çıksın ortaya.Bir zahmet.

Geri
Üst Alt