Dönüş Tarihi Belli Oldu

Cüneyt Tarçın

Moderator
Yönetici
Moderatör
5c231c14ae298b8fee8b32c1

Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Emre Akbaba’dan sevindirici haber geldi.

Yoğun şekilde tedavisi süren yetenekli futbolcunun kamp çalışmaları sırasında topla antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Milli futbolcunun ikinci yarının ilk haftasındaki Ankaragücü maçına kadar da hazır hale geleceği öğrenildi.

Fanatik

Zaten anca ankaragücü'ne filan gol atar.
Ondan birkaç hafta sonrada tekrar yatışa geçer.

Bu vitaminsiz yüüzünden forvetsiz kaldık

Zaten anca ankaragücü'ne filan gol atar.
Ondan birkaç hafta sonrada tekrar yatışa geçer.

Bu vitaminsiz yüüzünden forvetsiz kaldık
Sayın AAK bey,

Adamın ayağı kırıldı, 2.5 aydır sakat ve haber sahalara döneceğiyle ilgili.

Hayır şunun şurasında 3 maç oynayıp sakatlanmış bir adama bu kin neden? Ben de söylüyorum bunun yüzünden forvet alınmadığını ama Akbaba kendi mi dedi beni alın forvet almayın diye?

Ha Ankaragücü gibi takımları yenemedik diye bugün 29 puanımız var orası da ayrı mesele.

Sal biraz kendini bu kadar pesimist olmanın manası yok.

Sayın AAK bey,

Adamın ayağı kırıldı, 2.5 aydır sakat ve haber sahalara döneceğiyle ilgili.

Hayır şunun şurasında 3 maç oynayıp sakatlanmış bir adama bu kin neden? Ben de söylüyorum bunun yüzünden forvet alınmadığını ama Akbaba kendi mi dedi beni alın forvet almayın diye?

Ha Ankaragücü gibi takımları yenemedik diye bugün 29 puanımız var orası da ayrı mesele.

Sal biraz kendini bu kadar pesimist olmanın manası yok.
Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.

Cimbomun çocuğu ayaklarına yattı.
Sonra hop maaşı 4 katına çıkararak imzayı attı.
Kendise olan antipatim bu sebepten.

Bu yatişlar, transfer ergenillerine örnek olsun ki bir daha gaza gelip ben cimbomun çocuğuyum diye geçinenlerin pesinden gitmeyin.

Ha tabiki hatanın en büyüğü bu vitaminsize bu paraları verdiren terimde.
O da egosu sebebiyle hatasını kabul etmiyor.

Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.

Bu yatişlar, transfer ergenillerine örnek olsun ki bir daha gaza gelip ben cimbomun çocuğuyum diye geçinenlerin pesinden gitmeyin.

Tamam da suç alanda değil mi?

Bir oyuncunun kendini itelemesi bence pek anormal değil.

Bir zahmet gelsin artik umarim sakatlikdan sonra düsüse gecmez eger öyle birsey olursa kazik kol kadar girmis olur

Tamam da suç alanda değil mi?

Bir oyuncunun kendini itelemesi bence pek anormal değil.
Suç alanda ama kim kime nasıl aldırıyor burasida önemli.

Oyuncunun kendini kitlemesi Anormal olmayabilir ama Karakter meselesidir bence.
Sonuçta bu iş pazarlama işi değil.
Kendimi kitledim hadi şimdi yatayim manteletise olamaz.

Ya profesyonel olacaksın yada Yiyemiyecegin muzu soymayacaksin.

Bu formayı giymek istiyorsan hakkını vereceksin.
Vermiyorsan demek ki haram yiyorsun.

Profesyonel oldugunu iddaa eden bir futbolcu kendine bakar ve sahada çelimsiz durmaz,rastgele kendini sakatlamaz.

Bak ışte olan yine bize oldu.
Yarım dönemde yaklaşık 5 milyonlarimiz boşa gitti.(verdiğimiz bonservisi saymadim bile)
Ha boşa giden paralar seni uzmuyorsa eğer birşey diyemem.

Ayagi kirilan adama yapilan yoruma bak , "kendi kendini sakatlamaz" ...

Emre akbaba mi Gs cocugu ayagina kendisini yamadi , yoksa buradaki bazilari mi Gs li gibi takilip kendini foruma yamiyor acaba

Suç alanda ama kim kime nasıl aldırıyor burasida önemli.

Oyuncunun kendini kitlemesi Anormal olmayabilir ama Karakter meselesidir bence.
Sonuçta bu iş pazarlama işi değil.
Kendimi kitledim hadi şimdi yatayim manteletise olamaz.

Ya profesyonel olacaksın yada Yiyemiyecegin muzu soymayacaksin.

Bu formayı giymek istiyorsan hakkını vereceksin.
Vermiyorsan demek ki haram yiyorsun.

Profesyonel oldugunu iddaa eden bir futbolcu kendine bakar ve sahada çelimsiz durmaz,rastgele kendini sakatlamaz.

Bak ışte olan yine bize oldu.
Yarım dönemde yaklaşık 5 milyonlarimiz boşa gitti.(verdiğimiz bonservisi saymadim bile)
Ha boşa giden paralar seni uzmuyorsa eğer birşey diyemem.

Sakatlık olayı iyi niyetle de olabilir, abartıyorsun.

Terim Akbaba'yla anlaşmış sen ayağın kırılmış gibi yap(buraya hocanın göz kırpan fotosu gelecek), paraları beraber yiyelim diye. Sakatlığı uydurma şimdi de ayak yapıyorlar dönecek falan diye.

Allahaskina hocam ne yatışı adamın ayağı kırıldı koltuk değnekleriyle mi oynayacak kırık ayakla mı gol atacaktı?

Talihsizlik oldu Emre'nin durumu. Şampiyonlar Ligi'nde galibiyeti aldığımız tek maçta emre vardı bir de. Belki dönüşü Avrupa'da çok fayda sağlayacak. Lig giderse uefayi isteriz doğal olarak.

Yav herifin kendisini bize itelemesine gerek yoktuki fener zaten alıyordu adamı. Aynı parayı belki daha fazlasını yine alırdı.

Aboubakarı alsak sakatlansa yatışa gelmiş denecek miydi acaba
Kulübün yanlış transfer politikası oyuncuyu bağlamaz adam forvet almayın ne olur beni mi alın dedi sanki

1545817832959.webp

Forvet alınmaması buna bağlanması ayrıca saçma bir yaklaşım bence.

Iki santrfor alacağız diyenler bunu aldıktan sonra söylüyordu o sözleri. Yönetimin beceremediği santrfor transferini diğer yapılmış x transferlere mal etmek neyin nesi anlamış değilim.

Başakşehir veya Fb zaten alıcaktı Gs'liyim ayağına yattı bize geldi ben de olsam Gs alıcaksa diğer 2 takımı sallarım önceliğim Gs olur 2,5 3 e iş biticekken mal yönetim durdu durdu 4 milyon verdik suç Emre'nin değil üstelik 1 konuya daha gireyim hadi paramız bitti bonservissiz forvet almayı da mı Emre engelledi veya son paramızı 400 bin euroyu Ömer denen kazmaya gömdük o paraya Fansa'dan 5 tane forvet alırdık bazı şeyleri öyle abartıyorsunuz gerçeği görmekten aciz oluyorsunuz şaşıyorum.

Omer malesef bir FT kaktirmasidir , evlat deyin , yerlisevicilik deyin , vasatcilik deyin

Hangi sifatla olursa olsun boyle bir ismi kalkip yonetim almaz , FT soyler yonetim de alir . Omer transferi tamamen FT nin itelemesidir , baska sey degil

Yonetim de FT ye "ne omeri hoca.." diyemez , ki futbola karismiyoruz diyorlarsa zaten karismalari da yanlis olur

Ama yonetim hoca hiyearsisi icinde omer rezaletinin sorumlusu FT ise hesabi da ondan sorulmalidir elbet

Omer malesef bir FT kaktirmasidir , evlat deyin , yerlisevicilik deyin , vasatcilik deyin

Hangi sifatla olursa olsun boyle bir ismi kalkip yonetim almaz , FT soyler yonetim de alir . Omer transferi tamamen FT nin itelemesidir , baska sey degil

Yonetim de FT ye "ne omeri hoca.." diyemez , ki futbola karismiyoruz diyorlarsa zaten karismalari da yanlis olur

Ama yonetim hoca hiyearsisi icinde omer rezaletinin sorumlusu FT ise hesabi da ondan sorulmalidir elbet

yerli sol bek mi var altyapıda ülkede? en iyi tercih ömer bayramdı , alternatif için çamurlama mesajlarından kaçınalım

Geri
Üst Alt