Dördüncü Yıldıza Doğru

Baskanin vardir bir plani. Ya oyunculari motive etmek yada taraftari stadi doldursunlar diye yapti bu organisazyonu bence.
Taraftar da bi zahmet su yilda maclara gelsinler, gecen sene 20bine bile ulasamadigimiz maclar oldu. Kaliteli oyuncularimiz var yani, Sneijder, Melo ve Pandevleri izleyeceksin. BAM orta sahasi olsa ve sampiyonluk iddiamiz olmasa neyse derim.

Burada buna inanmayan bir çok insan var. Bu kişiler bu negatif düşünceleri alarak uzaklaşsın buradan. İngiltere'de Chester takımına destek versinler.

Bu ne ya :D Böyle şeyleri fener yapardı biz nasıl düştük bu tufaya :D

inanıp inanmamak değil mesele arkadaş
düzeni biliyosunuz hepiniz ligin şaibeli olduğunu daha ilk haftadan gördünüz ben bize taktıracaklarını sanmıyorum 4. yıldızı
normal lig olsa şaibe olmasa geçen sene zaten takmıştık

tek umudum başkanın bildiği bişeylerin olması yoksa bizi şampiyon falan yapmazlar
şike sürecinin 4-6 yıl daha devam edeceği konuşuluyo

ayrıca böyle sözleri genelde aziz yıldırım verirdi sonra dalga geçerdik

Mevzu dördüncü yıldızsa geçen sene niye yapılmadı mesela? Şu saçma sapan organizasyon Galatasaray tarihinde ilk üçe girer.

attachment.php

dakika 1 gol 1

Ekli dosyalar

• Screenshot_4.webp
    Screenshot_4.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 218
Ben inanıyorum bu iş olacak arkadaş o kadro var bizde yeterki onlarda inansınlar

Trabzon tayfasi iyi oynamazsa birsey olmaz yine bizden, yabanci oyuncularla bi yere kadar gidiyorsun, Selcuk, Burak, Olcan iyi olmalilar tum sezon boyunca..

Şunu Fener yapsa burada dönecek goygoyu düşünün sonra yapılan işi yorumlayın. Tek kelimeyle skandal. Kimler yönetiyor kulübü arkadaş.

Tomas reyes forlanı kapa bildirip getiremezsen bu taraftarda senin hiçbirşeyini samimi bulmaz inanmaz bu gayet doğal eleştiren arkadaşlara katılıyorum..

bu futbolculardan önce taraftarı camiayı tek bir bütün halindeyiz mesajı vermek motive etmek amaclı bir calısma bunu kargalarda yapsa fenerde yapsa elestirmem

ama bizim kendi camiamızı herzamana eleştirmeyi çok seven taraftarımız bunuda begenmez bize en cok zararı kendimiz veriyoruz farkında degiliz.

Şunu biz değilde Fener yapsaydı burda eleştirenler bizim yönetim niye böyle düşünüp planlamıyor diye yine eleştireceklerdi eminim. Güzel bir organizasyon taraftarada açık olsa bütünlük açısından daha iyi olurdu

muazzam olmuş..eksik olan şarkılar ve taraftardı..kartı olan 55 bin kişiyi sok içeri..futbolcuları oleyler eşliğinde sok yıldızın içine..tek tek..sonra da göklerde yıldız gönüllerde ay ile bitir..coşku eksikti..

Şampiyonluğu kaptirirsak bizimle dalga geçerler; Beşiktaşlı mantığı

Taraftar gelse Selçuk isliklanirdi sonra beyefendinin morali bozulurdu.

Geri
Üst Alt