donald trump

Saçı peruk olmayabilir fakat çekerek ispatlanamaz.

Belki protez saç kullanıyor?

Bu hususu gözden kaçırmışlar haberi kaleme alırken.

CgYpvSlXEAAhzlo.jpg

gercek-islam-bu-degil-islami-carpitiyorlar-geyigi--i452534.jpg
type-shit

işid şerefsizleri karkamışta 1 obüs ve 2 tankımızı vurmuş:mad: umarım trump seçilir de şu şerefsizleri dümdüz eder,bizimkilerin yapacağı bir şey yok işidli kardeşlerine!!!

Cruz yarıştan çekilmiş.

Trump'ın adaylığı kesinleşti diyebiliriz.

United_States_Armed_Forces.png

i

Ateşle barut yan yana gelmemeli.

Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump 13 u13 uur geleden Wow, Lyin' Ted Cruz really went wacko today. Made all sorts of crazy charges. Can't function under pressure - not very presidential. Sad!

12 yaşinda çocugun yazacagi şeyi yazmiş. Sad

Yok yaw

Karizmatik olduğunu inkar edemem yalnız ;) ;) ;)

bernie olmazsa trump'ın beline kuvvet.. artık birisi dünyanın anasını bellemeli.. :)

ya bernie gelip şimdiden düzgün bir düzen inşa etmeye başlasın yada trump gelip iyice mahvetsin ki insanlar bernie gibi birini bulunca kaçırmamayı öğrensinler..

bernie olmazsa trump'ın beline kuvvet.. artık birisi dünyanın anasını bellemeli.. :)

ya bernie gelip şimdiden düzgün bir düzen inşa etmeye başlasın yada trump gelip iyice mahvetsin ki insanlar bernie gibi birini bulunca kaçırmamayı öğrensinler..

Yok neden böyle düşündüğünü anlıyorum ama Trumpin şu "Nerede en çok para varsa bizde oradayız" mantığı oldukça tehlikeli bir mantık.

Benim paylaştığım linkte net pro-Israelci olduğunu görürsün. Irkçılardan aldığı destek ortada aldığı desteği odemek için mutlaka bir şekilde başkan olduktan sonra öder bence

Yok neden böyle düşündüğünü anlıyorum ama Trumpin şu "Nerede en çok para varsa bizde oradayız" mantığı oldukça tehlikeli bir mantık.

Benim paylaştığım linkte net pro-Israelci olduğunu görürsün. Irkçılardan aldığı destek ortada aldığı desteği odemek için mutlaka bir şekilde başkan olduktan sonra öder bence

hillary trump'dan daha tehlikeli bir israil maşasıdır.. israil devleti doğrudan maddi olarak destekliyor hillary'i.. seçilirse göreceksin.. abd tarihinin en rezil başkanlarından biri olacak.. gençliğinde republican olan gizli bir neocon.. trump hillary'den iyidir..

bernie dışında israil'e "dur bakalım" diyecek bir aday zaten yok..

Geri
Üst Alt