Dönüş Tarihi Belli Oldu

O zaman bu tercihten sikayet edip kabahatli aramayalim . Ama eger arayacaksak da adres teknik direktordur

Sahsi fikrim ise , takima surekli "bu paraya daha iyisi mi var" diyerek ucuz ama orta uzun vadede ciddi yuk bindiren tonla adam aldik

Simdilerde bu azaldi ama mugdat ve omer derken yine hortlamaya basladi bu aliskanlik

Boş yapiyorsun kardeş. Emre yerli statüsünde iyi topçu.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düşmesi için alıyorsak bence de iyi. Ayakta kalan adam istiyorsak kendisi anca yeni yürümeye başlayan çocukla kıyaslanır.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Omer malesef bir FT kaktirmasidir , evlat deyin , yerlisevicilik deyin , vasatcilik deyin

Hangi sifatla olursa olsun boyle bir ismi kalkip yonetim almaz , FT soyler yonetim de alir . Omer transferi tamamen FT nin itelemesidir , baska sey degil

Yonetim de FT ye "ne omeri hoca.." diyemez , ki futbola karismiyoruz diyorlarsa zaten karismalari da yanlis olur

Ama yonetim hoca hiyearsisi icinde omer rezaletinin sorumlusu FT ise hesabi da ondan sorulmalidir elbet
400.000 euro verildi Ömer'in bonservisine. Daha ucuza alınabilecek yerli sol bek var mıdır? Zaten paramızın olmadığı malum. Maaşı 500.000 bu arada. Seneye de 400.000'e inecek.

Güzel haber, bari 100% fit olmadan dönmesin de basimiza yine bir bela almayalim.

400.000 euro verildi Ömer'in bonservisine. Daha ucuza alınabilecek yerli sol bek var mıdır? Zaten paramızın olmadığı malum. Maaşı 500.000 bu arada. Seneye de 400.000'e inecek.

Ustat alma o zaman . Yedeklenecek diye bu kadar alt seviye adam alma , nagatomo ile devam et , sakatlanirsa mevcut defans oyuncularindan birini kaydir , genclerden koy risk al ama omer oluyor da ne oluyor

Arkasina adam kaciriyor gol yediriyor , girdigi pozisyonlarin hepsi ustten aut , bir de bonservis derken senelik ucret derken 3-4 milyon tl yine gideri var , mugdat i da ekle buna , ikisinin toplam maliyeti 5 milyon TL den az degildir , stopaji , ek kirasi , primi , ulasimi , yemegi derken ...

Gerek yok

Ustat alma o zaman . Yedeklenecek diye bu kadar alt seviye adam alma , nagatomo ile devam et , sakatlanirsa mevcut defans oyuncularindan birini kaydir , genclerden koy risk al ama omer oluyor da ne oluyor

Arkasina adam kaciriyor gol yediriyor , girdigi pozisyonlarin hepsi ustten aut , bir de bonservis derken senelik ucret derken 3-4 milyon tl yine gideri var , mugdat i da ekle buna , ikisinin toplam maliyeti 5 milyon TL den az degildir , stopaji , ek kirasi , primi , ulasimi , yemegi derken ...

Gerek yok

alma o zamanla forvet almadılar aynı mantıkla , halimiz ortada

Aldilar iste , mugdat .. sozde forvet , ama beceri skalasi spor toto oldugu icin sen bile "bak almadik durum ortada" diyorsun , haklisin da .. boyle alacagina hic alma , alinca yok hukmunde oluyor cunku

Omer de ayni .. paran yoksa alamazsin kizilir ama paranin kucuk bir bolumune bile cop alirsan hem o paran da buhar olur hem de seni ileri degil geri goturur .

Evet belki kendi demedi forvet almayın diye ama kendini bize kitlemek için elinden geleni yaptı.

Cimbomun çocuğu ayaklarına yattı.
Sonra hop maaşı 4 katına çıkararak imzayı attı.
Kendise olan antipatim bu sebepten.

Bu yatişlar, transfer ergenillerine örnek olsun ki bir daha gaza gelip ben cimbomun çocuğuyum diye geçinenlerin pesinden gitmeyin.

Ha tabiki hatanın en büyüğü bu vitaminsize bu paraları verdiren terimde.
O da egosu sebebiyle hatasını kabul etmiyor.

Antipatin olmayan futbolcu,teknik direktör, başkan ya hadi onlarıda geçtim antipatin olmayan insan varmı ?

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda forvet yok ama yedek sol bek aldılar yani aslında aynı şey değil.

Önce 11 tamamlanır sonra yedeklere geçilir nedense biz hep ters yapıyoruz.

Yillardir böyle ya.

Hep "gelsin ya x yerine bu oturur kulübede" falan gibi laflarla savunuluyor böyle transferler. Net bir sekilde yanlis transfer politikasi bu.

Sen önce ilk 11'e oyuncu al, zaten senin elindeki mevcut ilk 11 oyunculari yedek kalitesinde genelde. Mesela gecen sezon Sinan yedek oyuncu olarak bayagi isimize yaradi, bu sezonun büyük bir kismini ilk 11 oyuncusu olarak gecirdi ve hepimizi hayata küstürdü.

adam şansızdı ya. taraftarda üstüne geliyor sezon sonu gelecek diye 4milyon bayıldık diye taraftarda haklı ama sakatlık işte şansızlık

sakat olmasa belki en skorer oyuncumuz olurdu gol/asist oranında

yedek sol bekinin olmaması da as forvetinin olmaması kadar aciz bence.

Yedek stoper yok Ahmet Çalığı saymıyorsan Ozan çıkmasaydı Ahmet oynardı yani , Yedek kaleci İsmail Çipe , yedek sol bek mi sorun oldu Linnes'i koyardın sola en kötü olur biterdi Ömer'e 12 milyon Tl gömmeye gerek yoktu maaş + bonservis 12 oluyor.

Geri
Üst Alt