- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Cevap: "Dönmek istiyorum"
Neden işin enteresan noktası pek anlamadım. Sanırım Sercan konusunda cevap yazmadığım için diyorsun
Bende sana birkaç şey söyleme gereği duydum bu konuda
Bir adam Galatasaraydan çuvalla para kazanmış 6-7 ay işsiz kalsa bile pek etkilemez onu,Galatasaraydaki teklifine yakın bir teklif için zamanı var acil parayada ihtiyacı yok Ayrıca Lincoln 30 yaşında 79 doğumlu Onunla aynı yaştaki Linderoth´un birkaç yıl daha rahat hizmet verebileceğini düşünüyorsak Lincoln´unde başka bir takıma rahat bir şekilde bu hizmeti verebileceğini düşünmek mantıksız olaz sanırım
Emin ol Sercan konusundaki Postunu görsem cevap verirdim
Saygılar
Bunu söyleyenin sen olması işin en enteresan noktası.
Neden işin enteresan noktası pek anlamadım. Sanırım Sercan konusunda cevap yazmadığım için diyorsun
Ama illa ki cevap vermemi istiyorsan vereyim: Söylediklerin komplo teorisinden öteye gi-de-mez. O yüzden mantıklı mı mantıksız mı tartışmaya gerek bile yok. Ama hadi onu da tartışalım, o güzel hatırın için. Bir adam parayı beğenmediği için kaç aydır top oynamıyor(bu arada rutin olarak aydan aya 0 lira/dolar/euro kazanıyor), iyi bir teklif bekliyor. Belki bir sezon futbol oynamayacak, ve boşta.
Ayrıca 31 yaşında. Şimdi sen düşün bakalım bunlar ne kadar mantıklı?
Bende sana birkaç şey söyleme gereği duydum bu konuda
Bir adam Galatasaraydan çuvalla para kazanmış 6-7 ay işsiz kalsa bile pek etkilemez onu,Galatasaraydaki teklifine yakın bir teklif için zamanı var acil parayada ihtiyacı yok Ayrıca Lincoln 30 yaşında 79 doğumlu Onunla aynı yaştaki Linderoth´un birkaç yıl daha rahat hizmet verebileceğini düşünüyorsak Lincoln´unde başka bir takıma rahat bir şekilde bu hizmeti verebileceğini düşünmek mantıksız olaz sanırım
Ayrıca sercan konusunda da böyle yaptın adnan polat'ın açıklamalarını koyunca da hiçbir cevap yazmadın. Seni oralarda da görmek isterdik ama neyse...
Emin ol Sercan konusundaki Postunu görsem cevap verirdim
Saygılar
sanki biz adamın futboluna laf atıyoruz