domenico tedesco

DkEOQWfWwAA7ujJ.jpg

çok şanslı adam

ts ve bjk maçlarında silik oyununa rakiplerin ortasahaları yetişti

hakikaten taktiksel olarak esnek adammış dedikleri gibi. ben klasik avrupalı gibi cv si için yapamayacağı şeyleri oynatır diye düşünüyordum ama baya baya ismail kartal kırması gibi kazandıracak topu zorluyor. tehlikeli.

Ligde 11 maça çıktı.
6 maçta rakipler 10 kişi kaldı. Bjk ve Ts erkenden eksildiydi zaten. 11-11 oynanan 5 maçın 2'sinde puan kaybetti.

İkinci devre işler kızışınca görürüm bunu.

Fbliler cevaplayabilir mi

Takıma ne sıklıkla izin veriyo bizle aynı mı yoksa daha az mı

şu dümbeleğe maç kaybedersek ..........

Bu herif baya şanslı çıktı ha ama marta girince baya tepki alacak gibi.oncesinde de cortlayabilir

Adamın hakkını vereyim Genduzi dün geldi hemen oynattı, Nene 24 saat önce Afrika kupası'ndaydı afrika'dan geldi bu maçta süre verdi, Talisca sadece bir antrenman yaptı süre verdi. Bizim teknik direktör gibi aman bu yeni transfer hemen oyuna girmesin aman bu dün afrika'dan geldi kenarda dinlensin aman bu az antrenman yaptı birkaç maç yedekte dursun demedi

Adamın hakkını vereyim Genduzi dün geldi hemen oynattı, Nene 24 saat önce Afrika kupası'ndaydı afrika'dan geldi bu maçta süre verdi, Talisca sadece bir antrenman yaptı süre verdi. Bizim teknik direktör gibi aman bu yeni transfer hemen oyuna girmesin aman bu dün afrika'dan geldi kenarda dinlensin aman bu az antrenman yaptı birkaç maç yedekte dursun demedi

Çünkü günümüz futbolunda oyun anlayışı taktiğini oyuncular ezbere biliyor
Geldikleri takımlarda da bunlar oynanıyor
Hocaları da geldiğinden beri bunları oynatmaya çalışıyor ve epey mesafe katetti
O yüzden yeni gelen adama şunu oynuyoruz diyor, adam da çıkıp oynuyor, iyiyse de hiç sırıtmıyor
Bizim oyunu ise bizim hoca dışında kimse anlamıyor
Kaos, rastgele, fizikle ezme, bireysel yetenekle tavşan çıkarmaca
Düzgün rakip olunca da rahatça sürklase ediyor, çok çok iyi oyuncularımız olsa da çaresiz kalıyoruz

Okan'in en buyuk sikintisi ben oldum dedigi an derbilerde cortluyor..Onceki 3 yilin rehavetiyle trabzona hic top oynamadik , bjk macinda da 10 kisi kalinca aklimiz basimiza geldi futbol oynamaya karar verdik.. fener deplasmanindan once takim cok kotuydu ve eksikti orda yine Okan hocanin kafaya dank etti bala gote 1 puan alabildiler yarim Galatasaraydan..
Su ana kadar en iyi yaptigi seylerden biri bu tarz krizlerden hep basariyla cikmasidir ... Gecen yil bjkye yenildik kol gibi fikstur vardi kayipsiz ezdik gectik herkesi..
Tedesco daha bunlari yasamadi ..Zaten oynadigi maclarin yarisinda rakip 10 kisi kaliyor lig de ultra kalitesiz...Avrupada koy takimlariyla antrenman yaptilar.. Tedesco zoru gormedi henuz onun asil sinavi kriz aninda ortaya cikacak

Geri
Üst Alt