donald trump

trump ve hillary ayni bok tur. Birisi güya orta sinif insanlar icin geldi, ama kendisi orta sinif firma lari yuttup daha da zenginlesti. Digeri ise bildim bilelli 1990 lar dan beri politikanin icinde, ve en cok bu insanlardan korkarim. Hayatlarini bunun icin öyle bi endekslenmisleri ki, hep gücün pesindeler. Zaten Hillary okadar bok yemis ki, aslinda skandal bi olay... ama uzun hikaye, Baskan olmali kisi Sanders.

demokratlar sanders'ı aday göstermeyerek kendi yenilgilerini hazırlamıştı .hillary gibi iki yüzlü sahtekarın seçilmeyeceği belliydi zaten.

CwzZUEDXcAA3bEl.jpg

Hayırlı olsun, Aziz başkanım gibi bişey herhalde :ayatollah:

Bu adamın böyle ahmakça ve aşağılayıcı şekilde Putin hakkında konuştuğunu düşünün bi.

Ortalık çok karışacak bu hıyarın başkanlık döneminde o kesin yani. Böyle megaloman ve ırkçı bir adamdan çok çekecek Amerika. Bizimki de artık seslenir durur " Eeeey Tıramp sabrımızı zorlama" diye.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu adamın böyle ahmakça ve aşağılayıcı şekilde Putin hakkında konuştuğunu düşünün bi.

Ortalık çok karışacak bu hıyarın başkanlık döneminde o kesin yani. Böyle megaloman ve ırkçı bir adamdan çok çekecek Amerika. Bizimki de artık seslenir durur " Eeeey Tıramp sabrımızı zorlama" diye.

Bizimki seslenemez de eger seslenirse artık karşı tarafta cevap verecek biri var "ne dion lan sen deyişik" diye.

Son düzenleme:

adam putin hayranı niye aşağılasın adamı.hatta demokratlar rus liderini niye övüyorsun diye eleştiriyorlardı adamı.

Trump: Putin is a strong, tough and respected leader and he's making Obama look bad - YouTube

Bende Trumpın kazanmasını istemedim ama Clintonın Kurtler ve Ruslar hk. söylediklerini duyunca sonra fikrimi değiştirdim

Trumpın seçilmesi Türkiye için daha iyi oldu

Clinton kazansaydi Kürtlere silah dağıtacaktı ve Ruslara savaşacaktı.

Adam Putine sempati duyuyor

Clinton ona rus ajani bile demişti

Bende Trumpın kazanmasını istemedim ama Clintonın Kurtler ve Ruslar hk. söylediklerini duyunca sonra fikrimi değiştirdim

Trumpın seçilmesi Türkiye için daha iyi oldu

Clinton kazansaydi Kürtlere silah dağıtacaktı ve Ruslara savaşacaktı.

trump'ta aynısını söylüyor takip etmiyor musun? adam suriye'de seküler kürtlerle işbirliği yapacağım diğer arap cihatcıları yok edeceğim diyor.

Vay anasını. O kadar takip etmediğim için bilmiyordum.

Türkiye açısından bakacak olursak,Trump Clinton'dan daha iyi oldu bence.Zaten adamların belli bir dış politikası var,bu pek değişmiyor seçimlerden bağımsız da,ortadoğu konusunda daha ılımlı olabilir.

Geri
Üst Alt