Dönüş Tarihi Belli Oldu

Yedek stoper yok Ahmet Çalığı saymıyorsan Ozan çıkmasaydı Ahmet oynardı yani , Yedek kaleci İsmail Çipe , yedek sol bek mi sorun oldu Linnes'i koyardın sola en kötü olur biterdi Ömer'e 12 milyon Tl gömmeye gerek yoktu maaş + bonservis 12 oluyor.

böyle kadro kurulmaz , Mari ya da Nago form olarak bitti diğeri de sakatlandı Linnes'i mi klonlayacaksın. 400.000 euroluk form grafiği iyi bir yerli aldın tutmadı hepsi bu

böyle kadro kurulmaz , Mari ya da Nago form olarak bitti diğeri de sakatlandı Linnes'i mi klonlayacaksın. 400.000 euroluk form grafiği iyi bir yerli aldın tutmadı hepsi bu

Muslera sakatlandı İsmail Çipe miydi yani bizi kurtaracak kaleci ki İsmail Ömere göre kat kat iyi topçu.

Forvet olarak Eren'le Cl + Lige başlayan takım bence bunu sorun ediyorsa zaten başarısız olmayı göze almış bek mi önemli forvet mi söylemeye gerek yok bana kalırsa en önemli mevki forvet sonra orta saha sonra stoper sonra bekler gelir ama neyse.

Emre 'ye gerçekten çok güveniyorum özellikle Belhanda & Feghouli ikilisinin artan performansı Onyekuru 'nun son maçtaki kendisini bulmuş performansına iyi bir Emre Akbaba eklenir devre arasında takımın hücum merkezi olacak kaliteli bir forvet eklersek çok can yakarız

Onyekuru-Transfer-Feghouli
Belhanda-Emre

Şu hücum hattıyla ligdeki her maçta fark yaratırız. Set hücumunda da geçiş oyununda da ilk yarıdaki oyunumuza göre çok daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum. Bu adamları geriden besleyecek hücumu geniş alanlara açacak Nagatomo&Linnes ikilisi + inşallah Sivas maçının 2. yarısındaki gibi etkili oynayan sadece defansif değil takım organizasyonuyla da uğraşacak iki kale arasında etkili olmaya çalışan takımı geriden toplayarak ileri götürecek bir Fernando ile gerçekten durdurulmayacak bir takım oluruz

Muslera sakatlandı İsmail Çipe miydi yani bizi kurtaracak kaleci ki İsmail Ömere göre kat kat iyi topçu.

Forvet olarak Eren'le Cl + Lige başlayan takım bence bunu sorun ediyorsa zaten başarısız olmayı göze almış bek mi önemli forvet mi söylemeye gerek yok bana kalırsa en önemli mevki forvet sonra orta saha sonra stoper sonra bekler gelir ama neyse.

Muslera'nın alternatifi olacak düzeyde yerli kaleci olmadığı için yabancı da alamayacağın için İsmail'e güvendin. Ömer tarih itibariyle Naga alternatifi için maliyet ve form açısından uygundu ama tutmadı.

Muslera'nın alternatifi olacak düzeyde yerli kaleci olmadığı için yabancı da alamayacağın için İsmail'e güvendin. Ömer tarih itibariyle Naga alternatifi için maliyet ve form açısından uygundu ama tutmadı.

Tutmayacağını bile bile yapılan gereksiz 1 transferdi Aynı Muğdat da olduğu gibi altyapıda ne topçular var biz hala nelerle uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt