"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Galatasaray tarihinin en sahtekar futbolcusu

Ocak ayinda baska takimla sozlesme imzalayip sampiyonlugu satan Emre Belozoglu ve Okan Buruk'tan da mi sahtekar?

Lincoln kafasina estigi icin antremanlara gelmedi demek tam anlamiyla kerizliktir. Ozel kondisyonerini getiren, idmandan sonra calisan adam niye birden sapitsin ki? Bir kere takimda kendisine karsi cephe alindigi cok acik. Bunu anlamak zor degil. Hasan Sas, Hakan Sukur, Sabri, Arda gibi oyuncular istediklerinde cok guzel oynatirlar baskalarini. Zaten Arda'nin kaptan olup 10 numarayi almasindan bu sonuca varabiliriz. Yonetim Arda kalsin, gitmek istemesin diye Lincoln'un Hertha macinda hakkiyla tasidigi kaptanligi, sirf o mactan sonra Arda ve Sabri huzursuz oldu diye Arda'ya verdi. Zaten o kotu sezonun bir gunah kecisi olmaliydi, once Skibbe gitti kolayindan, takimi rezil eden Bulent bile gonderilmedi, hatta gitmeden birkac gun once Yigit Sardan'in yaptigi aciklamayi hatirlayin. O yuzden Bulent de degildi. Ihale Hasan, Umit ve Lincoln'e kaldi. Butun sene gol atamayan Umit, iki hafta sakatlaninca 20 kilo alan Hasan ve guya takim ici huzursuzluk yaratan Lincoln. Ilk yari hicbir sorunu olmayan adam neden ikinci yari ayrilmak istedi? Medyanin dayattigi yalanlari yutmayin artik. Medyanin Lincoln konusunda Galatasaray gibi bir camiayi karsisina alacagini dusunerek saflik yapmayin. Tabii ki planli, yipratmaya yonelik yazilar yazildi Lincoln hakkinda. Bir gun gec geldi diye cikan kiyamet Guiza bir ay gec gelince cikti mi? Dedigim gibi, basarisiz sezona, takimdaki yenicerilere kurban gitti Lincoln. Mukemmel bir futbolcu olmasinin, takimin yildizi olmasinin ve tribunun onu sevmesinin kurbani oldu. Bazilari onu sevmedi diye harcandi gitti Hagi'den sonraki en iyi adamimiz.

Kimse Lincoln'e karaktersiz diyemez. Galatasaray'a donmek istedigi icin gercekleri aciklamiyor. Zamaninda Jardel'i gonderen, sampiyonlugu satanlarin yaptigini simdi yeni kaptanlarimiz yapti. Yonetim ve medya destegiyle cok guzel gonderdiler Lincoln'u. Hayirli olsun.

Ocak ayinda baska takimla sozlesme imzalayip sampiyonlugu satan Emre Belozoglu ve Okan Buruk'tan da mi sahtekar?

Lincoln kafasina estigi icin antremanlara gelmedi demek tam anlamiyla kerizliktir. Ozel kondisyonerini getiren, idmandan sonra calisan adam niye birden sapitsin ki? Bir kere takimda kendisine karsi cephe alindigi cok acik. Bunu anlamak zor degil. Hasan Sas, Hakan Sukur, Sabri, Arda gibi oyuncular istediklerinde cok guzel oynatirlar baskalarini. Zaten Arda'nin kaptan olup 10 numarayi almasindan bu sonuca varabiliriz. Yonetim Arda kalsin, gitmek istemesin diye Lincoln'un Hertha macinda hakkiyla tasidigi kaptanligi, sirf o mactan sonra Arda ve Sabri huzursuz oldu diye Arda'ya verdi. Zaten o kotu sezonun bir gunah kecisi olmaliydi, once Skibbe gitti kolayindan, takimi rezil eden Bulent bile gonderilmedi, hatta gitmeden birkac gun once Yigit Sardan'in yaptigi aciklamayi hatirlayin. O yuzden Bulent de degildi. Ihale Hasan, Umit ve Lincoln'e kaldi. Butun sene gol atamayan Umit, iki hafta sakatlaninca 20 kilo alan Hasan ve guya takim ici huzursuzluk yaratan Lincoln. Ilk yari hicbir sorunu olmayan adam neden ikinci yari ayrilmak istedi? Medyanin dayattigi yalanlari yutmayin artik. Medyanin Lincoln konusunda Galatasaray gibi bir camiayi karsisina alacagini dusunerek saflik yapmayin. Tabii ki planli, yipratmaya yonelik yazilar yazildi Lincoln hakkinda. Bir gun gec geldi diye cikan kiyamet Guiza bir ay gec gelince cikti mi? Dedigim gibi, basarisiz sezona, takimdaki yenicerilere kurban gitti Lincoln. Mukemmel bir futbolcu olmasinin, takimin yildizi olmasinin ve tribunun onu sevmesinin kurbani oldu. Bazilari onu sevmedi diye harcandi gitti Hagi'den sonraki en iyi adamimiz.

Kimse Lincoln'e karaktersiz diyemez. Galatasaray'a donmek istedigi icin gercekleri aciklamiyor. Zamaninda Jardel'i gonderen, sampiyonlugu satanlarin yaptigini simdi yeni kaptanlarimiz yapti. Yonetim ve medya destegiyle cok guzel gonderdiler Lincoln'u. Hayirli olsun.

başkanım bir önce ver elini sıkıyım.

Cassio De Souza Soares Lincoln hakkında GSCimbom ahalisine pek birşey anlatamazsın. Onlar sadece neye inanmak isterlerse ona inanırlar. Buradaki çoğu zaten İstanbul dışından, basın onlara ne verirse onu alıyorlar. Yanlış anlaşılmasın, her seferinde diğil. Ama Lincoln konusunda öyle oldu...

Ben antrenmanlara gidiyorum. Lincoln'ın bahsettikleri kişi olduğunu görsem onu savunmak için yıllarca neden kıçım yırtıyım he ? Siz Lincoln'ın L'sini bilmezken, ben 5 6 yıl boyunca onun Bundesliga maçlarını kaydediyordum.. Bana Lincoln'ı anlatmaya kalkanın alnını karışlarım bu sebeple.

Lincoln konusunda Lincoln'ın zerremsi kadar suçu yoktur. O, yöneticiler ve adını vermek istemediğim ancak tahmin edeceğiniz bir kaç futbolcu, basın ve bir kesim taraftar sayesinde bu takımdan uzaklaştırıldı.

Şurası bir gerçekki, Lincoln Hagi'den sonra bu takımda oynamış en büyük oyuncudur. Böyle bir oyuncuyu bu şekilde takımdan uzaklaştırmak akıl karı diğil. Ancak yerli futbolcularımızın profesyonel olamayışları, yönetimi böyle saçma sapan hamleler yapmaya itiyor malesef. Ardından basında Galatasaray'a vurmak için kolları sıvıyor, taraftarda bir güzel oyuna geliyor...

Şunu bilinki, takımda Lincoln kadar Galatasaray'a faydalı bir oyuncu Hagi gittiğinden beri olmamıştır.. Böyle bir adam kampın ortasına sıçsa problem yaratılmaması gerekir normal şartlar altında.. Ama hayır.. Lincoln'ı çekemeyenler işbaşında.. Bakın dikkat edin, 2 sezon boyunca basının Lincoln Lincoln diye haber yapmadığı gün yoktu... Lincoln'ı uzaklaştırdılar, birtane haber çıkıyor mu ? Rahatladı O...Ç...ları.. Ama şimdide bakın, dikkat edin; Elano'ya yavaş yavaş giydirmeye başladılar.. Lincoln'den birtek nezaman bahsediyorlar ? Eğer ortada Elano'yu kötüleyecek fırsat varsa...

Evet, böyle bir adam kampın ortasına sıçsa görmezden gelinmeliydi. Lincoln ? Kampın ortasına ? Melek gibi adam Lincoln. İnsanlara sesini bile çıkarmayan bir adam Lincoln.

Sadece profesyonel bir futbolcu Lincoln. Bazılarının asla olamayacağı kadar.

Kabul ediyorum, takımın parçası olmuyor bazen, çünkü bazı insanlar soloisttir.

Ben bunda bir sakınca görmüyorum. Eğer bir işte çok iyiyseniz soloist olmanız kınanmaz. Nitekim Lincoln sahada yaptıklarıyla ne olduğunu gösteriyor... Böyle bir futbolcuya nasıl kıyarsınız.. NASIL !

Kısacası; Lincoln kurban edildi, edilmeye devam ediyor. Böyle büyük bir yeteneğin bazı kimseler tarafından sahalardan uzak kalması beni kahrediyor...

Ona cephe alan, anlamakta güçlük çektiğim şekilde cephe alan Galatasaray taraftarına nefret duyuyorum bazen. Bu kadar basının ardınca gitmek için kör olmak gerekir. Lincoln'ı bizzat tanımasam, bir parça hak vericam ama yok.. Veremem... Mümkün diğil...

Neyse fazla uzatmıyorum. Lincoln umarım bu takıma döner ve bende zevkle izlerim. Çünkü Hagi'den sonra izlemekten bu kadar zevk aldığım başka bir futbolcu yok. Olamazda...

bu konuya yazmıyım diyorum ama kendimi tutamıyorum. affedin. :o

Öncelikle Lincoln'ün dönüşünü 4 gözle beklediğimi belirtmeliyim. Hagiden sonra göze hitap eden, güzel oyun sergileyen, zevk veren nadir oyunculardan.

15 sayfayı da her Lincoln topiğinde olduğu gibi yine gaflet ve dalalet içinde okudum. Şimdi, Lincoln aleyhine düşünen 2 çeşit üye var :

Birinci tip; Lincolnün çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul eden ama çok karaktersiz, onursuz vs. biri olduğunu söyleyenler.

İkinci tip; Lincolnün çok karaktersiz, onursuz vs. olduğunu söylemekle birlikte, aynı zamanda "eğer iyi oyuncu olsa kendine klüp bulurdu" diyerek yeteneğini inkar edenler, iyi bir oyuncu olmadığını söyleyenler.

Şimdi bu ikinci tip Lincoln düşmanlarını kaale almıyorum, çünkü bunların %90ı maça gitmeyen, 3 dakikalık özetlerle yetinen, Fanatik-Fotomaç-Hürriyet vb. bilimum gazeteler aracılığıyla Galatasaray'ı takip eden, televizyonda Sinan Engin-Rıdvan-Gökmen Özdenak-Hakan Ünsalın görüşleriyle Galatasaray'ı yorumlayan kişiler. Eğer maçlara giden, maçları 90 dakika izlemiş hadi onları da geçtim Lincolnü birkaç maç 90 dakika izlemiş olsalardı Lincolnün ne kadar iyi ve yetenekli bir oyuncu olduğunu inkar etmezlerdi.

Birinci tip Lincoln antipatisi olanlara gelelim. Tamam Lincolnün iyi bir futbolcu olduğunu, yetenekli olduğunu Lincolnü izleyerek, maçları takip ederek anlamışsınız iyi güzel de Lincolnün karaktersiz, onursuz, sahtekar olduğunu nerden anladınız? Lincolnle oturup yüz yüze mi konuştunuz? Lincolnle vakit mi geçirdiniz? Hiç kimse tanışmadığı, konuşmadığı, görüşmediği, vakit geçirmediği kişinin karakteri ile ilgili yorum yapmamalı, yapamaz. Ha siz hayaller aleminde-paralel evrende-rüyalarınızda Lincolnle zaman geçiriyorsanız orasını bilemem ama rüyalarınız Lincolnün karakteri ile ilgili size gerçeği göstermez, sadece bilinçaltınızda Lincoln ile ilgili ne varsa onları size geri yansıtır.

Fotomaçı, Fanatik'i, Fotosporu küçümseyen, hiçbir haberine inanmayan, dalga geçen kişilerin yine Fanatik, Fotomaç, Fotospor, Hürriyet vs. gazetelerin haberine inanıp Lincolnün karaktersiz, onursuz, hain olduğunu ifade ve iddia etmeleri abesle iştigaldir, kendini bilmemektir.

Sevgiler.

Dünya yeteneklisi olsada önce adam olacak,Arda neyimize yetmiyor ki,Lincoln diye aranıyoruz,gol mü atamıyoruz,ligin en golcü takımıyız,bir kitap 2 kere okunmaz,karakterli adam olsa zaten yaptığı yanlışları yapmazdı,ben 100 yıllık camiayı bir organına takmayan başka oyuncu hatırlamıyorum,Brezilyalı kardeşim bunlar relax insanlar,küfür yiyeceğini bilse bile kampa geç katılır kulağında kulaklıkla gelirler,pişkin pişkin rahat yaşarlar,isteyince oynarlar,oynadıklarında hayran olursun,oynamadıklarında çekilmezler,Ronaldinho o yüzden bitti işte,çünkü işine gelince oynayan adamlar elbet birgün sıkılırlar,ve performansı düştüğü zaman sazı eline almaz duvara asar,sonra bir sene kapris çekersin,tamam Arda seyir zevki olarak Lincoln'den iyi değil,ama onun duruşu yeteneği ''adamlığı'' abisi yaşında Lincoln'den çok daha oturmuş ve yerindedir,bence argo olacak ama öpülmüş kızın davasını yapmak gibi biraz.

Şu elanoyu gördükten sonra Lincolnun kramponlarını özledim!

Lincoln iyi bir futbolcuydu. Ama Galatasaray'ın hagiden sonra gördüğü en büyük topçu falan hiç değildi(Büyükten kasıt adamlıksa; Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ergün Penbe vb örnekler çoğaltılır. Yetenek bazındaysa Felipe, Revivo, Hasan Şaş, Sergen Yalçın Lincolnden yetenekli adamlardı. Hepsini yalan edecek bir ribery bu kadar yakın zamanda forma giymişken lincoln e en büyük demek hakikaten cahilliktir. Ayrıca şu an takımımızda bulunan Arda ve Keitaya da bakmakta yarar vardır. Ha sizin büyüklük kavramınız no-look pasla sınırlıysa bilemeyeceğim...) Yetenekleri vardı, hatta Türkiye için fazlaydı bile belki ama ancak alex'in bir kademe üstü bir adam olarak sayılabilir. O da daha hareketli olduğu ve adam ekarte edebildiği için. Onun dışında iyi bir pasördü. Hep aynı örneği veriyorum De La Pena da harika bir pasördü, attığı ara pasları, uzun pasları görseniz demekki gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ilan edeceksiniz adamı... Ara pas konusunda özel olarak yetenekliydi ama bu kadar. Yeteneğini sergilemesi fizik gücüyle çok bağlantılı bir adamdı, yani ahlaklı olup olmamasını geçtim, iş ahlakı kesinlikle yoktu. İyi çalışmadı, ikinci devre tam olarak çöktü. Kampa geç geldi, hazırlıksız maça çıktı, sakatlandı, bir daha da düzelmedi. Hatırlarsanız geç geldiği için sezon başında da kötüydü(Steau maçları-kayseri vb) Yani kendine dikkat etmedi, işine özen göstermedi ve yeteneklerini gösteremedi doğal olarak. Bu yüzden taraftarın tepkisini sadece medyaya bağlamak cahilliktir. Zira istatistikler ortada;

Lincoln

İlk yarı: 7 gol 18 asist

İkinci yarı: 1 gol 1 asist.

Yok kondüsyoner getirtmiş, yok çalışmış. Allahtan çalışmış bir de çalışmasa nasıl rakamlar çıkacaktı acaba ortaya? Yine de neden kimse bu adam için 2-3 milyon euro dahi vermiyor bunu da birisi anlatabilirse çok sevineceğim. Dünyadaki en büyük futbol zekası bu adamda ya... Oğuz Serdar demişti lincoln oynarken;

"Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş"(Bugünlerde çok kullandım bu sözü) Şimdi ne demek istediğini anlıyorum:)

Lincoln için bu saatten sonra kafa yormaya gerek yok.

Profosyonel bir oyuncu ise sezon başı kampına zamanında gelseydi..Lincolün ilk vukatı bu değil zaten.Takımdaki yerli oyuncularında yabancılara karşı bir tavrıda yoktur ,gelen yabancılar malesef parayı önplanda tutup giydiği formanın hakkını vermeyince işte böyle olaylar oluyor.Yabancı oyuncular gelsin hakkıyla oynasın baş tacı etmiyormuyuz sanki yada yerli oyuncular dışlıyorlarmı ?(baros ve kewell gibi mesela) Lincoln hiçbir zaman Galatasaray armasını ve formasını önplanda tutmadı,kendisi için oynadı.Daha doğrusu 1 maç oynadı 3 maç yattı ,paraları cebe indirdi.

Yeteneklerine diyecek laf yok ama bizim yapımıza uygun bir adam değil,zaten uygun olacağı bir kulüpde yokki daha bir takımla bile sözleşme yapmadı.

Lincolnün dönmek istiyorum lafları pişmanlığından yada Galatasaray armasının büyüklüğünü öğrenmesinden kaynaklanmıyor.Ben geleyim 3-4 maç şov yapayım sonra yatıp paraları cebe atmaya devam edeyim mantalitesi var dolayısı ile bu tür "sambacılara" gerek yok bizim takımda..

Lincoln iyi bir futbolcuydu. Ama Galatasaray'ın hagiden sonra gördüğü en büyük topçu falan hiç değildi(Büyükten kasıt adamlıksa; Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ergün Penbe vb örnekler çoğaltılır. Yetenek bazındaysa Felipe, Revivo, Hasan Şaş Lincolnden yetenekli adamlardı. Hepsini yalan edecek bir ribery bu kadar yakın zamanda forma giymişken lincoln e en büyük demek hakikaten cahilliktir. Ayrıca şu an takımımızda bulunan Arda ve Keitaya da bakmakta yarar vardır. Ha sizin büyüklük kavramınız no-look pasla sınırlıysa bilemeyeceğim...) Yetenekleri vardı, hatta Türkiye için fazlaydı bile belki ama ancak alex'in bir kademe üstü bir adam olarak sayılabilir. O da daha hareketli olduğu ve adam ekarte edebildiği için. Onun dışında iyi bir pasördü. Hep aynı örneği veriyorum De La Pena da harika bir pasördü, attığı ara pasları, uzun pasları görseniz demekki gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ilan edeceksiniz adamı... Ara pas konusunda özel olarak yetenekliydi ama bu kadar. Yeteneğini sergilemesi fizik gücüyle çok bağlantılı bir adamdı, yani ahlaklı olup olmamasını geçtim, iş ahlakı kesinlikle yoktu. İyi çalışmadı, ikinci devre tam olarak çöktü. Kampa geç geldi, hazırlıksız maça çıktı, sakatlandı, bir daha da düzelmedi. Hatırlarsanız geç geldiği için sezon başında da kötüydü(Steau maçları-kayseri vb) Yani kendine dikkat etmedi, işine özen göstermedi ve yeteneklerini gösteremedi doğal olarak. Bu yüzden taraftarın tepkisini sadece medyaya bağlamak cahilliktir. Zira istatistikler ortada;

Lincoln

İlk yarı: 7 gol 18 asist

İkinci yarı: 1 gol 1 asist.

Yok kondüsyoner getirtmiş, yok çalışmış. Allahtan çalışmış bir de çalışmasa nasıl rakamlar çıkacaktı acaba ortaya? Yine de neden kimse bu adam için 2-3 milyon euro dahi vermiyor bunu da birisi anlatabilirse çok sevineceğim. Dünyadaki en büyük futbol zekası bu adamda ya... Oğuz Serdar demişti lincoln oynarken;

"Koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derlermiş"(Bugünlerde çok kullandım bu sözü) Şimdi ne demek istediğini anlıyorum:)

Bu yazdıklarınızı(kırmızı) nerden biliyorsunuz peki Ahmet Özgün Güven bey?

Yoksa Florya'da aşçı, masör, temizlikçi, coach olarak mı çalıştınız da Lincolnü bu kadar net bir şekilde gözlemleyebildiniz?

Ha yoksa altyapıda oynuyordunuz da antrenman bitimlerinde Lincolnün kendine bakıp bakmadığını mı gözlemliyordunuz?

Yoksa eviniz tesislerin dibinde de her antrenmanı balkondan izleyip, Lincoln iyi çalıştı-çalışmadı diye not mu tuttunuz?

Kendine dikkat etmediğini Lincolnün eşinden dostundan mı öğrendiniz yoksa Lincolnle aynı evde mi kalıyordunuz?

İşine özen gösterip göstermediği hakkında vahiy mi indi yoksa güvercinler mesaj mı getirdi? Bu sorulara cevabınızı bekliyorum. Siz bunları medyadan mı yoksa sorduğum sorulardaki koşullar sayesinde mi öğrendiniz?

Medyanın gücü işte bundan ibaret. Ahmet Özgün Güven ve onun gibi pek çok taraftarın bilinçaltına bu kırmızı ile yazılanları sokmaktan ibaret. Nitekim sokmayı başarırlarsa Lincoln de Jardel de gider.

Lincoln ile ilgili istatistiklere gelince; ilk yarı zirve yapan bu istatistiklerin ikinci yarı düşmesinin nedeni olarak Lincolnün devre arasında çalışmadığını öne sürmek abesle iştigaldir, saçmalık ve sapanlıktır. Acaba Bülent Korkmazla Lincolnün kapışmasının ve aralarında esen soğuk rüzgarların, buna mukabil Lincolnün birçok maçta yedek kulübesinde oturmasının bu istatistiklerdeki düşüşe neden olabileceğini idrak etmek çok mu güç? Yoksa işinize geleni- bilinçaltınıza uygun olanları alıp, diğer fikir ve olasılıkları bir kenara mı atıyorsunuz?

Sevgiler.

Bu yazdıklarınızı(kırmızı) nerden biliyorsunuz peki Ahmet Özgün Güven bey?

Yoksa Florya'da aşçı, masör, temizlikçi, coach olarak mı çalıştınız da Lincolnü bu kadar net bir şekilde gözlemleyebildiniz?

Ha yoksa altyapıda oynuyordunuz da antrenman bitimlerinde Lincolnün kendine bakıp bakmadığını mı gözlemliyordunuz?

Yoksa eviniz tesislerin dibinde de her antrenmanı balkondan izleyip, Lincoln iyi çalıştı-çalışmadı diye not mu tuttunuz?

Kendine dikkat etmediğini Lincolnün eşinden dostundan mı öğrendiniz yoksa Lincolnle aynı evde mi kalıyordunuz?

İşine özen gösterip göstermediği hakkında vahiy mi indi yoksa güvercinler mesaj mı getirdi? Bu sorulara cevabınızı bekliyorum. Siz bunları medyadan mı yoksa sorduğum sorulardaki koşullar sayesinde mi öğrendiniz?

Medyanın gücü işte bundan ibaret. Ahmet Özgün Güven ve onun gibi pek çok taraftarın bilinçaltına bu kırmızı ile yazılanları sokmaktan ibaret. Nitekim sokmayı başarırlarsa Lincoln de Jardel de gider.

Lincoln ile ilgili istatistiklere gelince; ilk yarı zirve yapan bu istatistiklerin ikinci yarı düşmesinin nedeni olarak Lincolnün devre arasında çalışmadığını öne sürmek abesle iştigaldir, saçmalık ve sapanlıktır. Acaba Bülent Korkmazla Lincolnün kapışmasının ve aralarında esen soğuk rüzgarların, buna mukabil Lincolnün birçok maçta yedek kulübesinde oturmasının bu istatistiklerdeki düşüşe neden olabileceğini idrak etmek çok mu güç? Yoksa işinize geleni- bilinçaltınıza uygun olanları alıp, diğer fikir ve olasılıkları bir kenara mı atıyorsunuz?

Sevgiler.

İstatistikler bu olayda herşeyi anlatıyor sevgili Yunus Emre. İstatistiklerde evet, çeşitli sebeplere bağlı düşüşler olabilir, ama bu derece dibe vuruş olmaz. Ayrıca kampa geç geldiğinden iyi çalışmadığını bilmek için müneccim olmaya gerek yoktur:) İş ahlakı olan adam her kampa geç kalmaz. Alın size kanıt. Bir değil iki değil. Bana inanmıyorsan Adnan Polat'ı dinle. Ne diyor "Her gün bir akrabası ölüyordu". Ben medyanın gazına geldim koskoca başkan da mı öyle oldu. Bunları geçelim, Arda domuz gribi olmuş canım çok sıkıldı. Celallenmene gerek yok, sakin ol bu arada:)

Kombinemi satarın o formayı tekrar giyerse. :)

Kombinemi satarın o formayı tekrar giyerse. :)

1. Onun kıymetini bilmeyenler izlemeyide haketmiyor demektir..

2. kombinen gerçekten varsa bana sat... iki kere izlerim...
winku.gif

ayrıca arka sayfada bir yazı var. belkide GSCimbom tarihinin en güzel yazısı. bu kadar kısa ve net ben bile özetleyemezdim. senin için copy/paste'lıyım. kolay gelsin...

"Öncelikle Lincoln'ün dönüşünü 4 gözle beklediğimi belirtmeliyim. Hagiden sonra göze hitap eden, güzel oyun sergileyen, zevk veren nadir oyunculardan.

15 sayfayı da her Lincoln topiğinde olduğu gibi yine gaflet ve dalalet içinde okudum. Şimdi, Lincoln aleyhine düşünen 2 çeşit üye var :

Birinci tip; Lincolnün çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul eden ama çok karaktersiz, onursuz vs. biri olduğunu söyleyenler.

İkinci tip; Lincolnün çok karaktersiz, onursuz vs. olduğunu söylemekle birlikte, aynı zamanda "eğer iyi oyuncu olsa kendine klüp bulurdu" diyerek yeteneğini inkar edenler, iyi bir oyuncu olmadığını söyleyenler.

Şimdi bu ikinci tip Lincoln düşmanlarını kaale almıyorum, çünkü bunların %90ı maça gitmeyen, 3 dakikalık özetlerle yetinen, Fanatik-Fotomaç-Hürriyet vb. bilimum gazeteler aracılığıyla Galatasaray'ı takip eden, televizyonda Sinan Engin-Rıdvan-Gökmen Özdenak-Hakan Ünsalın görüşleriyle Galatasaray'ı yorumlayan kişiler. Eğer maçlara giden, maçları 90 dakika izlemiş hadi onları da geçtim Lincolnü birkaç maç 90 dakika izlemiş olsalardı Lincolnün ne kadar iyi ve yetenekli bir oyuncu olduğunu inkar etmezlerdi.

Birinci tip Lincoln antipatisi olanlara gelelim. Tamam Lincolnün iyi bir futbolcu olduğunu, yetenekli olduğunu Lincolnü izleyerek, maçları takip ederek anlamışsınız iyi güzel de Lincolnün karaktersiz, onursuz, sahtekar olduğunu nerden anladınız? Lincolnle oturup yüz yüze mi konuştunuz? Lincolnle vakit mi geçirdiniz? Hiç kimse tanışmadığı, konuşmadığı, görüşmediği, vakit geçirmediği kişinin karakteri ile ilgili yorum yapmamalı, yapamaz. Ha siz hayaller aleminde-paralel evrende-rüyalarınızda Lincolnle zaman geçiriyorsanız orasını bilemem ama rüyalarınız Lincolnün karakteri ile ilgili size gerçeği göstermez, sadece bilinçaltınızda Lincoln ile ilgili ne varsa onları size geri yansıtır.

Fotomaçı, Fanatik'i, Fotosporu küçümseyen, hiçbir haberine inanmayan, dalga geçen kişilerin yine Fanatik, Fotomaç, Fotospor, Hürriyet vs. gazetelerin haberine inanıp Lincolnün karaktersiz, onursuz, hain olduğunu ifade ve iddia etmeleri abesle iştigaldir, kendini bilmemektir.

Sevgiler."

Ne olursa olsun denildiği gibi asla kişiliksiz bir futbolcu olduğuna katılmıyorum..onun başını kesen başta medya,AdnanSezgin ve bazı futbolculardır.Özledik be Lincoln,Hadi dön Geri..

Büyüksün bu arada Emir Başkan..

Ben Lincoln'u her zaman koruyan biriydim, taa ki bu sezonun basina kadar. Ozaman bende medya'nin oyununa gelip ondan tiksinmeye basladim. Ama bakiyorsun yazilanlara ve bilgi sahibi olan kisilere sanki baska bir Lincoln'u anlatiyorlar...

Medya'ya bak: Çirkef kisiliksiz haysiyetsiz biri

buradaki arkadaslar (izleyen gören arkadaslar): Çok çalisti ama takimdan, bazi futbolcu ve yöneticiler tarafindan dislandi.

Simdi ben Hollanda'da yasadigim için sadece maçlari izleyebiliyordum ve bende kendi kendime sordum. Ya bu adam ligin ilk yarisnda süper istatistik yakalamis ama ikinci yarida nedense hiç dogru duzgun oynamiyor. Ve benim içimdeki bir his bu isin içinde Adnan Sezginin çok buyuk bir payi oldugunu söylüyor.

Benim tek anlamadigim neden Adnan Polat bu olaylara karsi çikmadi? Veya Haldun Üstünel. Neden bu adam baska bir takima satilmadi? Sözlesme fesh edildi ama parasini biz mi ödüyoruzda adam serbestce baska bir takima gidemiyor?

Medya bitirmeye çalisti, bitirdi de, ama ondan sonra dogru duzgun haber alamiyoruz. Nerede neden orada? Aslinda Lincolnun çikip açik açik anlatmasi lazim nelerin oldugunu.. Hasan Sas, Ümit Karan ve Bülent Korkmazin da mu bu olayin içinde oldugunu çok merak ediyorum. (Sabri, Ayhan ve Arda'da bu isin içinde olabilir) Tamam Onun yerine Brezilya Milli Takimi oyuncusu Elano'yu getirdiniz ama Lincoln bir baskaydi yaa...

O topla surusu, No-look pass lari, adam istedimmi oynuyordu. Yetenek olarak çok yükseklerde ama ne yazikki bitirldi ülkemizde, adamin futbol hayati kaydi. Zaten bu saatten sonra, kendine bakmadiysa, tekrar futbola dönmesi zor. Adam yarim sezondur futbol oynamiyor..

uzun sözün kisasi: Gönderilmesi yanlisti, ama geri dönmeside aynen okadar büyük bir hata olur.

Şurası çok açık eğer Lincoln çok büyük topçu olsaydı mutlaka bir klüp bulurdu...

Diyelim ki biz futbol geçmişimize rağmen bilmiyoruz bu işi, Avrupa'da Brezilya'daki hiç bir kulüp de oradaki teknik adamlar da bilmiyor mu?

Hagi ile kıyaslanması komiklik ötesine gidemez, Hagi zamanında en iyi 10 Numaralar listesine seçilmiş, dünya futbol otoriteleri ve herkes tarafından büyüklüğü kabul edilmiş bir oyuncu Lincoln ise bırakın dünya otoritelerini GS taraftarının tümünü bile ikna edememiş... Birisi dünyanın en iyi takımlarında (Barcelona, Real Madrid gibi) takımlarında oynamış diğeri vasat Alman takımında (Schalke) oyanmış adamlar bize transfer ettiklerinde bir zil takıp oynamadıkları kalmadı... Amerikan ve Avrupa'nın eskilerini, artıklarını kullandığımız yıllar geldi aklıma birden.... Uluslararası otoritelere Hagi - Lincoln gibi bir karşılaştırmayı sorarsanız size ciddiye almazlar bile....

Hepsini geçin diyelim ki biz bilmiyoruz bu işi herhalde Rijkaard biliyordur di mi...

Onun da bu kadar iyi bir oyuncuya sırtını dönebileceği düşünülebilir mi? Tamam diyelim ki Rijkaard'da futbolu bilmiyor Neeskens...

Yahu bu futbolu Lincoln'u sevenler dışında kimse bilmiyor mu?

Hagi'yle Lincoln'u kim karsilastirmis ki?

Ben hic gormedim de o yuzden soyluyorum, en azindan burada.

Neden Brezilya da rahat yatamıyormuymuş ?? Gelse n'apacak Elano ilekulubede uyurlar ancak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt