"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Sen daha kendi başkanının söylediklerine inanmıyorsun. Farklı bir dünyada yaşıyorsunuz sanırım...

Medya baskısı

Bu baskı sonucunda etkilenen yöneticiler , eski yöneticiler ve eski futbolcuların baskısı

Adnan Başkanda bu baskılara dayanamayıp böyle bir karar vermek zorunda kaldı

Ayrıca Adnan Başkan sadece Lincoln´un sürekli geç kaldığından bahsetti sadece bu doğru Lincoln´unde hataları olduğundan ama bunun medya tarafından abartıldığından bahsettim zaten

Medya baskısı

Bu baskı sonucunda etkilenen yöneticiler , eski yöneticiler ve eski futbolcuların baskısı

Adnan Başkanda bu baskılara dayanamayıp böyle bir karar vermek zorunda kaldı

Ayrıca Adnan Başkan sadece Lincoln´un geç sürekli kaldığından bahsetti sadece bu doğru Lincoln´unde hataları olduğundan ama bunun medya tarafından abartıldığından bahsettim zaten

Medya baskısı ha?:D Buna cevap veremeyeceğim artık ama siyahlı bölüm için şunlar yeterli olacaktır:

''Maalesef bizim için büyük bir hayal kırıklığı. Yeteneğini hiç tartışmıyorum, ama Gatasaraylı futbolcuların, sporcuların ortaya koyduğu tavır ve hareketlerin hiçbirine uyum sağlamayan biri. Maalesef çok büyük emek verip, kendisini düzeltiriz diye düşündük, ama bir arpa boyu yol alamadığımız bir karakter yapısına sahip. Zaten 20 gün geçmesine rağmen, katılması gereken kampa katılmadı. Kendisine gerekli ihtarlar yapıldı. Herhalde gelmeye niyeti yok. Burada bizim yapacağımız, sözleşmesini feshetmek. Bunun için federasyona da başvurduk. Maalesef elimizden başka bir şey gelmiyor"

Ne medyaymış be arkadaş! Ha, bu arada haklısınız küfür etmemiş. Demek ki o kadar da kötü şeyler söylememiş. Sadece karakterinden, sporcu ahlağından falan dem vurmuş. Onlarda medyanın gazıyla...

Sen daha kendi başkanının söylediklerine inanmıyorsun. Farklı bir dünyada yaşıyorsunuz sanırım...

Şimdi Adnan Başkan bizim başkanımız diye ağzından her çıkan söze inanmalımıyız? Bu sözleri belirli çerçevelerde değerlendirip, sorgulamamız gerekmez mi? Adnan Polat'ın beyninden "nabıza göre şerbet verme, politik konuşma" özellikleri çekilip alınmış mıdır?

Lincoln konusundaki açıklamalarına gelirsek; Adnan Polat topu Lincolne atmayıp ne yapacaktı? Başka ne yapmasını bekliyordunuz? Ben Show Tvde sıcak bir Temmuz günü o konudaki açıklamalarını izlerkenden biliyordum zaten bu tarz şeyler söyleyeceğini. Topu Lincolne atmak yerine "Biz Lincolnle mental olarak ilişkimizi Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle bitirmiştik, Onu yeni sezonda düşünmediğimiz için kampa katılmasını istemedik, Onunla anlaşıp Brezilya'ya erkenden yolladık, Almanya kampına gelince kapıdan içeri almadık mı diyecekti?" Tabii ki böyle demez Başkan Adnan Polat. Durumun vaziyetine göre demeç veriliyor, bunu anlamak zor değil. Yönetimin medya baskısına dayanamadığı belli, bunun da en büyük sebebi sizin gibi medyanın bilinçaltına etki etmeyi başardığı taraftarlar. Medyanın gazına gelip Lincolne sırtınızı çevirdiğiniz için, yönetim bu baskıyı göğüslemek yerine baskıya olumlu cevap vermeyi tercih etti.

Bize "farklı dünyada yaşıyorsunuz" demişsiniz ama sizin dünyanızın da bizden pek farkı yok. Paralel evrenler olsa gerek. :)

Sevgiler.

"Show TV Ana Haber Bülteni'nde Ali Kırca'ya telefonla bağlanan Polat, geç gelme alışkanlığını bu sene de sürdüren ve yeni sezon kampına henüz katılmayan sambacı için, 'Lincoln dönse de artık Galatasaray forması giyemez. Tesislerde antrenman bile yapamaz' dedi.

Polat sözlerini şöyle sürdürdü: 'Lincoln ile Galatasaray arasındaki ilişki bitmiştir. Dönse bile Florya'ya giremeyecek. Kendisine antrenman için bir yer sağlanacak. Şu ana kadar her türlü bahaneyi bize sundu ve hepsini dinledik. Ama artık çok sıkıldık. Lincoln kendisine bir kulüp bulabiliyorsa bulsun. Eğer bulamazsa Galatasaray kapısı kendisine sonsuza dek kapandı.".

Nasıl bir gaz bir başkana bunları söylettiriyor acaba? Aynısından bende istiyorum çok manyak birşey gibi duruyor!!!!

Şimdi Adnan Başkan bizim başkanımız diye diye ağzından her çıkan söze inanmalımıyız? Bu sözleri belirli çerçevelerde değerlendirip, sorgulamamız gerekmez mi? Adnan Polat'ın beyninden "nabıza göre şerbet verme, politik konuşma" özellikleri çekilip alınmış mıdır?

Lincoln konusundaki açıklamalarına gelirsek; Adnan Polat topu Lincolne atmayıp ne yapacaktı? Başka ne yapmasını bekliyordunuz? Ben Show Tvde sıcak bir Temmuz günü o konudaki açıklamalarını izlerkenden biliyordum zaten bu tarz şeyler söyleyeceğini. Topu Lincolne atmak yerine "Biz Lincolnle mental olarak ilişkimizi Bülent Korkmaz'ın gelmesiyle bitirmiştik, Onu yeni sezonda düşünmediğimiz için kampa katılmasını istemedik, Onunla anlaşıp Brezilya'ya erkenden yolladık, Almanya kampına gelince kapıdan içeri almadık mı diyecekti?" Tabii ki böyle demez Başkan Adnan Polat. Durumun vaziyetine göre demeç veriliyor, bunu anlamak zor değil. Yönetimin medya baskısına dayanamadığı belli, bunun da en büyük sebebi sizin gibi medyanın bilinçaltına etki etmeyi başardığı taraftarlar. Medyanın gazına gelip Lincolne sırtınızı çevirdiğiniz için, yönetim bu baskıyı göğüslemek yerine baskıya olumlu cevap vermeyi tercih etti.

Bize farklı dünyada yaşıyorsunuz demişsiniz ama sizin dünyanızın da bizden pek farkı yok. Paralel evrenler olsa gerek. :)

Sevgiler.

Mevzu Adnan Başkana karşı çıkıp çıkmamak değil, tüm suçu medyaya diğer takım elemanlarına, her türlü t. direktöre ve en sonunda da yönetime atarken

"Ulan acaba bu işte bir terslik var mıdır?" diye düşünmenizi sağlamaya çalışıyorum. "Adnan Polat neden böyle bir şey yapsın ki?"

diye düşünmenizi de sağlayabilirim diye ummuştum. Ayrıca karaktersiz olduğunu nereden biliyorsun diye sormuştun bana. SAnırım Emir'in antrenman rapolarından daha geçerli olması doğaldır başkanın konuşmasının? Bu arada hepimiz paralel evrenlerde yaşıyoruz zaten. İster istemez:)

Skibbe'nin ilginç, Bülent Korkmaz'ın anlaşılmaz sisteminde Arda ve Kewell'ın yaratıcılığını anlayamamak olağan karşılanabilir... Geçen seneki gol yollarındaki aksaklıkların hepsini Lincoln yokluğuna bağlamak da yanlış olur...

Bu sene Rijkaard'ın sisteminde sonuç ortada.... Arda ve Kewell'ın ne kadar yaratıcı olduğunu görüyoruz... Adama İngiltere gibi yerde en üst düzey takımda boşuna ilk 11 oynatıp "büyücü" lakabını herhalde çok koştuğu için vermezler :) Ha eğer Lincoln bu sistemde daha yaratıcı olur deniyorsa önce Rijkaard'ın onu istemesi lazım ki Rijkaard istemiyor.... Yani modern futbol anlayışında bu tür futbolcuya yer yok.... Adam bir Romario ya da Ronaldinho değil ki tek bir özelliği o kadar üstün olsun ki diğer açıklarını kapatsın (bunu uluslararası düzey futbol için söylüyorum yoksa Denizlispor'a harika oynamış bana ne)... Ayrıca Lincoln için kullanılabilecek en yanlış terimlerden birisinin "komple" olduğunu düşünüyorum, sadece hucüm anlamında düşünsek bile bir kere topsuz oynamayı boşluk yaratmayı sevmiyor, yapmıyor veya yapamıyor Bunları bile yapamayan bir oyuncu nasıl komple bir hucüm futbolcusu olur?

Futbolda yaratıcı olmak çalım atmak değildir ki, Elano ve Kewell'ın Lincoln ile birebir aynı mevki oyuncu olmadıkları aşikar ama buna rağmen daha verimli olurlar

kanaatindeyim...

sevgiler

Ben oyuncunun sistem içindeki yaratıcılığından bahsetmiyorum, bireysel yaratıcılıktan bahsediyorum. Lincolnü Rijkaardın sisteminde izleyemediğimiz için karşılaştırmak yanlış olur. Ama geçen seneki Skibbe sisteminde hücum bölgesindeki herkese(buna Arda ve Kewell da dahil) yeterince özgürlük verilmişti. Lincoln yaratıcılığını kullanarak muhteşem ara paslarıyla 18 asist yapıp araya koşularıyla 7 gol atarken, Kewell ve Arda hem oyun olarak hem de istatistik olarak pek birşey veremediler. Lincoln yokken topu alıpta iki ara pası atıp skora yönelik hareketlerde bulunamadılar. Bundan dolayıdır ki geçen sezon Lincolnün oynamadığı dönemlerde, takımın ve Barosun attığı gol sayısı yarı yarıya azaldı hatta tek golle yetindiğimiz pek çok maç oldu.

Büyücü lakabından felan bahsetmişsiniz. Farzedelim büyücü lakabını yaratıcı olduğu için taktılar, iyide o zamanlar Harry Kewell hızlı, güçlü, kuvvetli, atik bir oyuncuydu. Kanat oyuncusunda olması gereken bütün özellikler vardı, dolayısıyla yaratıcılığı daha üst seviyedeydi. Bizde ise 31 yaşında ve malum hastalığından ötürü tam anlamıyla bir kanat oyuncusu gibi oynayamıyor. Kewellın yaratıcılığının temelini oluşturan hızı, çevikliği ve atikliğinin körelmesi sonucu yaratıcılığı büyük oranda düşürüyor.

Lincoln bu sistemde olsa eminim Arda ve Kewelldan çok daha yaratıcı işler yapardı. Rijkaard istemiyor demişsiniz ama Rijkaard geldiğinde "Lincolnün takımda olmasını isterim, geçen sezonki maç kasetlerinden izlediğime göre iyi bir oyuncu, Kendisi ile görüşücem" tarzında demeçler verdi. Modern futbolda yer yok demişsiniz ama Rijkaard'ın Şampiyonlar Ligini kazanan 2006 Barcelona'sının 1 numarası Ronaldinho değil miydi? Bu Ronaldinho defans mı yapardı? Deli gibi pres mi yapardı? Hayır, Lincoln tarzında bileklerine hakim, oyun zekası yüksek, teknik bir oyuncuydu.

Sevgiler.

Bu konuyla ilgili genel görüşümü söyleyip gidiyorum.

Öncelikle lincoln'ü savunan arkadaşları tebrik ediyorum. Bunlar zoru seven arkadaşlar anladığım kadarıyla. Bakın; bizim işimiz kolay ; "Lincoln karaktersizdi" deyip mevzuuyu kapatabiliyoruz. Yani lincoln'e sallamamız yetiyor. Ama bu arkadaşların yolu çok zor ve uzun. Önce kalli- Bülent Korkmaz ikilisine çamur atmak gerekli bunlar teknik patron olarak zaten genel hedefler. Akabinde Ayhan-Sabri-Ümit Karan ve Hasan Şaş gibi isimlerde bu listeye katılmalı. Arda zaten komplocuların başı. On numara ve takımın yıldızı olma aşkıyla yapamayacağı şey yok. Listenin üst sıralarına yazalım. Medyanın zaten allah belasını versin. Yönetimin payını da unutmamak gerekir bu olayda. Özellikle Adnan Başkan(nedenini anlayamasam da) politik bir şekilde lincoln'ü göndermeyi planlamıştı(özhan canaydın aldığı için olabilir. Aha! bir olayı daha çözdüm) Bir de bu medyanın "gazına gelmiş" taraftar kitlesi var ki sorma gitsin! Evet lincolnsever arkadaşlar bunların tümünü karalamak zorunda. Gerçekten takdire layık. Çok zor bir yol. Aynı "Allah!!!" deyip uçan sabri beyinki gibi. Başarılar diliyorum.

Yunus Emre Çayırlı, seni severim. Sen benden pek hazzetmiyorsun sanırım ama olsun... Seninle ilgili de şunları söyleyeceğim;

Komplo teorilerin çok başarılı. Gerçekten. Zaten bir komplo teorisini başarılı yapan en büyük etken asla olmamış ve/veya olamayacak olmasıdır(üstte bir tane de ben yazdım, yorumlarsan sevinirim). Bu bakımdan anlattıkların muazzam(bir kanıtın olmadığı için bunları diyorum. Varsa lütfen bunları sun bilgilendir bizi). Son olarak öyle bir zorladın ki halamın bıyığı çıktı ve amcam oldu. Tebrikler.

Saygılar.

hala lincolnu savunanlar mi var sasirdim valla adamin yapmadigi sey kalmadi

Ben oyuncunun sistem içindeki yaratıcılığından bahsetmiyorum, bireysel yaratıcılıktan bahsediyorum. Lincolnü Rijkaardın sisteminde izleyemediğimiz için karşılaştırmak yanlış olur. Ama geçen seneki Skibbe sisteminde hücum bölgesindeki herkese(buna Arda ve Kewell da dahil) yeterince özgürlük verilmişti. Lincoln yaratıcılığını kullanarak muhteşem ara paslarıyla 18 asist yapıp araya koşularıyla 7 gol atarken, Kewell ve Arda hem oyun olarak hem de istatistik olarak pek birşey veremediler. Lincoln yokken topu alıpta iki ara pası atıp skora yönelik hareketlerde bulunamadılar. Bundan dolayıdır ki geçen sezon Lincolnün oynamadığı dönemlerde, takımın ve Barosun attığı gol sayısı yarı yarıya azaldı hatta tek golle yetindiğimiz pek çok maç oldu.

Büyücü lakabından felan bahsetmişsiniz. Farzedelim büyücü lakabını yaratıcı olduğu için taktılar, iyide o zamanlar Harry Kewell hızlı, güçlü, kuvvetli, atik bir oyuncuydu. Kanat oyuncusunda olması gereken bütün özellikler vardı, dolayısıyla yaratıcılığı daha üst seviyedeydi. Bizde ise 31 yaşında ve malum hastalığından ötürü tam anlamıyla bir kanat oyuncusu gibi oynayamıyor. Kewellın yaratıcılığının temelini oluşturan hızı, çevikliği ve atikliğinin körelmesi sonucu yaratıcılığı büyük oranda düşürüyor.

Lincoln bu sistemde olsa eminim Arda ve Kewelldan çok daha yaratıcı işler yapardı. Rijkaard istemiyor demişsiniz ama Rijkaard geldiğinde "Lincolnün takımda olmasını isterim, geçen sezonki maç kasetlerinden izlediğime göre iyi bir oyuncu, Kendisi ile görüşücem" tarzında demeçler verdi. Modern futbolda yer yok demişsiniz ama Rijkaard'ın Şampiyonlar Ligini kazanan 2006 Barcelona'sının 1 numarası Ronaldinho değil miydi? Bu Ronaldinho defans mı yapardı? Deli gibi pres mi yapardı? Hayır, Lincoln tarzında bileklerine hakim, oyun zekası yüksek, teknik bir oyuncuydu.

Sevgiler.

Lincoln'ün Ronaldinho ile karşılatırılması bence biraz hatalı olur, çünkü Ronaldinho ve Romario gibi oyuncuların öyle özellikleri var ki bunlar onların uluslararası seviyede diğer eksilerini örtüyor... Bu özellikleri de onları istisnai kılıyor... Şimdi Lincoln herhangi bir özelliği itibariyle dünya futbolunda diğer tüm oyunculara uluslararası seviyede ezici bir üstünlük sağlayacak bir özelliği yok... Kendi ülkesinin milli takımına bile seçilemezken o mill takımın kaptanlığını yapmış Ronaldinho'yla kıyası mümkün gözükmüyor...

Futbol oyununda yaratıcılık oyun zekası ile olur kanaatindeyim ki bunun da atletik özelliklerle bir ilgisi bulunmuyor.... Popescu, Hagi gibi oyuncularımız atletik özelliklerinden ziyade oyun zekası ile öne çıkan oyuncular...

Kewell'ın oyun zekası ve yaratıcılığının Lincoln'den üstün olduğunu söylersem bana katılırsınız herhalde... Zaten akıllı oyuncu dışarıda da kendini belli ediyor... Lincoln'ün saha dışında ve sezon öncesi yaptığı hareketler hiç de akıllı bir adamın hareketlerine benzemiyor

Zaten her ikisinin de kariyeri ortada bir tanesi en üst düzeyde futbol oynamış ve hala dünyanın en üst seviyeeki ligi Premier Lig'den 31 yaşından sonra bile teklif alırken diğeri Almanya'nın vasat bir takımından daha büyük bir klüp olan Galatasaray da tutunamamış bir oyuncu... Bu da bana Linoln'ün GS seviyesini kaldıramadığını gösteriyor...

Bazılarımızın kalpten inandığı ve duygusal olarak bir bağ kurmuş olmaları tabiidir... Ama bu gerçekleri değiştirmiyor, GS'nin bir kısım seyircisi dışında kimse Lincoln'u istemiyor o yüzden işsiz...

Sevgiler

hala lincolnu savunanlar mi var sasirdim valla adamin yapmadigi sey kalmadi

Yaptığı tabiki yanlış ama burada tek suçlu Lincoln değil basının da suçu var

Lincoln eğer bu sene kadroda oılsaydı Rıjkaard la çalışsaydı o zaman gerçek Lincolnü görecektik.

Şu an eminim takıma gelse tekrar takımın en iyilerinden olur..

''Seni buraya getiren yeteneğindir, seni burada tutacak olan ise karakterindir.'' sözü ne güzel bir söz değil mi? :D

Medya baskısı sonucu yönetici mi etkilenirmiş :asd: bırakın hayal kurmayı :asd:

Yaptığı tabiki yanlış ama burada tek suçlu Lincoln değil basının da suçu var

Lincoln eğer bu sene kadroda oılsaydı Rıjkaard la çalışsaydı o zaman gerçek Lincolnü görecektik.

Şu an eminim takıma gelse tekrar takımın en iyilerinden olur..

Kusura bakma ama senin kadar boş yorumlar yazan üye görmedim.

Medya baskısı sonucu yönetici mi etkilenirmiş :asd: bırakın hayal kurmayı :asd:

Sadece etkilese iyi, televizyona çıkıp karakteri hakkında demeç verdiyor. Bu klüpten içeri giremez, antrenman bile yapamaz dedirtiyor medya Adnan Polat'a. Halbuki şeker gibi çocuk bu lincoln.

Sadece etkilese iyi, televizyona çıkıp karakteri hakkında demeç verdiyor. Bu klüpten içeri giremez, antrenman bile yapamaz dedirtiyor medya Adnan Polat'a. Halbuki şeker gibi çocuk bu lincoln.

sütten çıkmış ak kaşık :D :asd:

Neymiş be bu medya vay anasını :D bi de hergün dalga geçiyoruz meğer yönetim ciddiye alıyormuş :D

Lincoln geriye dönse bakalım bu yorumları yazanlar tekrar Lincoln diye bağırmayacaklarmı

En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.

Lincoln geriye dönse bakalım bu yorumları yazanlar tekrar Lincoln diye bağırmayacaklarmı

Dönerse ya tutarsa göl yoğurt maya vs. :asd:

nasreddin.jpg

En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.

Zamanında yapmış olduğu hareketler ( Schalkedeyken )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt