"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Total futbol içinde kendine yer bulamaz diyen arkadaşlara bir sorum var ; Total futbolu kim oynuyor? Ya da şöyle soralım Galatasaray'ın bu oynadığı oyun total futbol mu? Total futbol oynayabiliyoruz mu?

Şu an total futbol oynamıyoruz doğrudur.Bu oynayamayacağımız anlamı na mı geliyor?Rijkaard yavaş yavaş oturtacak sistemi demedik mi?Takım lig başlayalı sadece 12 hafta olmuşken total futbol oynayamıyor diye Lincoln'ü mü getireceğiz geri?Hadi total futbol oynayamıyoruz çağdışı sisteme devam,tek futbolcunun ayağına bakmaya devam mı diyeceğiz?Enteresan gerçekten.

10 Numara topçusun ama senin bu tripini haraketlerini bizim mahalledeki sümüklü Süleyman bile yapmıyor Lincoln.

Mehmet Güven gelsin sen gelme :D

şimdi bu hareket yapardım ama ........ lincoln şaşırma aç kalınca hemen döncem ben ...

Şu an total futbol oynamıyoruz doğrudur.Bu oynayamayacağımız anlamı na mı geliyor?Rijkaard yavaş yavaş oturtacak sistemi demedik mi?Takım lig başlayalı sadece 12 hafta olmuşken total futbol oynayamıyor diye Lincoln'ü mü getireceğiz geri?Hadi total futbol oynayamıyoruz çağdışı sisteme devam,tek futbolcunun ayağına bakmaya devam mı diyeceğiz?Enteresan gerçekten.

Lincoln.. bir futbolcunun yapacağı herşeyi en iyi biçimde, - herzaman dahada iyisi olacak şekilde - yapar.. hangi sistemde olursa olsun, kendi pozisyonunda en iyi şekilde oynar... şu an Avrupa'da hiçbir futbolcuda, Lincoln'de bulunan bireysel yetenek yoktur, futbol zekası ise çok az - belki -vardır. Lincoln gibi bir futbol ustasına futbol öğretmeye kalkmazsanız sevinirim. Lincoln'ın bu takımdan nasıl uzaklaştırıldığını hepimiz az çok biliyoruz. bunun ne sistemle nede başka birşeyle alakası var. Lincoln gelip şu takımda oynasa, total futbol sisteminde herkesin aklını en iyi şekilde alır.. bundan şüpheniz olmasın... onun hakkında yazılan yalanlara itibar etmeyiniz. onun hakkında yazılanların %100'ü yalandır. unutmayınız... kişisel notumuda ekliyim; Lincoln kendi stilinde dünyanın en iyisidir...

Lincoln.. bir futbolcunun yapacağı herşeyi en iyi biçimde, - herzaman dahada iyisi olacak şekilde - yapar.. hangi sistemde olursa olsun, kendi pozisyonunda en iyi şekilde oynar... şu an Avrupa'da hiçbir futbolcuda, Lincoln'de bulunan bireysel yetenek yoktur, futbol zekası ise çok az - belki -vardır. Lincoln gibi bir futbol ustasına futbol öğretmeye kalkmazsanız sevinirim. Lincoln'ın bu takımdan nasıl uzaklaştırıldığını hepimiz az çok biliyoruz. bunun ne sistemle nede başka birşeyle alakası var. Lincoln gelip şu takımda oynasa, total futbol sisteminde herkesin aklını en iyi şekilde alır.. bundan şüpheniz olmasın... onun hakkında yazılan yalanlara itibar etmeyiniz. onun hakkında yazılanların %100'ü yalandır. unutmayınız...

Parmaklarına sağlık Reis söylenecek fazla birşey bırakmadın :tiphat:

Lincoln dönerse bu takım 1 level atlar

Lincoln.. bir futbolcunun yapacağı herşeyi en iyi biçimde, - herzaman dahada iyisi olacak şekilde - yapar.. hangi sistemde olursa olsun, kendi pozisyonunda en iyi şekilde oynar... şu an Avrupa'da hiçbir futbolcuda, Lincoln'de bulunan bireysel yetenek yoktur, futbol zekası ise çok az - belki -vardır. Lincoln gibi bir futbol ustasına futbol öğretmeye kalkmazsanız sevinirim. Lincoln'ın bu takımdan nasıl uzaklaştırıldığını hepimiz az çok biliyoruz. bunun ne sistemle nede başka birşeyle alakası var. Lincoln gelip şu takımda oynasa, total futbol sisteminde herkesin aklını en iyi şekilde alır.. bundan şüpheniz olmasın... onun hakkında yazılan yalanlara itibar etmeyiniz. onun hakkında yazılanların %100'ü yalandır. unutmayınız... kişisel notumuda ekliyim; Lincoln kendi stilinde dünyanın en iyisidir...

Helal be Emir başkan :tiphat:

Resmi futbolcumuz Lincoln geri getirilmeli. Kin ve nefretin kimseye bir faydası yok.

Lincoln kaderin ve duygusallığının kurbanı oldu.

İpimle kuşağım,

..........................Lincoln :D

Galatasaray tarihinin en sahtekar futbolcusu

Galatasaray'ın tarihinde, oynadığı dakika başına ortalama en çok asist yapan futbolcusu. Resmi futbolcumuz olan bu futbolcuyu kenarda çürümeye bırakan yöneticiler bunun hesabını veremezler. Bazı taraftarların Lincoln'e karşı olmaları Galatasaray sevgisinden dolayı değil saplantı halini alan kin ve nefretten dolayı sırf Bülent'e Hamburg maçında tepki gösterdi diye. Galatasaray sevgisi kin ve nefretin her türlü egosal duygusallığın üstüne çıkmamalı. İki yılda Keita ve Elano için 28 milyon dolar ödenecek ama takıma verdikleri birşey yok, bizi taşıyan eskilerin şahsi becerikleri. Kewell, Arda, Baros, Nonda, Sabri sırayla itfaiye gibi nerede yangın varsa orada.

Galatasaray'ın tarihinde, oynadığı dakika başına ortalama en çok asist yapan futbolcusu. Resmi futbolcumuz olan bu futbolcuyu kenarda çürümeye bırakan yöneticiler bunun hesabını veremezler. Bazı taraftarların Lincoln'e karşı olmaları Galatasaray sevgisinden dolayı değil saplantı halini alan kin ve nefretten dolayı sırf Bülent'e Hamburg maçında tepki gösterdi diye. Galatasaray sevgisi kin ve nefretin her türlü egosal duygusallığın üstüne çıkmamalı. İki yılda Keita ve Elano için 28 milyon dolar ödenecek ama takıma verdikleri birşey yok, bizi taşıyan eskilerin şahsi becerikleri. Kewell, Arda, Baros, Nonda, Sabri sırayla itfaiye gibi nerede yangın varsa orada.

Böyle bir düşünce sistemi olamaz. Yönetim Galatasaray'ı Lincoln'den kurtararak otoritesini göstermiştir. Futbol asla sadece futbol değildir, yetenek değildir, istatistik değildir. Bazen benimsemek gerekir. Bülent Korkmaz için bir saplantı yada sevgi değildi o hareket, onun yerinde kim olsaydı ve Lincoln o hareketi yine yapmış olsaydı tutumumuz yine aynı şekilde olacaktı. Ama Bülent Korkmaz gibi bu kulübün efsane kaptanına yapılan bu hareket alevin biraz daha körüklenmesine sebep oldu. Dünyada bu hareketi hoş karşılayabilecek bir yönetim var mıdır acaba ? 28 milyon doları hesap etmişsinizde Daha bu oyuncuların yarım sezon oynamadığını hesap edemediniz mi ? Takıma verdikleri bir şey yok demek ise gerçekten talihsiz olmuş. Bizi taşıyan Kewell, Arda, Baros, Nonda, Sabri değil; Galatasaray. Bu futbolcuların oynadığı bir kulüp var oda Galatasaray spor kulübü.

Keita sağdan sabun gibi kayıp asisti yapmazsa, Nonda nasıl o golü atar ? Elano 30 metreden çakmazsa Galatasaray nasıl 3-1 öne geçer ? Bireysel ve egoist düşüncenizi ise gece kafanızı fazla yormanıza bağlıyorum.

Böyle bir düşünce sistemi olamaz. Yönetim Galatasaray'ı Lincoln'den kurtararak otoritesini göstermiştir. Futbol asla sadece futbol değildir, yetenek değildir, istatistik değildir. Bazen benimsemek gerekir. Bülent Korkmaz için bir saplantı yada sevgi değildi o hareket, onun yerinde kim olsaydı ve Lincoln o hareketi yine yapmış olsaydı tutumumuz yine aynı şekilde olacaktı. Ama Bülent Korkmaz gibi bu kulübün efsane kaptanına yapılan bu hareket alevin biraz daha körüklenmesine sebep oldu. Dünyada bu hareketi hoş karşılayabilecek bir yönetim var mıdır acaba ? 28 milyon doları hesap etmişsinizde Daha bu oyuncuların yarım sezon oynamadığını hesap edemediniz mi ? Takıma verdikleri bir şey yok demek ise gerçekten talihsiz olmuş. Bizi taşıyan Kewell, Arda, Baros, Nonda, Sabri değil; Galatasaray. Bu futbolcuların oynadığı bir kulüp var oda Galatasaray spor kulübü.

Keita sağdan sabun gibi kayıp asisti yapmazsa, Nonda nasıl o golü atar ? Elano 30 metreden çakmazsa Galatasaray nasıl 3-1 öne geçer ? Bireysel ve egoist düşüncenizi ise gece kafanızı fazla yormanıza bağlıyorum.

Bunun adı otorite değildir.Adnan sezgin in bulunduğu yönetimlerde otorite olmaz.el altından kendi başına futbolcu çizmeyi becerir.örnek:necati gibi...Lincolnu basın ın baskısından gönderdiler.Yoksa yeri geldimi adnan sezginin lincolnü nasıl yaladığını dünya alem biliyor.

Bunun adı otorite değildir.Adnan sezgin in bulunduğu yönetimlerde otorite olmaz.el altından kendi başına futbolcu çizmeyi becerir.örnek:necati gibi...Lincolnu basın ın baskısından gönderdiler.Yoksa yeri geldimi adnan sezginin lincolnü nasıl yaladığını dünya alem biliyor.

Basbaya otoritedir. Bu olay Ronaldinho'yu takımdan göndermek ile eşdeğerdir. Lincoln madem istatistik olarak tavan yapmış, çok iyi bir sezon geçirmiş ne diye yolluyor yönetim. O ve problemlerinden değil mi ? Barcelona Ronaldinho'yu ne için gönderdi sanıyorsunuz ? Problemleri yüzünden değil mi ? Şimdi ne durumda peki Roni ? Lincoln ve benzerleri ile belirli bir süreden sonra büyük kulüp imajınızı çizersiniz, çünkü bunlar problemli adam ve illaki sorun çıkarırlar. Bir gün apışıp kalırsınız. Çünkü onları pohpohlarsın , bir gün tepene çıkarlar. Anlarlar sensiz olamayacağını.

Adnan Sezgin konusuna lafım yok. Bende pek sevmem kendisini. Fakat Adnan Polat ve Haldun Üstünel işlerini çok iyi yapan yöneticilerdir.

ey siz taraftar,

körmüsünüz hala ?

Lincoln'e yapılanların aynısının Elano'ya yapıldığını görmüyormusunuz ?...

Lincoln'ın Galatasaray'a zerre kadar zararı olmamıştır, aksine son 8 yıldaki en faydalı futbolcudur. yönetimin Lincoln'ı uzaklaştırması sadece taraftarın basının tuzağına düşmesi sebebindendir. Lincoln ne karaktersiz, nede disiplinsizdir... Sadece içine kapanık ve duygusal bir çocuktur. İdmanlara gidenler, Lincoln'ın en çok çalışan futbolcu olduğunu bilirler.. İdmana geç gelmesi meselesi diye bir durum yoktur. Yeni sezonun ilk idmanına gelmemesi durumu ise, idmana yönetim tarafından alınmamasıdır. Kasıtlı olarak "günah keçisi" yapılması durumundan başka birşey diğildir...

umarım yönetimimiz akılcı davranır ve bu muhteşem oyuncuyu tekrar kadroda görebiliriz. Lincoln bu takıma katılırsa hücum gücümüzü düşünemiyorum bile...
winku.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt