Yoğun şekilde tedavisi süren yetenekli futbolcunun kamp çalışmaları sırasında topla antrenmanlara başlayacağı belirtildi.
Milli futbolcunun ikinci yarının ilk haftasındaki Ankaragücü maçına kadar da hazır hale geleceği öğrenildi.
Fanatik
Sayın AAK bey,Zaten anca ankaragücü'ne filan gol atar.
Ondan birkaç hafta sonrada tekrar yatışa geçer.
Bu vitaminsiz yüüzünden forvetsiz kaldık
Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.Sayın AAK bey,
Adamın ayağı kırıldı, 2.5 aydır sakat ve haber sahalara döneceğiyle ilgili.
Hayır şunun şurasında 3 maç oynayıp sakatlanmış bir adama bu kin neden? Ben de söylüyorum bunun yüzünden forvet alınmadığını ama Akbaba kendi mi dedi beni alın forvet almayın diye?
Ha Ankaragücü gibi takımları yenemedik diye bugün 29 puanımız var orası da ayrı mesele.
Sal biraz kendini bu kadar pesimist olmanın manası yok.
Tamam da suç alanda değil mi?Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.
Cimbomun çocuğu ayaklarına yattı.
Sonra hop maaşı 4 katına çıkararak imzayı attı.
Kendise olan antipatim bu sebepten.
Bu yatişlar, transfer ergenillerine örnek olsun ki bir daha gaza gelip ben cimbomun çocuğuyum diye geçinenlerin pesinden gitmeyin.
Ha tabiki hatanın en büyüğü bu vitaminsize bu paraları verdiren terimde.
O da egosu sebebiyle hatasını kabul etmiyor.
Suç alanda ama kim kime nasıl aldırıyor burasida önemli.Tamam da suç alanda değil mi?
Bir oyuncunun kendini itelemesi bence pek anormal değil.
Boş yapiyorsun kardeş. Emre yerli statüsünde iyi topçu.Zaten anca ankaragücü'ne filan gol atar.
Ondan birkaç hafta sonrada tekrar yatışa geçer.
Bu vitaminsiz yüüzünden forvetsiz kaldık
Sakatlık olayı iyi niyetle de olabilir, abartıyorsun.Suç alanda ama kim kime nasıl aldırıyor burasida önemli.
Oyuncunun kendini kitlemesi Anormal olmayabilir ama Karakter meselesidir bence.
Sonuçta bu iş pazarlama işi değil.
Kendimi kitledim hadi şimdi yatayim manteletise olamaz.
Ya profesyonel olacaksın yada Yiyemiyecegin muzu soymayacaksin.
Bu formayı giymek istiyorsan hakkını vereceksin.
Vermiyorsan demek ki haram yiyorsun.
Profesyonel oldugunu iddaa eden bir futbolcu kendine bakar ve sahada çelimsiz durmaz,rastgele kendini sakatlamaz.
Bak ışte olan yine bize oldu.
Yarım dönemde yaklaşık 5 milyonlarimiz boşa gitti.(verdiğimiz bonservisi saymadim bile)
Ha boşa giden paralar seni uzmuyorsa eğer birşey diyemem.
Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.
Cimbomun çocuğu ayaklarına yattı.
Sonra hop maaşı 4 katına çıkararak imzayı attı.
Kendise olan antipatim bu sebepten.
Bu yatişlar, transfer ergenillerine örnek olsun ki bir daha gaza gelip ben cimbomun çocuğuyum diye geçinenlerin pesinden gitmeyin.
Ha tabiki hatanın en büyüğü bu vitaminsize bu paraları verdiren terimde.
O da egosu sebebiyle hatasını kabul etmiyor.
Omer malesef bir FT kaktirmasidir , evlat deyin , yerlisevicilik deyin , vasatcilik deyin
Hangi sifatla olursa olsun boyle bir ismi kalkip yonetim almaz , FT soyler yonetim de alir . Omer transferi tamamen FT nin itelemesidir , baska sey degil
Yonetim de FT ye "ne omeri hoca.." diyemez , ki futbola karismiyoruz diyorlarsa zaten karismalari da yanlis olur
Ama yonetim hoca hiyearsisi icinde omer rezaletinin sorumlusu FT ise hesabi da ondan sorulmalidir elbet