"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.

Lincoln´u getirirken ciddi bir yıllık ücrete anlaşmıştık 3.5 milyon avro

Lincolne teklifler geliyor ama doğal olarak Lincon Galatasaraydaki kazancını istiyor

Bu krizdede Avrupanın kalburustu takımları dışındada kimse o parayı veremez

Bukadar basit:)

En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.

Tabii ki medya Semih! Kusura bakma ama senin kafan da pek çalışmıyormuş... Türk medyası tüm dünyada baskı yarattı. Saftirik, düşünmekten ve muhakeme etmekten aciz insanlık da buna kandı! İşte olay bundan ibarettir. Tabii Kalli almanya da, Bülent Korkmaz azerbaycan da arda ve Adnan Polat da tüm dünya çapında lobi faaliyetlerine devam etmekteler. Bu da önemli bir etken. Harbi bıyık çıkacak halamda yahu:D

Tabii ki medya Semih! Kusura bakma ama senin kafan da pek çalışmıyormuş... Türk medyası tüm dünyada baskı yarattı. Saftirik, düşünmekten ve muhakeme etmekten aciz insanlık da buna kandı! İşte olay bundan ibarettir. Tabii Kalli almanya da, Bülent Korkmaz azerbaycan da arda ve Adnan Polat da tüm dünya çapında lobi faaliyetlerine devam etmekteler. Bu da önemli bir etken. Harbi bıyık çıkacak halamda yahu:D

Kafa ??

Çalışmak ??

Semihin :o

Lincolne teklifler geliyor ama doğal olarak Lincon Galatasaraydaki kazancını istiyor

Arkadaşım mesela sen 3.5 istiyorsun ama vermiyorlar 2,5 razı olmazmısın :asd:

yani ya 3.5 ya hiç mi ?daha iyi

bırakın bu ayakları Lincolnün yüzüne bakan yok kimse böyle sorunlu oyuncu is-te-mez

Sen önce benim öğlen yazdıklarıma cevap ver. Klübe teklif gelmiş de bizimkiler illa ki şunu isteriz mi demiş? Teklif veren bile yok yahu! Bir frankfurt onlarda kiralamaya çalıştılar(skibbe etkeni). Lincoln maaşı kabul etmedi diyorsan daha da mantıksız "Bana 1 milyon veriyorlar, en iyisi ben evde oturup hiçbirşey kazanmayayım, daha karlı" mı demiş? Hahaha:D

Önemli Düzeltme: Kamuoyundan özür dilerim, pembe dizi hasılatını hesaba katamamıştım.

Sen önce benim öğlen yazdıklarıma cevap ver. Klübe teklif gelmiş de bizimkiler illa ki şunu isteriz mi demiş? Teklif veren bile yok yahu! Bir frankfurt onlarda kiralamaya çalıştılar(skibbe etkeni). Lincoln maaşı kabul etmedi diyorsan daha da mantıksız "Bana 1 milyon veriyorlar, en iyisi ben evde oturup hiçbirşey kazanmayayım, daha karlı" mı demiş? Hahaha:D

Peki Lincolnun daha iyi bir teklif gelmesi için beklediği ihtimalini hiç düşündünüz mü Sayın Ahmet Özgün Güven ?

İşine gelmeyince mantıksız oluyor zaten

Bunu söyleyenin sen olması işin en enteresan noktası. Ama illa ki cevap vermemi istiyorsan vereyim: Söylediklerin komplo teorisinden öteye gi-de-mez. O yüzden mantıklı mı mantıksız mı tartışmaya gerek bile yok. Ama hadi onu da tartışalım, o güzel hatırın için. Bir adam parayı beğenmediği için kaç aydır top oynamıyor(bu arada rutin olarak aydan aya 0 lira/dolar/euro kazanıyor), iyi bir teklif bekliyor. Belki bir sezon futbol oynamayacak, ve boşta. Ayrıca 31 yaşında. Şimdi sen düşün bakalım bunlar ne kadar mantıklı? Ayrıca sercan konusunda da böyle yaptın adnan polat'ın açıklamalarını koyunca da hiçbir cevap yazmadın. Seni oralarda da görmek isterdik ama neyse...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt