"Dönmek istiyorum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: "Dönmek istiyorum"

Bunu söyleyenin sen olması işin en enteresan noktası.

Neden işin enteresan noktası pek anlamadım. Sanırım Sercan konusunda cevap yazmadığım için diyorsun

Ama illa ki cevap vermemi istiyorsan vereyim: Söylediklerin komplo teorisinden öteye gi-de-mez. O yüzden mantıklı mı mantıksız mı tartışmaya gerek bile yok. Ama hadi onu da tartışalım, o güzel hatırın için. Bir adam parayı beğenmediği için kaç aydır top oynamıyor(bu arada rutin olarak aydan aya 0 lira/dolar/euro kazanıyor), iyi bir teklif bekliyor. Belki bir sezon futbol oynamayacak, ve boşta.

Ayrıca 31 yaşında. Şimdi sen düşün bakalım bunlar ne kadar mantıklı?

Bende sana birkaç şey söyleme gereği duydum bu konuda

Bir adam Galatasaraydan çuvalla para kazanmış 6-7 ay işsiz kalsa bile pek etkilemez onu,Galatasaraydaki teklifine yakın bir teklif için zamanı var acil parayada ihtiyacı yok Ayrıca Lincoln 30 yaşında 79 doğumlu Onunla aynı yaştaki Linderoth´un birkaç yıl daha rahat hizmet verebileceğini düşünüyorsak Lincoln´unde başka bir takıma rahat bir şekilde bu hizmeti verebileceğini düşünmek mantıksız olaz sanırım

Ayrıca sercan konusunda da böyle yaptın adnan polat'ın açıklamalarını koyunca da hiçbir cevap yazmadın. Seni oralarda da görmek isterdik ama neyse...

Emin ol Sercan konusundaki Postunu görsem cevap verirdim

Saygılar

Hadi bakalım öyle olsun. Lincoln ün çuvalla parasının olduğu ve çalışmaya ihtiyaç duymadığı konularında hemfikiriz. Ölene kadar yaşatır onu bu para. Yani çalışmasına falan gerek yok. O da benim kafadan sanırım ki çalışmıyor. Bu arada 22.01.1979 doğumlu lincoln. Yani birinci ayda doğmuş. Bir ay önce doğsa 78 li olacak hala 30 yaşında diyorsun...

Lincoln'ün oyun stiline hayrandım, çok da zeki futbolcuydu bence. Topa dokunuşu, arkadaşlarını yönlendirmesi, gerekince kısa paslarla oyun kurması, hatta top çalması vs. İyi oyuncuydu, dünya standartlarında bir forvet arkasıydı..

Şimdi başka bir boyutu var olayın bence, çünkü sorun sadece Lincoln'le ilgili değil. Taraftar adama futbol tanrısı gibi davrandı, daha doğrusu bir futbol tanrısı olmasını bekledi. Halbuki adam asla bir Hagi değildi, sadece dünya klasında, yetenekli bir forvet arkası oyuncusuydu.

Adam bir "futbol tanrısı"na dönüşemeyince de "hayal kırıklığı" oldu. Yani ya en üst katta yer alacaktı ya da bodrumda yaşayacaktı.. İkisini de istemedi, karakteri uygun değildi. "Karaktersiz" diyenlere katılmıyorum, kişisel olarak tanımadan böyle bir tabir kullanılması yanlış, fakat "uygun değildi" daha doğru olur burada.

Çünkü eğer söz konusu profosyonel ahlak ise, Almanya'da yaşarken, Diego'nun vs. yaptıklarının yanında hiçbir vukuatı olmamıştır bu adamın. Bir anlamda bizim davranışımız karşılığını buldu yani, kaldıramadı adam.

Olsaydı keşke, ama olmadı. Bundan sonrada olamaz pek, şimdi de onun yerine kadromuzda dünya klasında bir başka orta saha ve kanat adamı mevcut. Dersimizi alıp aynı şeyleri yapmamak da bizim elimizde. (Keita ve Lyon taraftarının arasında geçenler de pek farklı değil hani bizim Lincoln ile olan ilişkimizden)

"Ya futbol tanrısı olursun, ya da biz alnına "futbolcu değil" etiketini yapıştırırız. Ama yine de her zaman elinden geleni yapmalısın" düşüncesi var bizde. Tırnak içindeki ikinci cümle çok yanlış olmasa da, ilk cümledeki zihniyetin bunun gerçekleşmesini daha zor kıldığı da bir gerçek. İlk başta biz ilk cümleyi atalım futbol sözlüğümüzden ki oyuncuların ikinci cümleyi gerçekleştirmesi daha kolay olsun.

Tabii ki medya Semih! Kusura bakma ama senin kafan da pek çalışmıyormuş... Türk medyası tüm dünyada baskı yarattı. Saftirik, düşünmekten ve muhakeme etmekten aciz insanlık da buna kandı! İşte olay bundan ibarettir. Tabii Kalli almanya da, Bülent Korkmaz azerbaycan da arda ve Adnan Polat da tüm dünya çapında lobi faaliyetlerine devam etmekteler. Bu da önemli bir etken. Harbi bıyık çıkacak halamda yahu:D

Onu bunu bilmem arkadaş kulaklarımla duydum, gözlerimle gördüm Arda ve Bülent'in Lincoln hakkında atıp tuttuklarını adam hala takımda aktif futbolcusuyken. Bülent futbol yorumcusuyken yollardım, oynatmazdım, kadro dışı bırakırdım diye buyurdu. Sonrasında hoca olunca müthiş(!) planını devreye koydu. Arda GS TV'de hemde(!) eline almış mikrofonu diğer futbolcularında yanında Kewell'ı fişteklemeye çalışıyor sonra Kewell ağzının payını verdi o başka. Kaptan'da olsa babamın oğlu'da olsa kim olursa olsun böyle davranana hoş bakmam. Kalli transferi bana sorulmadan yapıldı diye (kendisi yapınca ne olacaksa!)sezonun başında adam Schalke'den gelir gelmez gönderin diye sayıklamaya başladı. Dürüst (!) Türk spor medyası 15 gün takan Alex'le 1 ay gibi bir süre dönmeyen Carlos'u 1 sütun haber yapmadı. Adamların döndüğünü haber verirken 1 ay rötarlı geldiğini öylesine yazmışlar. Lincoln olunca manşet binbir olay, Carlos olunca kolay olur mu böyle adalet? Kimse medyanın bu işte payı olmadığını söylemesin! Futbolcu eskilerini, eski başkanları kullanarak fişteklediler Polat'ı sağolsun kendiside düştü bu tuzağa. Peki ya Lincoln denen baş belasının payı yok mu? Var. Adam öyle karşılandı ki öyle davranılmış ki kendisine dünyası değişmiş. Çok iyi futbolcu ne Kewell, ne Arda yarısı eder tekniği, oyun zekâsı onlarda yok. Ama tatili seviyor bunun için kendisine verilen izni deliyor. Sinan Engin gibi bir yöneticimiz yoktu bu krizi elimize, yümüze bulaştırdık ağızlara sakız olduk. Ayrıca Lincoln'ün bir gece İstanbul gecelerinde serserilik yaptığını kimse iddia edemez! Evinden çıkmayan bir adamdı bazıları gibi gece kuşu değildi. Kısacası paramızla rezil olduk.

Dipnot: Bülent Korkmaz hoca falan değil, eğer o hocaysa Rijkaard'a başka bir ünvan bulmak lazım.

Hehe şu video işi de komedi olmaya başladı :asd: sanki biz adamın futboluna laf atıyoruz :D

Onu bunu bilmem arkadaş kulaklarımla duydum, gözlerimle gördüm Arda ve Bülent'in Lincoln hakkında atıp tuttuklarını adam hala takımda aktif futbolcusuyken. Bülent futbol yorumcusuyken yollardım, oynatmazdım, kadro dışı bırakırdım diye buyurdu. Sonrasında hoca olunca müthiş(!) planını devreye koydu. Arda GS TV'de hemde(!) eline almış mikrofonu diğer futbolcularında yanında Kewell'ı fişteklemeye çalışıyor sonra Kewell ağzının payını verdi o başka. Kaptan'da olsa babamın oğlu'da olsa kim olursa olsun böyle davranana hoş bakmam. Kalli transferi bana sorulmadan yapıldı diye (kendisi yapınca ne olacaksa!)sezonun başında adam Schalke'den gelir gelmez gönderin diye sayıklamaya başladı. Dürüst (!) Türk spor medyası 15 gün takan Alex'le 1 ay gibi bir süre dönmeyen Carlos'u 1 sütun haber yapmadı. Adamların döndüğünü haber verirken 1 ay rötarlı geldiğini öylesine yazmışlar. Lincoln olunca manşet binbir olay, Carlos olunca kolay olur mu böyle adalet? Kimse medyanın bu işte payı olmadığını söylemesin! Futbolcu eskilerini, eski başkanları kullanarak fişteklediler Polat'ı sağolsun kendiside düştü bu tuzağa. Peki ya Lincoln denen baş belasının payı yok mu? Var. Adam öyle karşılandı ki öyle davranılmış ki kendisine dünyası değişmiş. Çok iyi futbolcu ne Kewell, ne Arda yarısı eder tekniği, oyun zekâsı onlarda yok. Ama tatili seviyor bunun için kendisine verilen izni deliyor. Sinan Engin gibi bir yöneticimiz yoktu bu krizi elimize, yümüze bulaştırdık ağızlara sakız olduk. Kısacası paramızla rezil olduk.

Ben de farklı birşey söylemedim ki! Dikkat et aynı şeyleri yazmışız! Alıntı yaptığın mesajı oku bundan sonra sana tavsiyem...

Tabii ki medya Semih! Kusura bakma ama senin kafan da pek çalışmıyormuş... Türk medyası tüm dünyada baskı yarattı. Saftirik, düşünmekten ve muhakeme etmekten aciz insanlık da buna kandı! İşte olay bundan ibarettir. Tabii Kalli almanya da, Bülent Korkmaz azerbaycan da arda ve Adnan Polat da tüm dünya çapında lobi faaliyetlerine devam etmekteler. Bu da önemli bir etken. Harbi bıyık çıkacak halamda yahu:D

Senin gibi 100 tane mesaj yazmadım ki bu topice 10-15 tane içinden saçma bulabilirsen bul ama ben daha çok bulurum seninkilerden :asd:

Sana göre saçma Lincoln takıma gelmediği için kin ve öfkeyle bu kadar konuşuyorsun ( boş )

Adam Barosu yarım dönemde gol kralı yaptı Ben burada Lincolnün Kişiliği ile ilgili konuşmuyorum Futbolcuşluğu ile ilgili konuşuyorum.

Sana göre saçma Lincoln takıma gelmediği için kin ve öfkeyle bu kadar konuşuyorsun ( boş )

Siz daha çok bekleyin Elano nun oynamasını adam beceriksiz Barosu yarım dönemde gol kralı yaptı Ben burada Lincolnün Kişiliği ile ilgili konuşmuyorum Futbolcuşluğu ile ilgili konuşuyorum.

Haha ya şu yazdığını bi oku ne alaka biz Elanoyu daha çok bekliyomuşuzda Baroşmuşta bilmem neymiş :D{bomboş}

Bence sen Lincolnü daha çok beklersin...

edit. extradan yani bu kadar adam Lincolnün futbolu kötü diye mi istemiyor herhalde disipliniyle karakteri vs. sebeplerden ötürü istemiyor kimse adamın futboluna laf atmaz atamaz ama öyle abartılacak kadar süper hiper birisi değildir

Bu videoları Milan'a gönderelim belki ilgilenirler :rolleyes:

Haa doğru, bir ara sadece videolardan bakıp adam seçilirdi adamlarda %90 boş çıkardı :) Fener'in böyle Kıbrıs Rum kesiminden topçu niyetine aldığı bir adam vardı, adam sirkte çalışan top cambazı çıkmıştı .... Top tekniği harikaydı :)

Dünyaca ünlü yetenek falan olsa Almanya'da vasat takımlarda oynamazdı...

Ha şimdi Avrupa'nın vasat takımları, hatta düşük kalite Almanya liginde kümeye oynayan takımlar bile istemiyor kendisini olsun biz baştacı etmeye hazırız :)

Avrupa'nın en iyi takımlarında ciddi karakter hataa alkol uyuşturucu hatta psikolojik problemleri olan adamlar bile oynuyorken Lincoln'ün sırf "karakter" yüzünden oynamaması çok ilginç :) Adam sonuçta vasat hatta vasatın biraz altında bir topçu

Gerçekten böyle durumlarda ara buluculuğu iyi olur bu tip yöneticilerin. Haytalık yapan gece orada burada sürtenlerin korkulu rüyası olur. Zamanında Beşiktaş'ta çok futbolcuyu hizaya getirmiş.

Ben de farklı birşey söylemedim ki! Dikkat et aynı şeyleri yazmışız! Alıntı yaptığın mesajı oku bundan sonra sana tavsiyem...

Özür dilerim okudum ama ben ironi yaptığını zannettim pardon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt