Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: "Dönmek istiyorum"
@Atakan
Görünen köy kılavuz istemez
@Atakan
Görünen köy kılavuz istemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.
En basit örneği madem bu kadar yetenekli neden bir kulüple anlaşamıyor. Lincoln'e şu ana kadar tek teklifi veren kulüp almanya'nın küme düşmemeye oynayan Eintrag Frankfurt takımı. Sebebi nedir biraz düşünün.
Tabii ki medya Semih! Kusura bakma ama senin kafan da pek çalışmıyormuş... Türk medyası tüm dünyada baskı yarattı. Saftirik, düşünmekten ve muhakeme etmekten aciz insanlık da buna kandı! İşte olay bundan ibarettir. Tabii Kalli almanya da, Bülent Korkmaz azerbaycan da arda ve Adnan Polat da tüm dünya çapında lobi faaliyetlerine devam etmekteler. Bu da önemli bir etken. Harbi bıyık çıkacak halamda yahu![]()
Lincoln´u getirirken ciddi bir yıllık ücrete anlaşmıştık 3.5 milyon avro
Lincolne teklifler geliyor ama doğal olarak Lincon Galatasaraydaki kazancını istiyor
Bu krizdede Avrupanın kalburustu takımları dışındada kimse o parayı veremez
Bukadar basit![]()

Lincoln´u getirirken ciddi bir yıllık ücrete anlaşmıştık 3.5 milyon avro
Lincolne teklifler geliyor ama doğal olarak Lincon Galatasaraydaki kazancını istiyor
Bu krizdede Avrupanın kalburustu takımları dışındada kimse o parayı veremez
Bukadar basit![]()
Kafa ??
Çalışmak ??
Semihin![]()
Sen önce benim öğlen yazdıklarıma cevap ver. Klübe teklif gelmiş de bizimkiler illa ki şunu isteriz mi demiş? Teklif veren bile yok yahu! Bir frankfurt onlarda kiralamaya çalıştılar(skibbe etkeni). Lincoln maaşı kabul etmedi diyorsan daha da mantıksız "Bana 1 milyon veriyorlar, en iyisi ben evde oturup hiçbirşey kazanmayayım, daha karlı" mı demiş? Hahaha![]()
İnadına Lincoln ulan !!
giden gitti kalan sağlar bizimdir Peki Lincolnun daha iyi bir teklif gelmesi için beklediği ihtimalini hiç düşündünüz mü Sayın Ahmet Özgün Güven ?
İnadına Lincoln ulan !!
haha istediğin kadar inadına degiden gitti kalan sağlar bizimdir
![]()
Emin ol böyle bir cevap versen daha mantıklı olurdu:
Lincolnün gitmesi ona karşı sevgimi bitirmez değilmi ??
İşine gelmeyince mantıksız oluyor zaten
İşine gelmeyince mantıksız oluyor zaten
Bilemem çokta umrumda değil açıkçası![]()
Seninde söylediklerin umurumda değil işte Lincoln sevgidi bende bitmez..
Takmıyorum merak etme No prablım
understand me

Bana ne kardeşim bitmezse bitmesin git lincolne söyle benden ne istiyorsun![]()