Dördüncü Yıldıza Doğru

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren Galatasaray, dördüncü yıldızı armasına ilk takan takım olmak için çıkacağı yolculuğun resmi startını 11 Eylül Perşembe günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da veriyor.

Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Cesare Prandelli ve dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek bütün futbolcularımızın katılımıyla Aslantepe’de yapılacak tören, saat 10.30’da başlayacak.

Arena’da sadece medya mensuplarının izleyebileceği görsel şölen, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın konuşmasıyla açılacak.

Galatasaray Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanacak törende daha sonra, teknik direktörümüz Cesare Prandelli ile takım kaptanları Selçuk İnan ve Wesley Sneijder birer konuşma yapacak.

Dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek teknik heyet ve futbolcularımız; tribünlerde kendilerini destekleyen taraftarlara medya aracılığıyla dördüncü yıldız sözü verirken, onlara önemli mesajları da olacak.

11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.30’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki töreni izleyecek yazılı ve görsel medya mensuplarının akreditasyon için 10 Eylül Çarşamba saat 16.00’ya kadar başvuruda bulunmalarını rica ederiz.

https://www.galatasaray.org/kulup/haber/21011.php

Başkan Melo ve seyircisiz oynama cezası konularına değinecek mi acaba?Değinirse iyi olur.

Dördüncü Yıldıza Doğru

Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren*Galatasaray, dördüncü yıldızı armasına ilk takan takım olmak için çıkacağı yolculuğun resmi startını 11 Eylül Perşembe günü,*Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da veriyor.
*
Başkan*Ünal Aysal, teknik direktör*Cesare Prandelli*ve dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek bütün futbolcularımızın katılımıyla Aslantepe’de yapılacak tören, saat 10.30’da başlayacak.
*
Arena’da sadece medya mensuplarının izleyebileceği görsel şölen,*Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın konuşmasıyla açılacak.
*
Galatasaray Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlanacak törende daha sonra, teknik direktörümüz*Cesare Prandelliile takım kaptanları*Selçuk İnan*ve*Wesley Sneijder*birer konuşma yapacak.
*
Dördüncü yıldız mücadelesinde ter dökecek teknik heyet ve futbolcularımız; tribünlerde kendilerini destekleyen taraftarlara medya aracılığıyla dördüncü yıldız sözü verirken, onlara önemli mesajları da olacak.
*
11 Eylül 2014 Perşembe günü saat 10.30’da*Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki töreni izleyecek yazılı ve görsel medya mensuplarının akreditasyon için 10 Eylül Çarşamba saat 16.00’ya*kadar başvuruda bulunmalarını rica ederiz.

cok yerinde olur

yeni transferler icinde iyi olur

Saçmalık. Olur da 4. yıldızı alamazsak al sana fenerlilere bir malzeme.

ya bu katılanların gönlünü hoş etmek için,birlik beraberlik içinde olduğumuzu göstermek için yapılan bir organizasyon

sen 4.yıldızı takmışız onu kutluyoruz gibi konuşuyorsun

neyse boşver artık

Öyle olabilir ama ismi değişsin o zaman.

BxPMRL0CUAEutBM.jpg:large

Selçuk ve Sneijder konuştu.Şimdi Prandelli konuşuyor GS TV'de

GALATASARAY.COM | Galatasaray SK Resmi Medya Portali

BxPMs6CCcAA1Imu.jpg

Wesley Sneijder: "Bu sezon 4. yıldız için tüm takım elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza herkesin inanmasını istiyorum.

:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo::oleyo: komedi len :D ilköğretim yeni eğitim öğretim sezonu açılışı gibi :o

BxPNWswCQAEaAR8.jpg

Cesare Prandelli: "Hem ülkede hem ülke dışında birçok taraftarı olan Galatasaray için elimizden geleni yapacağız."

Ekli dosyalar

• BxPNWswCQAEaAR8.webp
    BxPNWswCQAEaAR8.webp
    42 KB · Görüntüleme: 99
BxPOgGiCcAEkGNw.jpg

Ünal Aysal: "Taraftara sesleniyorum.. Sadece takımla ve hocayla şampiyon olunmaz. 4. yıldız sizinle birlikte gelecek"

4. yıldız olayını iyice büyüttük:)

Kartondan yildiz yapmis icine dolusdular ahahahhah

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt