Donnarumma: Teşekkürler Paris

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

1755025921446.webp

Donnarumma;​

Özel Paris taraftarlarına,

Geldiğim ilk günden beri, hem sahada hem de saha dışında, yerimi kazanmak ve Paris Saint-Germain kalesini korumak için her şeyimi verdim.

Ne yazık ki birileri artık takımın bir parçası olamayacağıma ve takımın başarısına katkıda bulunamayacağıma karar verdi. Hayal kırıklığına uğradım ve moralim bozuldu.

Parc des Princes'te taraftarların gözlerinin içine bir kez daha bakıp olması gerektiği gibi veda etme fırsatı bulmayı umuyorum. Eğer bu olmazsa, desteğinizin ve sevginizin benim için dünyalar kadar değerli olduğunu ve bunu asla unutmayacağımı bilmenizi isterim. Tüm duyguların, büyülü gecelerin ve beni evimde hissettiren sizlerin anısını her zaman yanımda taşıyacağım.

Takım arkadaşlarıma, ikinci aileme, her mücadele, her kahkaha, paylaştığımız her an için teşekkür ederim. Her zaman kardeşlerim olacaksınız.

Bu kulüpte oynamak ve bu şehirde yaşamak benim için büyük bir onurdu.

Teşekkürler Paris. 💙❤️

1755027129490.webp

Luis Enrique: "Donnarumma kadro dışı çünkü bu benim kararım. Donnarumma, hiç şüphesiz dünyanın en iyi kalecilerinden biri ve insan olarak da çok daha iyi. Ama bu, üst düzey futbolcuların hayatı. Bu zor kararın yüzde 100 sorumluluğu bana ait. Kolay olsaydı herkes yapardı; bu tür kararlar, takımımın ihtiyaç duyduğu kaleci profilinin ne olduğuyla ilgilidir. Farklı bir kaleci istiyordum ve bu kararı ben verdim"

united yahut city'e gitti herhalt

Taş kuşa çarpar mı acaba?

Geri
Üst Alt