Dördüncü Yıldıza Doğru

Yönetim öyle veya böyle organizasyon yapmiş. Camiayi, taraftari ve futbolculari şampiyonluga kilitlemeye çalişiyor. Burada ise yok amatör olmuş. Fenerliler bununla dalga geçer. Bu yönetim istifa etsin diyen memnuniyetsiz insanlar dolmuş. Eleştirilecek yer degil bu durum. İnanmiyorsaniz şampiyonluga susun oturun. Şampiyon olmadigimizda gelin burda kendinizi tatmin edin ama şimdi degil.

Şampiyon Galatasaray.

yahu kardeşim adamlar şampiyon olmadan sahaya indiler timsah yürüyüşü yaptılar hala dalga geçiyoruz

bu sene fb alırsa şampiyonluğu bırakın taraftarı ilk resmi siteden dalga geçerler

hatta tişört bile yaptırırlar yıldızın içine girmek ne

böyle mi motive edecen takımı ? görürüm 2 maç sonra selçuk'u burakı

Başkan bizim yolumuzu kesmeye çalışan kurumlara mesaj vermek hemde bu kirli düzende ayakta kalabilmek için takım-taraftar bütünleşmesini sağlamaya çalışıyor. Neresi komik anlamadım.

Kuşlar falan umrumda değil, onlar ne der diye düşünecek değilim, kendi rezilliklerine gülsünler önce..

Benim derdim şu, 4. yıldız muhabbeti boş, gerek yok, boşu boşuna baskı altına almak anlamına geliyo bu komple takımı ve taraftarı..

Bu sebeple değil organizasyon yapılması dillendirilmesine bile gerek yok..

ugepydub.jpg

asıl törenin provasıdır. asıl tören 4. yıldız takıldığında gerçekleşecektir.

komik bulup, hadi kafa bulalım moduna girenler olmuş da; taraftarın alındığı, şatafatlı bir tören yapılsaydı bu sefer de "daha yıldız takılmadan bu neyin kutlaması?" diye dalga geçeceklerdi bu dallamalar.*

dalga geçilecek bir durum yok ortada. belli bir amaç için camiayı motive etme var. dalga geçenlerin peşine takılan sözde galatasaraylılara da hiçbirşey demiyorum.

Alıntıdır.

bayern gibi stadı fulleyip oyuncuları tek tek çağırıp bişey yapılabilirdi. ama tabiki sezon baslamadan olmalıydı bu :) yada taraftarlar cagırılıp ufak bir antreman yada maç yapılabilirdi. eminim futbolculara çok büyük moral olurdu es-es maçı öncesi.

Türk halkının büyük sorunu şöyle eğlence olsada makara yapsak elestirsek ne güzel diye bu kesim genellikle işsiz kısim

Boş tribünlere tören niye yapılır.Çağır taraftarı bari ses getirsin.

Sezon öncesi futbolcular, çalışanlar ve yönetim arasında kaynaşma toplantısı gibi birşey düşünün.
Psikologların önerisiyle yapılmış bir moral arttırma projesidir. Şirketlerde sık sık yapılır.
4. yıldız'ı bu sene takacağız tadında, fazla abartmaya gerek yok.

süper olmuş..

bu herşeyden önce futbolcularımıza bir uyarıdır kulüp tarafından.. geçen sene yan gelip yattılar..

bu sene yatma lüksleri yok.. ya paşa paşa saldıracaklar, yada rezil olacaklar.. keyifleri bilir..

ilhan Ekşioğlu malına gelince.. evet ulan iyi ki fenerli bir malsın.. sen olmasan şikeyi kim yapacaktı hıyarto..

Heriflerin yoneticisi tweet atiyor lan boyle.. ne kadar ezik bir klup bu fener ya. Insan da biraz ar olur.

Geri
Üst Alt